Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

AM deschis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61464" target="_blank">capitolul 62

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Maraki ma bucur ca nu sunt singura pe care o dispera Romanitza. Toata lumea o compatimeste ca a pierdut sarcina, ca saraca ce stresata e, dar faptul ca au omorat un om nu conteaza.....?! Mai bine nu ma ambalez ca cine stie ce polemici apar.
Eu abia am ajuns din oras, am bantuit pana in celalalt capat dar de data asta am fost fata desteapta si am luat Maxi-taxi(ca doar de asta sunt facute). I-am luat plodututlui niste sosetele si o paturica pentru schimbat, cu musama pe una din fete. Am ramas super socata cand am vazut ca saraca mama i-a luat un fes (stiti voi, din ala simplu, cu fundita in fata) si a dat 60.000 pe el, iar la magazinele 38+ am vazut EXACT acelasi fes cu 15.000. Asta inseamna sa cumperi de la magazinele pentru copii, au astia niste preturi de ramai afis!
Mi-a mai trecut depresia de ieri, dar ma gandesc cu groaza ca azi trebuie sa dea Cristi cu shmirghel peste tot pe unde a dat cu glet, si se face un prafalau de numa'.Mi-ar place mie sa ma odihnesc dar nu-mi place cum face sotiorul curat, ca nu stie decat sa ascunda ca matza stiti voi ce, nicioadata nu insista pe unde e cazul......Asa ca diseara si maine, iar sunt in genunchi si la shmotru!

Ioana cu Razvan Gabriel 33+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Iuli eu nu suport dresurile nici macar sub burta, ma strang....acum port numai ciorapi cu banda adeziva i-am incercat si pe cei de gravida insa ma deranjau ca erau prea inalti in talie
Ursulica fata seamana mai mult cu taica-su, cu mine semana mult cand era mai mica
Alina merci, sa traiesti
Fetelor ma duc sa ma chinuiesc,ma spal pe cap si imi este cam greuCred ca ma prinde ora 17.00 pana sant eu gata sa mergem la cumparaturi

29+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza burtici,

Eu is cam somnoroasa si am o zi busy rau al job, dar asat este, osa vorbesc cu sefu sa reduc programul, cum av spuenam ieri, la indicatia medicului.
Azi incepem cursurile prenatale, abia astept sa vad cat de educative sunt si ce ne vor invata in urmatoarele 7 saptamini cate 2 ore pe saptamina.

Monica- spor la spalat pe cap, sa te faci si mai frumoasa repede
EU nu am gasit garmastan aici,nu inca, mai caut, ci o crema similara cum spuena Dana cu lanolina care zic ei ca e perfecta,sa nu faci ragade si am vazut-o in toate farmaciile, o s incerc cu ea pina vien mama si imi aduce garmastanul.
Daniela- f. buna ideea cu listutza!

Denisa
29+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele!
DANA imi place noua lista!!! Se vede mai clar ordinea de start...sa vadem cat se va respecta!
Eu am numarat 26 de fete care n-au scris de mult! Nu mai au acces la net, n-au timp? Sa speram ca sunt bine!
Cat despre yahoo si mie imi zice ca nu-i buna parola.Mai incerc, poate ma prind ce-i pe-acolo.
MARAKI, chiar ca iti seamana ROXANA!Parca e clonata!!!
URSOAICA , cum sunt mioapa si purtam ochelari am mai fost apelata din cand in cand ca "aragaz cu patru ochi" numai la generala si de obicei de baietei speriati ce se tineau la distanta gata s-o ia la fuga!
In schimb la liceu mi se spunea "G"(GE) de catre prietenele mele si am ramas mult timp si pentru restul,MONI-GE ca mai era o Moni in clasa.
GE-ul s-a transformat in GELUS...GICU si cele doua prietene din liceu si acum imi mai spun asa cateodata.(Era o comedie franceza "Atentie la gafe" cu unul "G" pe care le-am povestit-o si de acolo mi se trage)
Iar cu poreclele la profesori si dupa mine au ramas cateva in liceu!
De exemplu pe bietul diriginte (a murit)l-am denumit KERMIT...
CATA bine ca au iesit ok analizele, ai scapat de-un stres! Eu azi le-am facut, doar luni sunt gata!
Am facut si vaccinul antitetanos azi. M-a durut putin si a zis sa-mi pun compresa cand ajung acasa ,ca ma va durea, dar nu mi-am pus ca nu ma mai doare absolut deloc!
IULI ce vorbesti de dresuri, ca eu n-am mai luat fusta pe mine de prin iulie, iarna-primavara-toamna oricum purtam f.f.f. rar fuste, acum nici atat!Traiasca salopeta de blugi!!!!
In schimb mi-am cumparat ciorapi cu chilot din bumbac, de purtat pe dedesubt cand e frig.Am luat masura mai mare si sunt ok.
Deseara merg la Selgros in sfarsit la cumparaturi de cosmetice pentru bebe si pentru mine la spital.Sa vedem cu ce ma aleg!Dar daca vine si mami sa vezi economie! Macar ma va mai opri din excese...Si vreau sa vad si ce carucioare au pe-acolo.

MONI 31+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput