Mamici de ianuarie-februarie 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
toanca spune:
Giova, da pentru ce se face ANTITETANOSUL?
Eu n-am auzit pana acum...
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
Giova spune:
Denisa super pozele!!!
Mama dar ce tort, mi-ai facut o pofta!!!
dar si eu merg acum la ziua unei prietene si pap tort.
Si ce burtica frumoasa ai. Imi place.
Dana am intrat putin pe mail, dar numai am citit. Ti-am trimis PM cu nr. meu de telefon.
Toanca, antitetanosul, cica se face dupa 28 sapt. si este iun vaccin impotriva infectiilor. are anticorpi valabili 24 luni. Vorbeste si tu cu dr. ta de familie.
Am uitat sa va spun: imi apare asa vag dunga aceea pe burta
.
Eu care credeam ca scap si nu se face. Sper doar sa nu fie asa de evidenta.
Fetelor am plecat, ca e tarziu.
Merg la chef.
sper sa ne auzim maine.
pupici!!!!
poze 1,poze 2
gio
si bb Marco 30+
ralirali spune:
Giova, distractie placuta la chef.
Denisa, supermisto pozele si ce casa plina ai avut
, pser ca i-au placut cadourile lui Dragos...Ovi ar fi topit dupa obiectele de pescuit(ca sa vezi ce maniac e cu pescuitul duminica s-a dus la Bucuresti la pescuit si vrea sa o faca pe bebita pescarita
).
Ralu 31+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
dana_ene spune:
Toanca, ei, chiar e aiurea faza cu pampersii.
Pana la urma, selectam si noi de colo, de colo si alegem ce ni se pare noua ca e ok si util pentru propria noastra persoana.
Dar, intr-adevar, sangerarea e puternica. Si dureaza...
In privinta antitetanosului, uite ca a raspuns si Giova.
Se fac 2 vaccinuri (unul pe la 7 luni jumatate, celalalt in ultima luna). Asigura o imunizare atat a bebelusului cat si a mamei impotriva conditiilor din spitale.
Eu le voi face, le-am facut si la Oana.
Am vorbit cu doctoritza mea de familie. Luna viitoare fac si eu prima injectie dintr-aceasta.
Mie si ginecologul meu mi le-a recomandat.
Denisa.... aoleu ce tort superb
. Esti o gospodina minunata
!
Giova, am trecut si nr. tau de mobil.
S-a rezolvat !
Daniela
(26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Dana, merci ca ai pus greutatea bebelushei mele in lista!
Denisa, super pozele, de tort nu mai zic nimic! Uite cum ma faci tu sa ma duc la cofetarie sa-mi cumpar tort!
Giova, distractie placuta la chef! iti apare dunga pe burtica, asa de tarziu? Te pomenesti ca-mi apare si mie! Deocamdata mi s-a inegrit numai buricul, saracul de el...
Mai dar Kikiriki pe unde o fi?! Si Andiaroro?
hai fetelor dati un semn!
Fata mea da show azi... gogaltz-gogaltz...
J 27+
maraki spune:
Janine si mi mi s-a innegrit buricul
si este iesit in afara![]()
Denisa de tort nu am mai scris nimic, cred ca a fost delicios daca spui ca a avut umplutura de inghetata
Giova distractie placuta la chef
Mi-ai dat o idee sa pun bateria la laptop cand ma uit la vreun film in pat in dormitor![]()
Fetelor chiar ca sant multe mamici care nu au mai dat nici un semn,sa speram ca sant bine bebelinii lor!Am pus acum niste cartofi sa-i fierb in coaja sa mananc cu sare, altceva nu imi prieste din ce am in frigider
Giorgos s-a saturat sa ma auda ca nu am ce sa mananc si frigiderul e plin
29+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
toanca spune:
Dana, stiu ca alegem ce ni se pare noua ca e ok din lista, dar a fost asa ca o paranteza faza cu pampersii (oricum multa minte au avut cei care au scris articolul
).
O sa-mi intreb si eu dr. referitor la antitetanos.....ca pana acum nu mi-a spus absolut nimic.
Iar nu-l mai simt pe bebe ca da din picioare sub buric; cred ca s-a intros iar, ca acum il simt tot pe orizontala burtii;
E posibil sa se tot rasuceasca atata?
Fetelor eu nu scap de arsuri pentru nimic in lume; la cate arsuri am tot avut, daca ar fi sa ne luam despre faptul ca se zice ca arsurile apar cand ii da parul lu bebe, al meu ar trebui sa fie deja MAIMUTA![]()
![]()
.
Desi, tasu' e pe piept precum o femeie....![]()
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
J G spune:
Maraki mie inca nu mi-a iesit in afara... si sper sa nu se intample. Ma oripileaza ideea pentru ca pielea de acolo e foarte sensibila (orice atingere ma doare, ustura) si nu vreau sa iasa in afara sa se frece de haine!!
J 27 fix
toanca spune:
maraki , mie nu mi s-a inegrit burikul, dar de iesit in afara a iesit.
Si am si dunga aceea sub burik; ce-i drept nu e foarte neagra, da e mai inchisa la culoare decat restul pielii
Toanca
si
Matei Alexandru 30+
poze
T_Ioana spune:
Buna burtici!
La multi ani tuturor celor care poarta numele unuia dintre Arhangheli! Ralu, multumim frumos pentru personalizare si pupam fetitele.
Eu sunt super deprimata, casa mea arata ca un santier si nu facem altceva decat sa zugravim bucataria dar praf s-a facut peste tot. Si mai e mult pana departe (vorba uneia dintre fete) ca mai trebuie dat un glet si abia apoi dat cu lavabil, si probabil dupa ce termin curatenia vin aia cu geamurile si o luam de la capat. parca sunt la Cooperativa "Munca in zadar". De ce mi-e cel mai frica e sa nu ii vina lui bebe cheful sa apara mai repede printre noi si sa ma trezesc cu un copil mic in mijlocul termopanelor nepuse si a prafului, si a lucrurilor pe care inca nu le-am cumparat...
Sper sa nu ma tina starea asta prea mult....singura chestie buna e ca nu mi-am pierdut pofta de mancare si am reusit sa ma stracor prin bucatarie sa papa de 4 ori pana acum
Eu am facut prima doza de vaccin antitetanos in 31 octombrie (la 32+) si urmatoarea o fac in 30 noiembrie (au zis ca la exact 30 de zile de la prima doza)....pe mine m-a durut ca saracia! Si acum ma doare mana daca ma intorc noaptea pe ea. Sper a doua oara sa doara mai putin!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 33+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"