Ce a mai ramas din 'mitul' dr.Matei-dr.Mihalache

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu nu am promis nici o dezvaluire... ca daca aveam eu ceva de spus o faceam de mult, fiti convinse!!! Eu doar cunosc niste date, care nu doar pe mine, ci si pe detinatoarea acestor date a cam pus-o pe ganduri si ne-au condus spre o concluzie, foarte greu de demonstrat de altfel, dar care, cu riscul ca vom parea nebune o vom posta cat de curand pentru ca sa se excluda pe viitor si aceasta varianta.

Aveti rabdare...nu pot s-o fac eu pentru ca nu sunt in cauza si fiecare are dreptul sa spuna cat vrea din viata privata, eu insa nu pot s-o fac cu informatii privind alta persoana.

Iar sub forma de "zvon" nu-mi convine sa arunc cuvinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana, esti o haioasa!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Lucky promit sa dau dovada de tot atata rabdare, cata frumusete interioara ai dovedit tu, prin gestul tau.....
Megbeng si eu te pupacesc, scumpa mea !

Mergi la inceput

lachione, inseamna ca nu citisem cu atentie..oricum, am sa mai trec pe aici, sa vad care era faza...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxroxrox spune:

M-ati inspaimantat fetelor...eu trebuie sa fac ecografie la cabinetul particular al dr.Mihalache...sunt insarcinata in 7 saptamani...dar cum sa-i sugerez sa folosesca ca si protectie prezervativul pentru investigatie...daca se supara...eu vreau sa nasc cu ea la CFR 2 unde am auzit ca maternitatea este super!!!
Cum ati proceda voi??
Va rog astept raspuns.

Mergi la inceput

eu am facut eco la ea la cabinet, si a avut mereu prezervativ pt sonda...oricum, ia-ti si tu un prez cu tine, just in case!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Subscriu si eu la cele spuse de megbeng, am fost de 2 ori la ea la cabinet special pentru monitorizare echo si a avut mereu prezervativ.

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

ROXROX parerea mea e c-ar trebui sa mergi la alt medic...din fericire eu nu le-am cunoscut pe Matei si Mihalache,dar dupa cite au patimit fetele (MURA,MIRELA si probabil si altele),n-as merge pe mana lor in nici-un caz...se poate ca Mihalache sa fie o persoana placuta,apropiata si sa te cucereasca dupa 5 minute,dar eu cred ca profesionalismul trebuie sa primeze...profesionalism caruia ei ii lipseste cu desavirsire...
Sfatul meu este sa te gindesti bine la ceea ce ai de facut...cu sanatatea nu-i de glumit...
Felicitari pt sarcina si multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Banuiesc ca eu am fost mai ghinionista pentru ca va dati seama cate eco am facut in 4 luni de monitorizari pentru eco. In majoritatea cazurilor prezervativele au fost proprietate personala. La spital nu avea niciodata iar la cabinet cred ca doar de vreo doua ori a avut in rest tot manusi folosea.
Si inca ceva. Stiti ce se folosea la inseminari pe masa de ginecologie in loc de ceva steril???? Foi rupte dintr-un calendar pe care il tineau pe acolo pe calorifer parca.
Cum sa faci inseminari pe foi de calendar????? Cum sa faci un simplu control ginecologic pe pagini rupte dintr-un calendar vechi?????
Si inca ceva. Ioana care a nascut cu Mihalache ne-a povestit ca a fost la un control la cabinet cand avea 30 ... si ceva de saptamani si a urcat-o pe masa si dupa ce i-a bagat mana cu grosolanie a inceput sa sangereze si a sangerat cateva zile.
Dr. i-a spus ca nu stiu ce i-a facut de sangereaza dar puteti citi la subiectul "la bine si la......" a povestit ea mai bine acolo.
Deci ..... ganditi-va bine, bine inainte de a merge la ea.
Poate mai sunt fete care au nascut cu ea, Nicole 76 stiu ca a nascut cu ea. Poate ne spune si ea mai multe.
Daca v-as spune acum despre ce vorbeste Lachione poate ca o sa ma considerati paranoica sau nebuna de aceea ma abtin sa va spun pana cand nu fac analiza respectiva si nu stiu sigur. Oricum si Dr.Denisa Protopopescu m-a rugat sa o repet pentru ca si ei i s-a parut aiurea. Ceea ce mi-a spus Denisa mi-a intarit dorinta de a afla adevarul si va jur ca oricare ar fi rezultatul o sa va spun, chiar daca o sa se dovedeasca ca am judecat gresit.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Desi nu prea am mai intrat pe forum, acum am vrut sa vad ce mai e nou. Si am vazut subiectul.
Nu pot spune ca nu aveti dreptate in ceea ce priveste mizeria din Policlinica CFR2, dar cred ca asta e situatia in majoritatea spitalelor. Masa ginecologica cred ca are peste 50 de ani, la fel si instrumentarul vechi si ruginit. Galeata de care vorbeste Mura exista cu adevarat, insa de acolo intstrumentele merg la sterilizat, nu doar se spala.
La prima inseminare (am facut 4), stiu ca am intrebat-o pe doctora Mihalache daca instrumentele sunt sterile. S-a cam suparat ca intreb asta, dar mi-a raspuns ca da. Stiu ca m-a invelit cu un cearsaf spalat, dar patat de sange dupa inseminare. Intr-adevar totul iti facea greata in jur, insa zambetul ei si dorinta de a avea copii m-au facut sa accept situatia. La prima inseminare beta hcg-ul mi-a iesit pozitiv, daca nu au gresit cei de la MedLife rezultatul, insa mi-a venit menstruatia. Apoi am mai facut 3 inseminari cu stimulare, dupa care m-au sfatuit sa merg la FIV ca sa nu ma demoralizez total.
Am mers Sabyc si am facut FIV, a fost un succes. Am acum o fetita minunata de 2 luni pe care a urmarit-o toata sarcina doctora Mihalache, careia ii multumesc din suflet. La fel si doctoritei Matei, care ne-a redat speranta ca putem avea propriul nostru copil. Dupa ce fusesem la Moisa, la Niculescu, la Ancar. Moisa ne-a recomandat donor (spunand ca sotul are azoo), Niculescu ne-a recomandat adoptie (spunand ca sansele la FIV sunt infime pentru noi). Doctora Matei ne-a primit in cabinetul ei la fel de vechi ca si cel de la ginecologie, ne-a aratat la microscop miscatorii si nu in ultimul rand ne-a incurajat. Am sunat-o la orice ora din zi si din noapte si mi-a raspuns de fiecare data. Intr-o duminica, in timpul fiv-ului, nu avea cine sa-mi faca o injectia, m-a chemat la ea acasa si mi-a facut-o.
Apoi pe timpul sarcinii doctora Mihalache la fel, mi-a raspuns la toate intrebarile, si credeti-ma ca erau multe. O sarcina obtinuta prin FIV dupa 3 ani de zile de incercari te face paranoica si orice intepatura, miscare, nemiscare a fatului si cate si mai cate te baga in sperieti. Nu am mai fost in policlinica, toate controalele le faceam la cabinetul ei, unde este curat, se folosesc prezervative pentru eco si suluri de hartie sterila pentru masa eco si ginecologica. Cel putin asa a fost la mine.
La inceput am ezitat in a o alege pe ea. M-am gandit mult si pana la urma m-am decis la ea. Nu am regretat nici o clipa. Cu noi a fost super. Si le multumesc din suflet la ambele pentru ca m-au ajutat in a avea aceasta minunata fetita.
Cand mergeam la ea era o tipa care astepta tripleti prin inseminare.
Cand am nascut era in concediu. A venit imediat cand a auzit ca mi s-a rupt apa.
Am avut si un incident in timpul inseminarilor si anume i-a cazut cateterul cu spermatozoizi pe jos. Si a trebuit sa transfere ce a mai ramas din ei intr-altul. Am fost la fel de nervoasa ca si voi.
Oricum, fiecare este subiectiv. Pentru mine ele au fost super. Nu pot insa sa nu fiu de acord cu Mura in ceea ce priveste mizeria din Policlinica CFR2. Insa ma mira cum de ai ajuns sa faci atat de multe inseminari, pentru ca stiu ca ele se opresc dupa 3-4 luni de inseminari nereusite.
In a lua decizia daca sa mai mergeti sau nu la ele, trebuie sa va urmati instinctul pentru ca toti suntem subiectivi. Pentru mine Niculescu si Moisa sunt ingrozitori, pentru Anis si Ana Maria (daca le cunoasteti de pe forum) sunt nemaipomeniti, la fel si Matei si Mihalache. Deci parerea mea este ca fiecare trebuie sa isi aleaga singuri doctorii si sa se gandeasca foarte bine.

Sper ca nu v-am plictisit.

Multa multa Bafta

Mergi la inceput