Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!
Si eu p-aici, dar mai mult in pat daca am fost agitata atatea zile! Diana si Ursoaica, cred ca am intrat cu brio in clubul racitelor si acum bolesc de zor! Poate daca va faceti voi bine imi trece si mie, asa ca insanatosire grabnica! ! Eu sunt optimista, ca de obicei scap rapid.
Felicitari fetele cu 27 de saptamani! Sa stati cat mai sanatoase si lipsite de griji pana pe la 38-40!
Teolinda, multam pt sugestia cu mobila de bucatarie, dar dupa indelungi cautari, cred ca ne-am decis si noi la ceva, facut prin Fundeni si maine mergem sa dam avansul.
Maraki, tu de Robert ne tot povestesti ce aduce el pt bebel, dar de fetitza ta nu zici nimic? Ea nu se implica in treaba asta, ca doar stiam ca fetele sunt tare apropiate de mama?
DEnisa, cred ca ai imbolnavit mai toate fetele cu tortul comandat de tine! .
Acina, grija mare cu durerile si ai grija de tine sa nu conduci daca nu potzi! Mie mi-au interzis ai mei sa mai pun manutza pe mashina! Asha ca il am pe tata shofer personal.
Giova, ca tot ai intrebat tu odata de linia nigra, am tot uitat sa-ti spun ca mi-a aparut abia acum 2 saptamani! Adica dupa 30 sapt! Si e usor mai inchisa decat pielea mea care si asa e ff alba. Eu sunt obisnuita cu pigmentatia neuniforma, ca doar sunt pistruiata (Ursoaico mi se spunea "pistruiata" sau "robotel"-in liceu). SI ciudat e ca si pe buza superioara mi-a aparut tot o pigmentatie mai inchisa, deci "m-am buzat".
Andiaroro, imi plac prioritatile voastre, carticele de povesti si alte lucruri artistico-intelectuale. CAt despre puiutza mea, ce-o sa iasa mama din 2 ingineri? Poate pilot de F1 la cat am plimbat-o. Dar aseara i-am facut concert, i-am cantat si eu si ta-su cantece de munte! . Noi mai avem ceva drum pana la cartzi de poveshti. Momentan sotzul lectureaza schitzele de asamblare a mobilei pt ea.

Valeu ce m-am intins, dar cred ca azi iar nu mai apuc sa scriu. Raportez ca la capitolul kg mult prea multe, am inregistrat o stagnare de ceva zile! Sunt la +12 si sper sa nu mai iau si sapape bebitza tot ce vrea dar din grasimea mea.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Buna fetelor,
Semnez si eu condica pe ziua de azi... ma cam doare burta dar ce sa fac? iau No-spa si incerc sa stau linistita.
Acina imi pare rau ca te-ai simtit rau ieri, sper ca nu te-ai speriat prea tare.
Alina vad ca ai petrecut frumos aseara, si mie imi place sa stau in brate in ultima vreme. vad ca a inceput sa te paraseasca harnicia, asa cum e si normal. Trebuie sa stai cuminte de acum!
Cata (si tu Alina) ar trebui sa va bucurati ca va pozeaza sotii, inseamna ca inca sunteti atragatoare rau de tot pentru ei!
Maraki bafta cu sarmalele...soacra-te e ceva de groaza!
Ursoaica vad ca te simti mai bine? A, sa stii ca si sotul meu s-a ingrasat de cand suntem gravizi. Cred ca e normal...
Iuliiuli, March, felicitari pentru cele 27 sapt, sa ne auzim cu bine pana la 38! Nu zic 40 ca eu sper sa scap mai repede...
Andiaroro vad ca esti pusa pe treaba! O sa-ti scriu un mail sa-ti povestesc ultimele peripetii!

J 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bee imi pare rau ca esti racita...treci pe ceaiuri...M-au sunat de la CMU..rezultatul la urocultura este NEGATIV....URAAAAAAAAA! Am scapat de o grija...ramine sa tratez streptococul si gata!Janina baga No-Spa..o sa treaca..ai dreptate la faza cu pozatul!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee ai dreptate si tu poate nu ai citit dar pe la inceput am scris ca Roxana este in Ro ca sa isi termine liceul Din cauza asta nu am scris nimicPe Robert l-am adus aici dupa ce si-a terminat scoala,are 1 an si ceva aici,el este pe salariu si isi permite sa cumpere O sa pun poze cu Roxana chiar astazi, nu sant prea clare ca sant facute cu camera web
Ursoaico numele meu de fata era Ursu,curios ca nu faceau misto de mine colegii( dar nici eu nu eram asa cumintepoate le era teama)in schimb eu eram prima sa pun porecle, directorul scolii si profa de romana au ramas pana in ziua de astazi cu poreclele date de mine
pupici

29+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina ma bucur ca ai mai scapat de o grijaAi fost tu mai sensibila cu sarcina, inca 2 luni si gata
Fetelor am pus poze cu Roxana facute duminica,sant la okt.05,mai este una cu Robert la sv. Vaai ce a inceput sa ma enerveze Romanita Iovan, acum am vazut-o la stiri

29+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna ziua la toate fetele
Daniela multe saptamani inainte, si noi tot astazi implinim 27 saptamani,
Vad ca mai exista si alti sotii care le place sa ne pozeze, aseara in timp ce ma dezbracam sotul ma filma, daduse drumul la ap.foto care poate sa filmeze cam 30 secunde si statea de vorba cu mine, si tot imi zicea sa ma fotografieze cat mai sumar imbracata sa ma vad ce burtica am, si eu i-am aratat un semn din cel international si ca pe mine nu ma prinde sa ma pozeze , dupa ce m-am schimbat mi-a pus inregistrarea sa il omor,
Fetelor voi aveti stari de lesin? este a 2 oara saptamana asta cand imi este asa rau, iar de mancat, mananc foarte bine , deci nu ar fi problema asta
Giova sau Daniela trece si la mine numele de Andrei
27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Vaaai Maraki ce seamana cu tine, sa-mi spui daca gresesc. Ai facut-o singura ?

Mai las-o incolo pe "doamna" aceea cu batic in cap (nu pe), pe aici circula niste barfe cum ca ar fi fost amanti.
Cica baiatul tocmai isi inchiriase o gars la noi in bloc. Oricum la noi in bloc se aduna toti nenorocitii, ma refer la speta asta.

poze

Ursoaica 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

CATA, ma bucur mult ca ai luat rezultatul si ca e ok! Acum poti sa stai linistita. Mai ai putin si termini si antibioticul .
JANINA, sper sa ai dreptate, asta sa insemne faza cu pozatul. Imi pare rau ca te doare burtica, sa stai linistita si sa nu te stresezi .
MARAKI, ce copii mari si frumosi ai! Sa-ti traiasca! Ce familie frumoasa o sa fiti si cu bebelinul!
Eu am fost la cumparaturi si acum ma apuc de treaba prin casa.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Fetelor multumesc , o sa am grija .
Cata ma bucur ca rezultatul este bun .
Alina la eco ar trebui sa merg pe 21 , chiar stii cumva cand mai e de garda ?

Anca 26+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Ursoaico, nu erai singura cu colegi "sariti". Ai mei se legau de numele meu de domnisoara : de la Carstea il facusera cartita...

Catalina, mersi ptr sfat;am cam incercat pe toate partile sa ma aplec mai ales ca Alex arunca jucariile peste tot, dar durerea tot acolo e!! Oricum mai incerc!

Dana , nu mai am instalat messangerul de Yahoo pe calculatorul meu. Poate asta sa fie o cauza. Il instaleza acum si vedem daca merge!

Kikiriki, sunt tare curioasa cum decurge controlul de maine la Dr.Ionut. As putea sa-ti trimit un pm?

Voi purtati dres-uri ?Eu am cateva fustite pe care le imbrac in perioada asta, dar marea problema sunt ciorapii care ma strang de ma innebunesc. Recunosc ca nu am cautat speciali ptr gravide (nici nu stiu unde!), insa pe cei obisnuiti i-am tai
at sus ...insa fara efect (ii tin sub burta, ca nu-i suport peste!)

Iulia 27+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu
eu la 25+

Mergi la inceput