Ce a mai ramas din 'mitul' dr.Matei-dr.Mihalache
Raspunsuri - Pagina 3

dana p. spune:
Haideti ma, fetelor care aveti de zis ceva ziceti si gata nu ne mai fierbeti aici!
Lachi, arunci vorba si fugi,ai?Io mi-s femei insarcinata acum si n-am voie sa ma stresez. Zi-mi macar pe PM.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Kariris spune:
May Danezo, daca esti femeie insarcinata si nu ai voie stres ...ce cauti la subiecte din astea "hot"??? Vrei senzatii tari? Te sun ca nu mai am chef sa scriu. Vezi ca te sun acum.

MURA spune:
Hello,
Da, este adevarat cu manusa in loc de prezervativ la eco. Am trecut si eu prin chinul unei eco cu manusa de plastic lipita termic pe margini care te taia pur si simplu in interior. O saptamana m-am chinuit cu usturimile provocate de manusa blestemata.
Am cumparat dupa aceea 2 cutii de prezervative de care eram nedespartita, ca o obsedata. I-am spus lui Mihalache de usturimile de la manusa si s-a facut ca ploua drept pentru care la sfarsitul consultatiei i-am repetat ca am usturimi groaznice si se uita la mine oarecum mirata. Mi-a spus sa ma spal cu Tantum Rosa.
Ideea ar fi ca,in cazul meu, din spusele Denisei Protopopescu nu ar fi trebuit sa se faca nici macar o inseminare pentru ca spermograma este foarte proasta. Si sa nu imi spuneti ca celebrul cuplu nu a stiut asta. Denisa mi-a spus ca nici macar FIV nu puteam sa fac cu asa o spermograma ci doar FIV cu ICSI.
Deci la ele banii au fost mult mai importanti decat sentimentele mele si decat mine.
Mi-au dat sperante si si-au batut joc de sufletul meu, mi-au facut 8 inseminari stiind ca nu am nici o sansa sa raman insarcinata.
Asta e.
Si in plus de asta, m-am ales si cu un mare chist pe ovarul drept care este aproape cat tot ovarul iar celalalt este polichistic.
Asta ca sa nu plec cu mana goala de la ele, in afara de chlamidia, pe care, orice ar spune Tutunaru eu de la ele am luat chlamydia.
Si spuneti-mi voi sincer cui ii arde de plimbat caii pe la altii in timpul inseminarilor????????
In fine. Oricum dupa ce am vazut ca au mai povestit si alte fete ceea ce am simtit eu pe pielea mea acum sunt 100000000% convinsa ca nu sunt nebuna si nici paranoica.
Ma bucur ca am spus tot si ma bucur ca au inceput si alte ex paciente ale faimosului cuplu sa imi sustina afirmatiile. Impreuna vom reusi ca macat o parte din viitoarele paciente sa le convingem sa se reorienteze.
Macar o parte din ele vor scapa de chin si de eventuale boli.
Va pup

megbeng spune:
mura...pe mine topicu asat ma baga tot mai in ceatza....mai ales chlamydia ta, despre care am invatzat la scoala ca se transmite doar sexual..nu am fost atenta, ce ti-a zis dr T despre aceasta chlamydie?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Kariris spune:
Pai transmitere pe cale sexuala nu inseamna in toate cazurile contact sexual cu o persoana umana (acum nu mai spunem de sex opus, ca-i democratie si nu facem discriminari) Contact sexual poate insemna foarte bine si un control ginecologic, orice interventie intr-un cabinet de ginecologie...ca hai sa fim serioase: stim cu toate care-i "obiectul muncii" in cabinetul de ginecologie, ca doar nu mergem la stomatolog! Si sa stii ca sunt o gramada de microorganisme care traiesc suficient in afara corpului uman, cat sa poata fi transmise cu ustensile nesterilizate. din pacate asa este.

megbeng spune:
posibilitatea de contaminare ar fi daca dr a folosit aceleasi valve la eroina noastra, imediat dupa ce a folosit exact aceleasi valve la o alta pacienta, contaminata sigur, asta ar fi absolut oribil si de condamnat, nu ced ca sunt doctori care sa faca chiar asa ceva...au mai multe perechi de valve...si chiar daca nu le sterilizeaza si le tin in alcool, microbii astia mor in juma de ora, sau in 10 minute la 60 de grade
stiu ca o sa-mi iau multe dar, draga mura, pe sotul tau l-ai cautat?? trebuie sa va tratati amandoi, ca si lui ii poate cauza neplaceri! nu te supara, uite si mie mi-a iesit o analiza de asta proasta, si- a facut-o si sotul, lui i-a iesit negativ, eu am repetat-o si, intr-adevar era negativ si la mine..prima data fusese o greseala...am insistat cu investigatiile pentru ca eram sigura ca nu are cum
hai, ca ma asez aici, la tinta , pentru rosii stricate si oua intre ochi...si astept si mesajul lui lachione, precum si un raspuns de la mura, ce i-a zis celalat dr despre contaminarea asta cu chlamydia
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Natasha71 spune:
Draga Megbeng, te cred ca ti-e greu sa crezi ca se poate ca un medic sa fie atat de inconstient sau nepasator sau nu stiu ce cuvinte sa mai gasesc, doamne fereste sa arunc cu rosii stricate in tine, ca mi-esti simpatica tare, daaaaar eu am vazut cu ochisorii mei in ce conditii se 'sterilizeaza' ustensilele medicale la cabinetul d-rei dr., mai precis am vazut-o pe asistenta domniei sale in baia acelui apartament cum stergea acele obiecte intr-un lighean de toata jena la sfarsitul programului... mi-as fi dorit sa nu o vad, pt ca tocmai facusem prima si ultima consultatie acolo... in continuare am facut numai ecografii cu prezervativul de rigoare... eu care de obicei nu sunt atenta la detalii de genul asta, am ajuns acasa si i-am spus sotului ca efectiv mi-e teama de ce microbi as fi putut contacta...
Din pacate exista si medici care nu tin cont de anumite reguli in goana dupa bani...

megbeng spune:
natasha, nu-mi vine sa cre..tu vorbesti de cabinet??? credeam ca de spital!!! valeu! pai ce ne facem? la de dr sa mai mergem??? poate le curata inainte sa le sterilizeze...nici nu vreau sa ma gandesc..eu am fost acolo pt ca am avut sarcina oprita in evolutie, primul chiuretaj facut de altcineva, dupa care am sangerat la greu si am fost la dr mihalache ca trebuia curatat acolo mai zdravan...la cat sange curgea idn mine, numai la sterilizare nu ma gandeam, da acum, dca tu vorbsti de acel cabinet, mi se face parul maciuca!!!
zi si tu, unde sa mai merg?la clinicile astea mari si care -zic eu- se respecta obtii programare abia peste o luna de zile, in medie..si daca eu am nevoie de ginecolog mai repede ce fac? plus ca, profesional,mie imi inspira incredere..of! nu pot sa cred ca mi se intampla asa ceva..mai intai dezamagita de badiu, acuma mi-o iau peste bot si cu mihalache???!! nu se poate asa ceva!!!

Kariris spune:
Megbeng, iubita, rosiile sunt prea scumpe in anotimpul asta iar pe oua nu pun mana din cauza gripei aviare, asa ca n-ai nici o sansa! Nu, serios, tu poate nu ai citit din urma, dar acolo nu se sterilizeaza nimic. Ce valve??? Asta-i parfum! La inseminare, povestea Mura, ca dupa ce iti transfera materia prima prin acel cateter, il arunca intr-o galeata cu apa, dupa care il refolosea! Boli? Eu ma gandesc ca daca as fi reusit vreo inseminare la ea (n-am facut nici una) as fi facut teste de paternitate dupa!

Natasha71 spune:
Si eu care voiam sa merg la Badiu... glumesc... dar ce s-a intamplat de fapt, el te-a chiuretat si a mai fost nevoie de inca un chiuretaj apoi?! Doamne, prin cate ai trecut si tu, saracuta... dupa ce ca erai asa amarata cu sarcina, a trebuit sa treci si de 2 ori prin asta... Imi pare rau...
Despre medici, eu am ajuns la o concluzie, mai bine mergi la un medic cu reputatie, chiar daca este la o clinica mare, chiar daca este mai scump... macar ai certitudinea ca se ocupa cum trebuie de tine si ca nu pleci bolnava de acolo. Pentru ca exista niste reguli stricte in aceste clinici, in ceea ce priveste pacientii, uite de exemplu ce diferenta este intre recoltarea pt analize la o policlinica oarecare (fara plata) si medsana, iti desigileaza acul in fata ta, etc etc etc... Cat despre programari, hai sa-ti spun cum e situatia: de fapt prima programare dureaza mai mult, apoi din momentul in care ai intrat in contact cu dr. respectiv si ai devenit pacientul lui ti se fac programarile mult mai repede si in cazuri speciale beneficiezi si de nr de mobil al acelui dr.
Eu iti doresc sa gasesti acel medic care sa intruneasca toate conditiile de care ai nevoie pt a aduce pe lume un copilas sanatos: competenta, disponibilitate, samd.