Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
Alina, Janina, Teolinda bafta la medic. Asteptam vesti.
Denisa chiar ca multe ai facut. nu stiu cum ai rezistat.
In ce privesc dr. asta e la noi: mita-n floare!!! Dr. ca dr., dar asisitentele sunt niste scorpii, si trebuie sa le dam, daca vrem sa fim tratate cat de cat bine, atat noi cat si puiutii nostri.
Uite unde nasc eu, nu au nimic, trebuie sa vin de acasa cu perfuzia, pansamente, calmante, etc.
Asta e treaba? Dar n-avem incotro, mai e mult pana ajungem la nivelul vostru sau al altor tari.
Alina, e frumoasa burtica ta si mareeeeeee. toate kg tale cred ca sunt acolo, pe ea, si atat. Arati super bine.
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 30+
utocatalina spune:
Fetelor la 19:00 incep sa iau antibioticul...Dan mi-a cumparat de la farmacie cite ceva din ce mai imi trebuie la spital: 2 pachete vata, servetele umede Sanosan, strugurel de buze, tampoane, compresii sterile...am o punga plina acum...sa vedem in continuare ce mai luam....cred ca urmeaza Pampersul!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Ana_m spune:
Buna fetele,
La ora asta la care intru eu mai toate ati plecat pe acasa. Azi am fost la curs, pe urm ala plimbarica, a venit o prietena la mine si am stat de vorba toatdupa-masa . Azi am facut o ciorbica de fasole ca mi-era o pofta
. Si m-am pus si am mancat 2 farfurii !!! Inchipuiti-va cat e acum stomacul meu !
Denisa, draga, felicitari pt toata munca depusa. Aveau si pt ce sa fie incantati musafirii !!!
Ana
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Maria28 spune:
Buna seara fetele ,
Eu nus ce am ,da ma doare buricu ,nu tot timpul cateodata ,e normal asa ,ce sa fac ?
Cata nasol ca trebuie sa faci tratament dar sunt sigura ca totul va fi bine in final . Si eu m-am apucat sa fac bagaju de spital ,numai ca al meu contine numai hainutele ,prosopelul si pampersii pentru fetita ..deocamdata pentru ea .. atunci cand am sa merg la maternitate o sa arat de parca ma duc in excursie ..o sa am o valiza mareeee ,oare m-or primi aia asa ,he heee.
JG sa ne aduci vesti despre bebe si poate si pozici 

Denisa ,sa stii ca si bebelina mea da din maini si picioruse ,dar de cum pune tati mana pe burtic cum se potoleste ,el a zis ca fiisa are ceva cu el or ai place mai mult de el
......si mai vorbi de masaj ca acum imi vine sa ma duc dar as sta o zi non stop acolo ![]()
24+
Ana_m spune:
Maria , Denisa si la mine da bebelina din picioruse , iar cand pune tati mana se linisteste. Da eu ca sa-l necajesc, ii spun ca bebelina crede ca-i bau-bau si e frica de el ![]()
. Da sambata dimineata s-a jucat cu ea, el dadea un ghiont mic in burta, bebelina dadea una inapoi, si tot asa de vreo 10 ori. Asa mi-era de drag de ei ![]()

Ana
30+
Ana_m spune:
Maria draga, acum m-am uitat si tu esti in sapt 24 si te-ai pus sa iti faci bagajul pt spital ?
. Eu cred ca nu o sa-l fac decat cu o zi inainte !!
Ana
30+
Maria28 spune:
Hai mei Ana
,nu e nici chiar asa ,de fapt bagaju reprezinta o gentuta in care am pus lucrusoarele fetitei ca nu am unde ,si oricum imi place sa le privesc de cateva ori pe zi ,si gentuta asta e transparenta ![]()
si cum a mai ramas loc ,am adaugat si cateva perechi de pampersi ,de acum in colo am sa pun doar ce mai e nevoie pentru spital ....de unde si ideea ca e bagaj facut 
Ana daca tot am ramas singurele pe aici ,tu ai 30 sapt ,pe tine nu te-a durut buricu pana acum ...sa ma dau cu crema ,se intinde pielea sau e cu totul altceva ?
24+
Denisam spune:
Maria si Ana-sunt aici, doar c asunt obosita, atata tot, mai am 3 ore de stat si o sa merg acasa unde sper sa nu fac nimic, adica sa rezist sa nu fac nimik.
Maria- eu zic sa te dai cu crema antivergeturi si gata, de acolo et boate durea buricu', pe mine nu m-a durut, desi acuma nu mai arata a buric normal![]()
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Maria28 spune:
Merci Denisa ,m-ai linistit 
...nici buricu meu nu mai arata a buric ,e ca o gaura ![]()
...da tu ce ai de nu stai locului si tot muncesti ,vrei bataitza ?...mai odihnestete ca nu strica deloc ,uite ca m-ai facut sa ma gandesc la nani si cum e ora de vizionat un film la care deobicei adorm ..ma duc in patuc ,va doresc o seara cat mai placuta si sa ne auzim maine ,somnic usor !
24+
Giova spune:
Maria,Denisa, Ana_m dar la cine mai arata buricul a buric?si la mine e deformat total, dar lasati ca-si revine el.
Vad ca fetele n-au venit inca cu vestile.
Vad maine dim. cum stau, ca acum ne bagam si noi in pat sa terminam de vazut filmul Mr. and Mrs. Smith.
o zi buna fetelor din strainatate si o seara placuta celor din Ro.
Pe maine!!!
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 30+