Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Andiaro- spor la treba cu santierul, sau mai bine zis cu etrminarea lucrarilor, e bien ca poti sa mergi al scoala si sa faci si atata treaba, si eu am constatat ca mai am maruntisuri de cumparat si de pus la punct pe aici destule, care cer timp si rabdare.
Sonia- sanatate muta!
Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
diana12 spune:
Fac si eu prezenta pe ziua de azi. Ieri ma laudam ca nu ma mai doare nimic, iar azi m-am trezit cu o durere de gat groaznica asa ca am bagat lamaie si ceai la greu. Dar nu ma pot lauda, inca, ca mi-e mai bine. Sper sa imi treaca si sa nu ajung la puroi in gat cum mi se intampla de fiecare data.
Bineinteles ca ati scris mult, iar eu iar am o varza mare in cap.
Denisa, frumoase poze, mi-au cam ramas ochii pe tortul ala. Am sa ma duc si eu sa caut ceva dulce prin bucatarie sa imi treaca pofta.
Catalina, e bine sa ai niste tampoane la tine la spital. Eu intotdeauna am fost ca tine si in tineretile mele cand foloseam vata de fiecare data ma patam. asa ca eu in maternitate mi-am pus tampon (always cu trei picaturi, parca) si vata peste. Si nu m-am patat niciodata.
JG, se pare ca noi avem acelasi numar de saptamani. Sa fie sanatoasa printesa ta si sa creasca frumos in burtica. Aici nu se fac ecografii prea des, eu am facut doar la 19 saptamani, asa ca tare m-am bucurat sa vad ca ai scris cate grame are bebelina ta. Probabil si bebeul meu are la fel.
Rali si celelalte fete care intrebati de cezariana. Eu stiu ca si in Ro a inceput sa nu se mai faca anestezie totala, mai ales in Bucuresti. Depinde de anestezistul spitalului. Dar eu am o prietena care a nascut in iunie la Giulesti prin cezariana, i-a facut epidurala si a fost treaza tot timpul. Si dupa ce l-au scos pe bebe i l-a dat imediat la piept. Si a stat si cu bebe in salon.
Deci, dupa cum va spunea si Dana, asta e politica spitalului din Buzau unde a nascut ea. In paranteza fie spus si eu tot acolo am nascut.
Ana, daca tot ai inceput cursurile maternale, parca a mai inceput o fata, oare Giova(??), sa ne povestesti si noua cum este.
Ursoaica, sanatate multa. Ai un nume tare frumos...Sonia...imi place.
Andiaro, Ioana, spor la treaba cu santierul.
Kikiriki, bafta maine la intalnirea cu nenea doctorul.
Maraki, ai un baiat pe cinste. Cumpara el lucrusoare la bebe...Impresionant.
Dana, trimit si eu adresa mea de email. Esti o draguta ca te ocupi de toate.
Gata, nu imi mai amintesc nimic. Dar pup toate fetele.
27fix si
04/25/2000
utocatalina spune:
Neata fetelor...sunt chiauna
...am dormit ca un
...de fapt la mine asa este, o zi dorm, o zi nu prea o dorm....naspa...m-am perpelit pe toate partile pina m-a apucat si durerea de solduri
...Dan si-a luat ieri un telefon nou si a facut o manie in a ma alerga prin casa si a ma poza in
gol...cica sa aiba poze cu Bia si mine...sper sa-i treaca si urmatoarele poze sa mi le faca imbracata!
Mama a zis ca iar mi-a spalat o fringhie de rufusoare pentru asta mica...incet, incet se stringe trusoul spalat si calcat...azi cred ca o sa dorm non stop...sper sa si pot...si printre picaturi o sa fac si o pensare sa ma fac gigea!
Va urez o zi faina si sa va iasa toate din plin! Alina, sper ca ai petrecut nice!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
tedita spune:
Buna fetelor,
Kikiriki..nu te speria cu placenta.Mici urme de calcefiere ale placentei mi-a zis si mie la 24 saptamani( tot dr iosup) si l-am intrebat ce inseamna.Mi-a raspuns ca este ceva normal, semn ca placenta , pe masura ce sarcina evolueaza, se maturizeaza. ca un sfat: mi-a spus sa evit sa stau in fum. Nici dr meu ginecolog nu mi-*a zis ca ar fi vreo problema, asa ca stai linistita in ceea ce priveste placenta.
marchplayer spune:
Buna dimineata la toata lumea!
si
deasemenea!
Azi aniversam si noi 27 saptamani de sarcina! Usor, usor avansam AMR 13 saptamani
.
Sper ca si voi sa trec cu bine de timpul ramas si sa-mi tin bebelusa sanatoasa in brate! Sa scap de angoase, de starile de rau, de arsuri si de noptile nedormite! Stiu ca urmeaza o alta perioada in care-si fac loc altfel de nopti nedormite, altfel de temeri...ma rog sa avem putere sa trecem peste toate! Atunci ca si acum o sa ne dea vigoare bebelusii nostrii, sunt convinsa, ca doar pentru ei facem totul, nu?
daniela 27 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
dana_ene spune:
Fetelor, am tot completat la listutza.
Am trecut si datele fetelor care au scris pe mail si al celor care mi-au dat PM.
Acum lista cuprinde pe:
Alina (Alina Dumitrescu)
Ana_M (Ana Maria)
Andiaroro
Bombonicaaa (Oana Bagu)
Catalina
Dana Ene
Denisam
Diana12 (Diana Facina)
Giova (Ioana Purdea)
Iuliiuli (Iulia Stoian)
Luizza (Claudia)
Maraki
Marchplayer (Daniela Badea)
Maria28
Monica70 (Monica Cimpan)
Nicoleta Raducu
Raluca (Raluca Petrescu)
T_Ioana
Teolinda (Liliana Teodorescu)
Toanca (Iuliana Popescu)
Ursoaica (Andreea Elena Sonia Roata)
Eu sper ca am reusit sa trec pe toata lumea, daca este cineva care nu a primit mailul cu parola de la mine, va rog mult sa ma trageti de urechi
.
Si mie mi se pare ok contul acesta comun.
Abia astept sa inceapa sa curga aici mesajele care anunta nasterile bebelasilor nostri.
Teolinda, pai abia am inceput cu amenajarea camerei fetelor.
Mai avem de lucru.
Iar bagajul nu l-am inceput. Abia am facut lista
. (Dar tot e ceva, nu ?
)
Maraki, este un alintat Angelos. Ce frate minunat are in Robert !
Imi place de el, e topit deja dupa fratiorul lui mai micutz.
Sunt convinsa ca si ajutor dupa nastere vei avea din partea lui.
Alina, cum ati petrecut ?
Kikiriki, stai linistita. Daca medicii au spus ca nu-i motiv de ingrijorare nu te speria. Nu ii face bine nici bebelinei.
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Acina, esti si tu in lista ! Ti-am trimis mailul cu parola.
Fetelor, am adaugat adresele de mail si in Address Book-ul mamicilor de pe Yahoo.
Asa ca acum putem trimite mai usor mailuri de acolo.
Daniela
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la Burtici!
Azi am intrat si noi in 27 de saptamani
! Cu toate cele , adica dureri ingrozitoare intre picioare la fiecare ridicare din pat sau de pe scaun, cu buricut deja colorat bine in maro, cu pofta de mancare nebuna
, si cu vreo 14 kg in plus ...
(io tot sper sa fie o greseala de cantar!)
Am vazut ca si Diana, Marchplayer, JG au facut si ele tot 27 sapt azi. Sa fiti sanatoase si sa ne auzim si la 40 de sapt in formatie!![]()
Noi (adica sotul) am inceput zugraveala in baie, cu raschetat peretii, dat jos vechea faianta, schimbat instalatii in toata baia...si suntem abia la inceput...la raschetat peretii
. Noroc cu puiul meu cel mic, Alex ca-i mai tine companie lui tati si se moscoloste mai rau ca el de praf si mizerie, ca mami nu prea poate fi de ajutor
Nici jos nu ma pot apleca, pe vine, caci imi vine tare greu sa ma ridic apoi. Voua vi se intampla asa? Vad ca unele fete sunt tare active, Denisa, cel putin ma uimesti cat de multe poti sa faci, si la bucatarie si in general!!! Sa-ti mearga la fel de bine in continuare!
Dana, am trimis pe contul comun telefonul si adresa de mail, am primit mail de la tine cu ID si parola (ptr care MULTUMESC), dar nu reusesc sa intru pe pagina respectiva
. Am introdus ID , mi l-a acceptat dar parola nu vrea sa o primeasca!!! Gresesc undeva?
pupici,
Iulia
27+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
dana_ene spune:
Iulia, nu stiu de ce nu merge.
La mine merge fara probleme.
Mai sunt si alte fete care au aceeasi problema ca si Iuli ?
La ce probleme ma pot gandi eu acum:
- fie nu ai scris bine ID-ul (vezi ca e cu UNDERLINE = linie de subliniere, jos, nu cu liniutza - : mamici_01_02_2006 ) Eventual copiaza ID-ul scris de mine acum.
- fie nu ai introdus bine parola. Daca introduci cifrele de la tastele numerice din dreapta tastaturii, poate ca nu ai tasta NUM LOCK apasata. Verifica.
La altceva nu ma pot gandi acum.
Daniela
acina spune:
Buna dragutelor,
Felicitari pt bb-ii vostrii grasunei cele care ati fost la eco.
Alina La Multi Ani pt Gabi pt ieri.
Dana am primit mailul cu parola de la contul de mamici. Multumesc.
Mai fetelor mi s-a intamplat si mie, mi-a fost rau ieri , chiar nu imi venea sa cred ca ma doare burtica . Am luat no-spa si m-a dus acasa un coleg ca nu m-am simtit in stare sa conduc.
Am stat numai in pat.![]()
M-am facut o grasa , am 73 kg de la 58 si mai am pana la sfarsit de luat ...
Poate il intrec pe Dan ....hahahaha
Azi sunt ok...Mi-a trecut, dar recunosc ca m-am cam speriat, buburuzul era jos de tot si parca cocolos...uf bine ca a trecut.
Va pup,
Anca
Anca
25+
Pozele Noastre
Burtici