Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
maraki spune:
Hello gagici,
Diana baga in continuare ceai si lamaie la greu,poate scapi de infectie
Bine ca nu ai probleme cu stomacul, eu mi l-am distrus mai rau in primele luni de sarcina cand consumam cam 6 lamai pe zi![]()
Felicitari fetelor care au implinit astazi 27 saptamani
Sarcini usoare pana pe la 38-40 sapt.![]()
Acina neaparat trebuie sa ai in casa si la tine in geanta no-spa! Ai sa vezi cat de bun este daca se intampla sa te mai doara burta vreodata
Giova cred ca tu ai inceput de astazi cursurile maternale
Sa ne povestesti cum a fost
Fetelor ma apuc de curatenie, dupa masa poate il conving pe Giorgos sa ma duca la turci la magazine ca de 2 sapt. ma gandesc la sarmale si doar la ei gasesc varza murata
Astazi chiar nu am ce sa mananc
Va pup pe toate
29+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
Acina nu ma lua in seama ca sant dusa rau....am recitit mesajul tau si am vazut ca aveai no-spa
Cred ca din cauza hormonilor sant aeriana
A mai fost o faza cu socrela: ultima oara cica mi-ar fi aratat plapumioara care o luase pt. Angelo ( care o pastreaza ea ) iar eu ma contraziceam cu ea la telefon acum doua seri ca nu stiu nimic de nici o plapumioara
Se mai intampla cuiva sau sant eu dusa rau de tot?
29+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
marchplayer spune:
Dana, si mai am o idee (plagiata bineinteles), listuta de pe forum sa o facem si noi ca cele de la nov-dec, adica in dreptul fiecarui nume sa se treaca mai intai DPN-ul si eventual cele cre n-au mai dat nici un semn pe aici pe forum sa fie trecute cu alta culoare!
Pupici
daniela 27 fix![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Ursoaica spune:
Buna fetelor!
Va multumesc pt aprecierea numelui, as fi vrut sa-l pun si fetei mele dar imi este frica sa nu pateasca cum am patit eu in copilarie, cand din cauza acestui nume colegii imi spuneau "Soni" (daca intelegeti) si nu vreau sa fie batjocura colegilor.
Voi nu ati avut probleme dintrastea (nume, ochelari, grasa, inalta, pitica) sunt curioasa daca numai eu am avut colegi asa sariti sau au mai avut si alte fete astfel de "colegi".
Ah, atata ne plangem ca ne-am ingrasat si asa este. Sotii vostri nu se plang (nu ca va-ti ingrasat voi ci ei)? Ca al meu se uita in oglinda si zice "pe ce iti creste tie burtica pe atat imi creste si mie
, poate facem amandoi cate unul"
.
Am citit intr-o carte ca sunt unii parteneri care in timp ce iau proportii sotiile iau si ei
.
Fetele care spargeti, daramati si construiti voi chiar va simtiti instare sa faceti toate acestea, va felicit, dar in locul vostru as lua o pauza de la efort, caci chiar nu este bine. Ar trebui sa ne odihnim acum, sa stam, sa nu facem absolut nimic - dar sunt constienta ca daca s-ar intampla asa sotii ar luao la fuga - caci ce va urma dupa ce nastem ... o sa ne rugam sa avem 1-2 ore sa ne odihnim macar.
Mai aveam de scris dar am uitat cui
.
Ah, da, va multumesc pt urarile de insanatosire. Am inceput sa pot inghiti... este un pas inainte.
poze
Ursoaica
31+
acina spune:
Monica nu iti face griji
, nu te mai lua si tu dupa tot ce face socrosenia asta a ta.E irecuperabila , nu se potoleste deloc.
Anca
26+
Pozele Noastre
Burtici
Ursoaica spune:
Buna idee Marchplayer, faza cu coloratul asa vedem cate am ramas.
Dar la DPN de sa-l mute? Mie imi place asa cum este, parerea mea.
poze
Ursoaica
32
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
Asa cum v-am zis nu am putut sa-i pregatesc vreo surpriza lui Gabi, sa-i fac ceva bun, dar a inteles el. Nu prea mai am chef de facut treaba. Am papat ceva impreuna si am stat in pat, ne-am tinut in brate. Eu m-am simtit foarte bine!
CATA, sa stii ca si pe mine m-a pozat Gabi cu telefonul intr-o seara cand ma pregateam sa intru la dus, deci dezbracata, si m-am suparat pe el si a zis ca nu mai face.
ACINA, imi pare rau ca te-ai simtit asa ieri. Si mie mi-a zis dr. sa iau No-Spa. Sa stai cumintica in pat daca te mai doare. Poate si statul pe scaun la servici nu iti face bine. Merci pentru urarile pentru Gabi! Tu cand mai mergi la echo?
Acum fug la cumparaturi si vreau sa spal si sa calc azi ca iar s-au adunat multe.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ursoaica spune:
Monica stai linistita mama ca mai sunt amnezice pe aici, adica eu
.
Pe mine ma rugat sotul aseara sa-i aduc un sapun, si a asteptat saracul dupa el 1 ora
, pana m-am dus sa-l intreb daca se simte bine de nu mai iese
si mi-a zis ca data viitoare o sa-mi foloseasca gelul
.
Soacra asta a ta este criminala
cauta nod in papura la orice.
poze
Ursoaica
32
utocatalina spune:
Felicitari fetelor care au facut 27+....hai ca timpul zboara si in decembrie o sa apara si primele mamici de la noi...abia astept
..Acina nu este grasa deloc...doar te-am vazut...esti numai buna de alergat...o sa incerc sa ma cintaresc si eu la 30+, dar trebuie sa iau baterii la cintar ca s-au dus!Alina vad ca se poarte chestia cu pozatul in fundul gol si la tine!
Ursoaica si mie imi place numele de Sonia..nice!
Marchplayer e buna ideea cu numele alta culoare la fetele care nu au mai dat un semn de mult timp...subscriu!
Maraki sa-ti iasa bune sarmalele!
Iulia eu am o pozitie in care ma aplec...ca si cind as face genoflexiuni ...cu totul...si ma ridic tinindu-ma de ceva...asa am vazut eu in carti.Incearca!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
29+ 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
marchplayer spune:
Sa-l mute ca sa fie evident! acum stim cine ce si cum dar se apropie scadenta si s-ar vedea mai bine cine urmeaza sa nasca!
Sau macar sa mai aranjeze listuta ca spre exemplu mira este trecuta ultima si ea nu naste chiar ultima!!! La asta m-am referit!
daniela 27 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos