Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
kikiriki spune:
Salutare mamicilor!!
Stiu ca nu am mai scris de o gramada de vreme dar v-am citit asa... cat am putut!!!
Felicitari tuturor pentru bebelusi sanatosi si grasunici!!
Am fost destul de ocupata ba cu serviciul, ba cu amenajare prin casa (termopane, etc), ba mai nou ...ca sa nu ma plicitsesc cu noua lege si cu indemnizatia pentru cresterea copilului ..de care nu stiu inca daca o sa beneficiez sau nu....
Noi suntem bine aveam la 21 saptamani la eco 454g si totul pare OK. Am cam fost suparata si sunt cam speriata pentru ca la eco dr. Iosup mi-a spus ca a vazut la inimioara, pe ventriculul stang o mica calcefiere care mi-a sups ca nu e nici un motiv de teama...insa eu nu m-am lasat pe mana lui si am vorbit si cu dr. mea care a spus ca nu e nimic grav, apare destul de des dar ca se resoarbe pana la nastere. Dar tot nu sunt linistita....
Iar la placenta tot asa, niste mici punctulete calcefiate care se pare ca nu sunt de speriat....insa eu am avut niste zile de cosmar si mi-e tare frica sa nu fie ceva grav....
Nu stiu ce sa zic...o sa merg in continuare in fiecare luna la eco sa vedem cum evolueaza ....
Cat despre indemnizatie nu stiu inca ce sa zic...am fost azi la Casa de Pensii si am vorbit cu o "tanti" ca altfel nu pot sa ii spun, care mi-a raspuns in 2 peri ca ea nu stie ce sa zica despre situatia mea, ca am venit prea devreme, ca s-a schimbat legea, ca o sa primeasca normele metodologoce si ca sa mai vin prin ian.-febr. sa mai vedem atunci... niste nesimtiti!!! Dupa ce ca platesc din iunie pentru 2 joburi CAS-uri s-ar putea sa nu beneficiez de CIC pentru ca asa e in tara asta totul e cu fundul in sus...O sa vorbesc cu un jurist sa mearga si sa discute el ca pe mine abia daca m-a bagat in seama, desi cu banii mei si ai vostrii isi iau cei de acolo salariile!!!
Maine la 16.30 merg la dr. meu cel nou, dr Ion Ionut la cabinet sa vedem ce mai zice si sa stam mai mult de vorba despre ce vom face, ca la spital la Giulesti e cam greu sa stai de vorba prea mult cu un dr. Asa ca o sa va scriu cum vin de acolo tot ce mai e nou!!
Va pup pe toate pentru ca sunteti cele mai frumoase mamici !!!
Kikiriki
23+ si
Luanna
Kikiriki
alina80 spune:
GIOVA, merci de urari pentru Gabi
! Asa stiam, ca doare antitetanosul. Mie inca nu mi-a zis sa mi-l fac. Distractie placuta!
DANA, eu am primit mail de la tine cu parola. Acum ce trebuie sa fac? Sa trimit un mail pe adresa aia? Zi-mi tu te rog ca eu nu stiu
. Eu cum ajung sa vad lista respectiva?
DENISA, super pozele! Cred ca v-ati distrat foarte bine! Iar tortul cred ca a fost foarte bun! La multi ani pentru sotul tau!
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
kikiriki spune:
Si am uitat sa spun:
LA MULTI ANI !!!!!tuturor celor care aniverseaza azi ziua de nume!!!

Sa fiti fericiti sa sanatosi si sa va distrati pe cinste!!!

Kikiriki
23+ si
Luanna
Kikiriki
toanca spune:
Alina, intra pe mail.yahoo.com si introdu ID )mamici_01_02_2006@yahho.com si parola care ti-a trimis-o Dana.
In inbox o sa vezi listuta....
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
nicoleta raducu spune:
Buna,burticute,
Am subscris si eu la listuta cu telefoane si adrese de mail...Super initiativa...
Voiam sa va zic,pentru fetele care intra pe messinger,id-ul meu este nikolle742000 si mi-ar face placere sa vorbim si acolo.
Azi nu am mincat mai nimic..nu stiu ce-i cu noi..iar acum am pofta de piure cu salata de sfecla...
Sa stiti ca am aflat ca la Elias se da sfecla la greu..cik e buna la singe...
Dana,ce-i cu tine,ca nu te-am mai vazut pe messinger?
Ok,fetelor,va pupam.
Nicole si Daria
24+
maraki spune:
Fetelor iar a venit Robert cu o punga cu hainute pt. Angelo
saptamana trecuta a adus un costumas cu caciulita si 8 perechi de sosete, astazi a venit cu un costum de fas fara maneci si cu bluza( geaca si pantalon ) asta o sa-i vina la toamna sigur, o salopeta, o bluzita, un trening, 2 pantaloni cu botosi si 2 pachete Pampers new born.Pe toate a dat in jur de 60 € dar i-am spus sa se opreasca pt. ca avem destule, vedem mai tarziu ce mai lipseste. Ma duc la cartofii mei fierti in coaja![]()
![]()
![]()
29+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
S-a facut ora la care plec si eu spre casa...
Asa ca va doresc o seara linistita la toate si ne auzim maine.
Pupici
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
teolinda spune:
Salutare si pupici!
Doamneeeee ca mult ati mai scris astazi...de o ora tot citesc sa stiu si eu ce sa raspund.
In primul rand...astazi am fost si ne-am impartasit , sper sa fie vremea buna si in decembrie la inceput sa ma duca sotul sa ma mai impartasesc odata inainte de marele eveniment.
Dar...sa va iau pe rand.
Va multumesc pentru felicitarile adresate referitor la greutatea/dimensiunile micului meu gigant. Faza cu putza de 4cm.... mi se pare si mie cam mare, dar sa zicem ca poate cine stie s-a strecurat vreo eroare la masuratoare.Nu de alta dar nu avem super-dotati in familie asa ca... eu am luat informatia doar ca spirit de gluma.
CATA- eu zic sa fii mai rabdatoare si sa te bucuri din plin de aceasta perioada in care stii ca bebelina e la caldurica, primeste mancarica, e in maxima siguranta. Vei avea suficient timp de joaca cu ea si cel mai important este sa stea acolo atat cat ii trebuie ei.
Hai ca nu mai este chiar atat de mult timp.
ALINA - La multi ani sotului tau si felicitari pentru Ayan, sper ca data viitoare cand mergi la control sa te intorci mai impacata.
DIANA- Sa-ti priasca pruna la care ai poftit si sper sa-ti iasa testul bun.
RALU - felicitari pentru steluta primita...la mai multe!
NICOLE - succes la Echo!Te asteptam cu vesti proaspete.
DANA - da' harnicuta esti tu... ai amenajat si camera fetelor, ai facut si bagajelul... cam multe de-odata!
DENISA - bafta la control si felicitari pentru pregatirile pe care le-ai facut pt sotul tau.
JG - felicitari pentru cele 1049gr ale bebelinei. Stai linistita ca se intoarce ea pt. a fi pregatita de iesire.
GIOVA - succes la cursuri sipetrecere frumoasa azi.
BEE - daca vrei iti dau eu pe cineva care face mobila frumos si rezonabil. In ce zona stai?
Eu stiu ca sunt in 32 de sapt (fix)... am numarat de n ori de la 29 martie si pana acum....dar bebe al meu cred ca este mare ca seamana cu tatal lui.... care a avut 5kg la nastere.
MARAKI - multa sanatate...sper sa scapi de arsuri..incearca cu lapte(la mine functioneaza). Si...apropos..nu-i de la par..ci creste bebe si ne da toate cele la o parte sa-si faca loc si de-asta apar neplacerile.
URSOAICA - insanatosire grabnica. Ne pupam mai de la distanta ca nu vrem sa racim si noi.
KIKIRIKI - succes maine la echo.
Cu scuzele de rigoare daca am omis pe cineva!
Va pupic si fug sa vad adresa pe care a facut-o Danutza harnicutza si dragutza!
Teolinda
32fix
alina80 spune:
TOANCA, merci, am reusit si eu sa vad listuta.
MARAKI, sa poarte sanatos bebelinul tau hainutele! Vad ca abia il asteapta Robert.
DANA, vezi ca pe mine ma cheama Alina Dumitrescu, Negrescu e numele meu de fata, ca sa zic asa. Aveam asa adresa de mail cu Negrescu.
TEOLINDA, merci, si eu abia astept urmatoarea echo cu dr. mea.
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Maria28 spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor 

!
Denisa frumoase poze
bine ca am papat tort in weekend ca acum as fi poftit ,yummy cu glazura de inghetata ![]()
Dana ,buna idee cu e-mailul 
,iti trimit un PM acum ![]()
Monica ai un sot super daca ai cumpara singur hainutze ,mai rar ca el .Pupici si bebe Angelo sa poarte cu placere hainutele primite .
Teolinda chiar e mare bebe al tau ![]()
Alina eu am facut un antitetanos cu 2 ani in urma si nu m-a durut deloc ,sper ca si de data asta sa nu ma doara .Cum am auzit de stafilococul auriu ca bantuie prin maternitatea din Brasov ,nu ma risc deloc ,am sa fac vaccinul .
24+