Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Mercic fetelor,Maria
Robert este baiatul meu in varsta de 19 ani,e fratele lui Angelo![]()
![]()
Teolinda cum ai tinut minte sa scrii pt. fiecare in parte

Fetelor cine este Sonia dintre noi? Nu am recunoscut stilul
Trebuie sa imi sun si eu socrul sa-i urez ce trebuie cu ocazia onomasticii,normal trebuia sa ne ducem pe acolo dar nu ma simt bine si daca mai vine cineva si se fumeaza chiar nu pot sa stau
Sambata da petrecere dar nu ne ducem, se va fuma la greu si nu sant in masura sa interzic asta daca nu e casa mea![]()
pupici
29+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Monica eu sunt Sonia!
Adresa mea de mail este facuta cu toate prenumele
!
poze
Ursoaica
31+
Maria28 spune:
Ahh Monica ,scuza-ma nu am stiut cum il cheama pe sotul tau si doar am presupus ca e vorba despre el ...sincera sa fiu nici prin cap nu imi trecea sa fie vorba de fratele lui desi stiam ca are un frate mai mare
.Oricum mai rar de partea masculina sa cumpere hainute la bebici
...asta ma facut sa iti sciu acel mesaj ![]()

24+
Denisam spune:
Salutare burtici,
Scuze pt inatrziere, dar s-a prelungit totul si cand am venit acasa aveam chestii urgente pt job de rezolvat!
Am fost la doctor azi si medicul inainte s amerg la ecografie a spus ca duap bataile inimii pare un copil sanatos, si fericit.Sesi msica destul Emma, stia ca am emotzii:)
La ecograf, ne-a spus ca nu exista dubii ca nua r fi Fetitza, am vazut clarpe ecran ca e FATA, deci ramane Emma Andreea, chair si Dragos era bucuros:) si rasufla usurat intr-un fel, desi tehniciana avea 2 baietzi si spunea ca e mai usor cu ei si i-a invatat ca M vine de la Mama si nu de la Maid=camerista, sluga.
Poza nu e prea clara, au inceput sa nu mai dea asa multe poze , dar am vazut rinichii, stomacul , inima, degetele, femurul, coloana vertebrala si isi sugea degetul asa de haioasa era, ne-a explicat cum inghite copilul lichid, si acesta se schimab cu unl nou al fiecare 4h, Dragos pune atot felul de intrebari, si a aflat si cum face bebe pipi.
Cam atata pt azi, fug ca am de lucru pt birou.
Va pupam
,
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Am uitat sa scriu ca pe 22 noiembrie mergem la control si atunci vom vorbi cu medicul are e stadiul placentei si cum voi naste, tehniciana s-a exprimat ca s-a mai ridicat,dar nu pot pune baza 100%, ei nu au voie sa spuna despre asta nimic, teoretic.
Maine incepem cursurile prenatale si pe 29 Noiembrie facem turul spitalului, oricum am vazut camera de alaprrae si multe alte chestii pt mamici si bebelusi,e f.frumos si totzi sunt f. atenti.
Monica- sa poarte sanatos Angelo hainutzele, si eu am luat Emmei un joc si puzzle cu Winnie the Pooh.
Teolinda si restul fetelor- multumim de aprecieri si tortul nu avea inghetata deasupra ci pe la mijloc, deasupra erau fructe multe si bezea, la mijloc era ingehtata cu fructe si bezea si o crema f. subtire, si nu era prea Dulce![]()
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
andiaroro spune:
iaca scot si eu capul dintre daramaturi
la propriu.........de 2 zile se tot chinuie sotul meu sa darame zidul unui dulap (l-au facut astia de 12 cm) si nu prea ii iese.......si eu l-am dat gata intr-o ora..........ce ti-e cu inteligenta asta ..si cu faptul ca am fost 2 la capatul ciocanului
....acu sa fiu sincera, amprofitat de niste santulete si gaurici facute de el.....ideea e ca m-am acoperit-sa nu aiba tupeu sa zica ca numai el a muncit la santierul nostru
........ca e un adevarat santier aici.....oricum saptamana viitoare vine bucataria si o sa avem si noi macar chestiile esentiale: bucataria si baia in ordine.......uffff
de ce ma mai ocup....tot sterg urmele zugravelilor,mut lucrurile dintr-un loc in altul.in sf-numai tr intelectuale
........si ca sa fie treaba treaba se mai gasira si astia sa-mi dea ocupatii la scoala sa ma puna sefa de clasa....niciodata nu mi-au placut chestiile astea, dar nu aveam cum sa ma fofilez.n-am reusit decat sa cer un ajutor.macar asata fost aprobat. sia cu sa vezi distractie: tot ce au profii de comunicat la mine ajunge si eu sa imprastii......eu am incercat sa explic ca sunt imprastiata din nascare da nimeni nu a vrut sa ma creada........liste cu prezente.......cah...ca amuzament -tr sa semnam de 3 ori pe zi-parca am fi la gradinita.
acum ca v-am povestit cam cu ce ma ocup ei hai sa trec si la lucrurile frumoase:
felicitari pentru toti grasuneii si mihaelele si gabilicii de pe langa voi!
acu despre bebe:miscacios, miscacios, miscacios+ insomniac
da i-am luat azi cred ca vreo20 de dvd-uri cu povesti si vreo 10 casete.......ce
numai tati sa ia carti...;cred ca noi o sa-l imbracam si hranim cu povesti ca saracul tot cu garderoba in 2 sosete(si alea de fata) a ramas........de fapt am cumparat toate astea ca am prins o superoferta
ana 24+
monica70 spune:
Buna seara, in primul rand felicitari pentru toti sarbatoritii de nume!
DANA am trimis si eu nr. de telefon sper sa fi ajuns unde trebuie.Eu am abonament Orange FREE si le pot suna pe cele ce au ORANGE, dupa ora 20 si sambata si duminica, am minute destule.Sper sa-mi trimiti si mie lista cu nr. de telefon (cand se mai umple) pe mail.
DANA mersi f.f.f. mult de sfaturi, vad ca ALINA si celelalte fete,au avut grija sa te intrebe multe din ce voiam sa stiu si eu, dar n-am avut timp. O sa iau si eu vata daca trebuie atata, ma gandisem intai la tampoane, dar daca trebuie atata ma ruinez!!! Credeam ca la cezariana e mai putin sange.Sper ca macar placenta o scoate la operatie, nu?
La vaccinul antitetanos sant programata chiar maine de dr.de familie, chiar maine fac fix 7 luni (32 saptamain si jumatate, cum calculez eu) si intru in luna a 8-a!!!! Victorie!!!! Am sunat-o pe asistenta de la ginecologie sa vad daca trebuie sa-l fac si a zis ca nu-i obligatoriu ca acum sant alte conditii in spitale etc., dar m-am hotarat sa-l fac.Ce-i sigur e sigur!
Felicitari fetelor ce au fost recent la eco si succes celor care merg zilele urmatoare.Abia asteptam sa avem noutati.Vad ca toti sant maricei/maricele, de TEOLINDA si "GULIVER in Tara Piticilor", nu mai am cuvinte!!!! Cat despre cei 4 cm, precis ca sunt!Am citit undeva ca la nastere la toti baieteii e mai mare din cauza a nu stiu ce hormoni, apoi se regleaza la normal.
Cu buricul am inceput si eu sa il simt, ma mai doare in jurul lui, s-a largit gaura, sper sa nu se intoarca pe dos(!?!)
MARAKI-MONIKA ma gandesc mai des la tine mai ales seara ca au inceput arsurile, asa o data la doua zile, azi dupa ce am mancat castravete crud, de exemplu.Mai ales ca am stat culcata dupa aia!
La discutia despre bani ma terminati psihic!!!! Eu mai mult de 200 euro pentru cezariana si 1-1,5 mil la anestezist, nu cred ca ma indur, asa am auzit ca se da in Arad.La restul 50000,100000 dupa caz!
Colega de birou are o prietena asistenta chiar la nou-nascuti, plus ca sotul unei foste colege e portar la maternitate, sper sa-mi puna cate-o pila!!!
DENISA te-ai distrat de minune, super-tortul! Si cu placenta stai linistita ca precis urca ea...spre stomac ca o ademeneste tortul ala !?! Serios e cel mai probabil sa urce, stiu ca doar in ultimele 2 luni se poate spune sigur ca-i placenta praevia si e nevoie de cezariana.
ANDIARORO,IOANA, BEE si parca mai erau(?)dar nu mai tin minte succes in lupta cu amenajarile prezente si viitoare!!!Lasa ca pe ultima suta de metri o sa iasa cel mai fain!
Va pup si pe celelalte!
MONI 31+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Ursoaico merci ca m-ai lamurit
Ana stai linistita ca nu ramane bebe fara hainute, doar nu se fac pe comanda si trebuie sa astepti sa fie croite, se pot cumpara si dupa ce se naste
Eu am scris de la bun inceput, pe ideea ca nu voi avea atatia bani deodata, cumpar incet, incet ca sa nu simt gaura prea mare in buget.
Monica ai vazut ce groaznic e cand ai arsuri? Eu ar trebui sa tin o sticla de sirop cel putin 2 saptamani, rezista cel mult 5 zile
Fara el nu stiu ce m-as face pt. ca am arsuri atat de puternice incat nu mai am aer![]()
Denisa sa ne scrii si noua cum ti s-a explicat ca face bebe pipi
Adica e ceva diferit fata de cum banuim?
Maria stai linistita, nu prea ai stat pe forum ca sa fi tinut minte cum il cheama pe sotul meu![]()
Giorgos
Denisa mi-am adus aminte: ai facut un fix cu Winnie the Pooh
Si aici sant la moda
29+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
MARAKI eu ma tratez cu ... indiferenta! Tocmai am mancat ridichi cu salam si cas de vaca (a cumparat acum sotul si a trebuit sa il "probez", desi prefer telemeaua, mananc f.sarat).
Dupa arsurile cu pricina (pe la ora 18)produse de mancare de ciuperci cu smanatana (ramasite de ieri...)si apoi sandwich-uri (crema de branza + salam + cascaval )completate cu castravete(!) am atacat ciocolata cu cereale si apa minerala.
Acum mai beau si o cana de lapte.Sa vedem ce iese!!!
Ca ieri seara dupa ce am mancat 2 cioc. cu alune si 1 KINDER ,plus am rontait vreo 3-4 bomboane cu aroma de fructe, ceea ce n-am mai facut de mult , m-au apucat niste...gaze de toata frumusetea!!!
Da' de la atata ciocolata sa vedeti ce energie am avut! Am facut ordine prin ceva dulapuri plus ca am mai facut si din acte!!!
Oricum e nasol cu arsurile, eu am noroc ca-mi vine de doua-trei ori in sus o "aroma" placuta si-am scapat.Nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci tu! La ce pofte de mancaruri am nu stiu cum as putea tine regim, sunt obisnuita sa mananc ce , cand si cat am chef, fara nici o restrictie.Noroc ca n-am probleme cu kg.
Si eu vreau sa cumpar mai pe rand sa nu se simta, dar proportional cu bugetul din...Romania.
URSOAICA SONIA (frumos nume)sa te faci bine!!!
Si fetele care numai cititi, mai dati un semn ca sunteti bine si voi si bebeii!Ca lipsesc cam multe la apel!
MONI 31+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Maraki-da, am facut un aproape un fix, desi in camera voi pune stickere si cu pestisori, na![]()
Am venit de la masaj, tare fain e, mai am sa ma duc de 4 ori si gata cu banii de la asigurare..vad ca is busy al work, sa vezi belea cnad va trebui sa ii spun sefului ca a zis medicul sa scurtez programul de munca,dar sper sa ma inteleaga.( ar trebui sa lucrez pt inceput de la 8.30 la 2 in loc de 8.30-4.30).
Monica70
- vom vedea cum e cu placenta, mie ok si cu cezariana si fara, Emma sa fie sanatoasa!
LA mine buricul nu are gaura, e perfect intins , la acelasi nivel cu pielea de pe burta, de..poate scapam de gaura, mai stii.
Revin!
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK