Ce a mai ramas din 'mitul' dr.Matei-dr.Mihalache

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Lachione, recunosc ca m-ai invaluit bine , uitasem... Dar acum mi-am adus aminte! Si mi s-a infipt ca un cui intrebarea, desi am zis ca sunt cumintica, sa nu crezi ca rezist mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pacate mele, Megbeng, dar departe de mine astfel de intentii........
Am un mod mai altfel de exprimare, dar jur ca numai ironic nu e, caci altfel nu mi-as fi ales 'fata mosului' drept model de viata..........
Fata babei, colega mea de basm, e cu ironiile, eu cel mult cu autoironiile, caci imi traiesc viata ca un fluturas, in stilul Scufita Rosie, adica ashe si umblu cu cosul plin de ganduri bune pentru toti cei care imi ies in cale, de dimineata si pana la apus.......

Hoooopa, dar se aude totusi ceva prin paduricea noastra, apropo de doftori care vor s-o pape pe bunicuta , ca acum imi scot pusca de vanatoare de sub mini fustica mea rosie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

A fost foarte instructiva 'excursia' de azi, cu ocazia asta aflaram si noi ca zgarieturile provocate de degetele de manusa se trateaza cu tantum rosa . Ar trebui sa-i donez d-nei dr. toate degetele de la manusile nefolosite de vopsea de par pe care le-am colectionat, nu de alta, dar fiind vopsea L'Oreal, manusile sunt ca cele chirurgicale, fara 'muchii'... nu provoaca rani...

Mai scufita rosie, zi si tu mai tare ce auzi, pt o baba surda... si curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Oana si Natasha zapacite sunteti, da' rau de tot!
Va vin neshte idei...asa va vreau cu hipersimt al umorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Megbeng, de ce ai fost dezamagita de Badiu? Eu am mers la el abia din luna a 4-a,ca pana atunci eram in Germania, si a fost totul ok, mai ales ca l-am vazut in mai multe ipostaze, destul de relaxat cand totul mergea bine, si aproape poruncitor in 2 ocazii: era sapt 27 si nu-mi facusem inca vaccinul pt RH negativ si cand Sofioa s-a trezit fara lichd(n-a fost pierdere, ci oligoamnios) si a hotarat rapid cezariana in sapt 38(era si pelvina)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Indiferent cat ar evolua societatea, ne intoarcem la principiile de baza, valabile de la facerea lumii incoa': 'dupa fapta si rasplata'/ 'legea talionului', aceea cu 'ochi pentru ochi si dinte.....'.
Pai daca doftorii nostrii (ca la aceasta categorie sociala suntem) nu au constiinta, atunci vor constata pe propria piele ca orice greseala se plateste, mai devreme sau mai tarziu. Daca asta este adevarul, atunci cum si-au asternut, asa se vor odihni ei, pe ghimpii lor din manusele...
Am colegi in meseria mea, aia care ar trebui sa apere oameni, care nu au nici un Dumnezeu pe lumea asta, dar, Doamne cat de mult platesc pentru asta, la momentul potrivit.........
Reactia de bumerang este atat de reala in viata asta....
Deci, se mai gandeste cineva ca a sosit momentul sa spuna adevarul gol-golut????
Iar daca cineva are ceva bun de spus, este la fel de bine venit sa o faca, caci ceea ce dorim sa stim, este adevarul, asa cum e el.

Lucky o bagai pe nivel serios, dar promit sa-mi revin repejor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sabina, iti raspund pe PM, ca nu cred ca e locul aici

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Pai aici vorbim despre doctori, cu bune si cu rele, pentru a stii adevarul despre ei, lucru pentru care ne-am decis sa vorbim cu incredere si cu speranta ca vom ajuta si pe altii/altele, sa nu mai treaca prin ce am trecut noi.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana, eu am impresia, dupa titlul subiectului ca e vorba doar de acest cuplu de dr..pentru alti vezi capitole gen "dr de care sa te feresti", sau "malpraxis"...ziceam sa nu incurcam borcanele si sa nu degeneram discutiile
lachione, parca ai promis o dezvaluire? te-ai razgandit?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Maaaaaaa, la 'malpraxis' nu m-as cam duce, caci medicii pe la care am fost eu, chiar daca au mai gresit-o, au fost tare amuzanti dragii de ei (tocmai am povestit pe la alte subiecte cat de dragut este T), iar la 'doctori de care sa te feresti' iar nu m-as duce, caci am la acest subiect prietene dragi, cu care pot sta de vorba si ma pot simti excelent, iar intre timp sa mai aflu cate ceva despre domeniul medical din tarisoara mea.
Jur pe ce am mai sfant ca nici acum nu sunt ironica, ci doar vreau sa aflu niste adevaruri, sa stiu pe ce lume traiesc si pe mana cui ma las, pentru a-mi implini cel mai frumos vis al vietii mele.....

Mergi la inceput