Ce a mai ramas din 'mitul' dr.Matei-dr.Mihalache
Raspunsuri - Pagina 4
M Oana spune:
Natashica, Lachi

Megbeng cam ai de ales intre medicii de la Medsana si de la Giulesti.....
Eu de Moisica sunt extrem de incantata, dar si despre dr Protopopescu am auzit lucruri de bine, ca si despre Cocei, Cezara Bucur....
Cand am fost la Medicover si au tinut neaparat sa-mi arate seringa sigilata si fiola cu numele meu pe ea + data nasterii, m-am speriat ingrozitor, caci nu stiam ce au cu mine, eu refuzand sa ma uit in directia cu mana gata de intepat... Dar pana nu m-am uitat nu m-au lasat si au trebuit sa astepte ceva timp, sa-mi fac curaj.....
Acum m-am tabacit si-n privinta asta, chiar n-as putea sa ma las intepata, pana nu imi vad numele pe toate ustensilele......
megbeng spune:
natasha nu, nu badiu a facut primu chiuretaj..nici n-are vreo importanta cine...
mai, de sterilizare nu stiu cum puteti voi baga mana in foc asa usor...nu iau partea nimanui, risc si eu, la fel ca oricare dintre voi, cand merg la ginecolog...da stiu ca sunt diferite ustensile medicale, care, in functie de "partile" corpului cu care iau contact se sterilizeaza in mod diferit..de ex endoscoapele nu se baga la autoclava,pupinel sau altceva, ci stau intr-o solutie speciala un numar de ore...intr-un "lighean" cum ar veni
nu vreau sa contrazic pe nimeni, dar nici nu vreau sa imi fac nervi si griji suplimentare, ca am oricum destule
la particular...hm..nu stiu ce sa zic....eu am avut prob cu sarcina de la inceput, si pana am ajuns la programare la medsana sau centru medical unirea , ca imi facusem simultan, sa vad unde ajung mai repede bebe murise deja..sigur, asa s-ar fi intamplat probabil oricum, nu a fost vina cuiva, dar m-am simtit atat de legata de maini in ipostaza asta....
am sa incerc sa merg probabil la BUCUR, pentru ca din februarie incep stagiul de gineco acolo, si poate studenta lor fiind nu o sa-si bata joc de mine, DESI NIMENI NU AR TREBUI SA ISI BATA JOC DE NIMENI, IN GENERAL....apoi peste cativa ani o sa am colegi care o sa fie ei ginecologi si lucrurile o sa fie altfel
lachione, esti tare dragutza
deci nu fac nici cat o ceapa degerata, eh?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Natasha71 spune:
Io nu stiu ce-i ala endoscop, dar am in minte foarte clar imaginea asistentei aplecata peste un lighean de plastic (din acela in care pui apa pt spalat pe jos) , sub chiveta langa vasul de wc, cum zdranganea ea chestiile alea de metal si le stergea cu ceva (nu mai stiu ce, o carpa, sau servetele) dar nu avea nici un recipient cu nici o solutie langa ea...Bleah...Le pregatea pt a 2-a zi, pt ca era ora 19,30 si nu mai era nici o pacienta decat eu, care am aruncat 'ochiul', usa fiind deschisa... ![]()
![]()
![]()
megbeng spune:
natasha
..nu ca nu te cred, ci doar ca mi se pare ORIBIL..
endoscop e ala de ti-l baga pe gat sa il inghiti ca sa se uite cu o camera video in stomacu' si intestinu' tau
M oana, cred ca am de ales intre mai multi, ca io n-am nici o prob de fertilitate, nu depind de o anume clinica..am intrat pe topicu asta ca vazusem numele dr mihalache, si amramas aici suficient de mult sa aud niste lucruri absolut ORIBILE
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
Kariris spune:
Sa stiti ca si la V. Babes e impecabil (la clinica aceea unde se plateste). Pe mine ma amuza fetele de acolo, ca de fiecare data cand merg sa-mi ia sange pt. vreo analiza ma intreaba: "vi se face rau cand vi se ia sange?" si odata le-am raspuns:"nu, mie mi se face rau cand vad rezultatul"
era in perioada aceea de glorie a mea cand imi iesise acea analiza gresit... deci vreau sa subliniez ca sunt si locuri curate si mai mult, cred ca depinde si de medic de cat se respecta pe el si implicit pacientii.
M Oana spune:
Megbeng sa dea Dumnezeu sa-l gasesti pe cel mai bun, indiferent de specialitatea lui si sa ni-l spui si noua, pentru cultura noastra generala, nu de alta......
Lachi sa stii ca avem rabdare in continuare, nu am uitat......
megbeng spune:
ma intreb dca "stergerea" ustensilelor e o practica curenta (pardon de cacofonie
) of, Doamne, am sa ajung paranoica, si asa am inclinatii de astea![]()
serios, fetelor, m-ati panicat rau de tot...
edit: oana, nici vorba de cel mai bun... nu asta e problema...nici nu cred ca poti spune: u"ite, doctoru asta e cel mai bun"...dar macar sa te respecte si sa se respecte pe sine...e lipsa de ambele sa nu sterilizeze sau dezinfecteze corespunzator instrumentarul...si oricate-sa zicem- procese ai intenta dupa, nimic nu iti ia inapoi o eventuala boala cu care te-ai procopsit
M Oana spune:
Da, iubita mea, cel mai bun este acela care isi iubeste meseria, care se respecta pe sine si pe cei din jur, care are taria sa recunoasca o greseala, care cauta sa se perfectioneze fara incetare, care stie ce e omenia....
Lumea va fi mult mai fericita, atunci cand toti vor lucra cu suflete de artisti...
megbeng spune:
oana,
, frumos ai mai zis...
nu mi-am pus problema ca la asta te referi, sesizasem doar nitica ironie, cu "informarea pt cultura generala", dar posibil sa mi se fi parut