Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73
Raspunsuri - Pagina 3
diciu spune:
Lachione....ma faci un pic sa rad...sa nu te superi pe mine...si catty povestea ce zici tu...parca e un facut pe lumea asta....la voi unde sunt ovulatii...sanse mai mari de a concepe natural...nu vor sotzii

...iar la mine unde sansele sunt minime....nu ma mai lasa sotul meu sa ma odihnesc
...sau sa apuc macar sa termin un tratament pana la capat
...de una de alta...
eu te inteleg...ca nu e bine....nici asa..nici asa....dar ma uit cu stupoare cum ni se intampla exact invers precum ne-am planifica
....nu ca nu ma bucur ca sotul meu e asa....dar parca e prea de tot...
MOana..te-ai gandit la un test de sange?...sau astepti rushii care nu vor mai venii?![]()
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
simonette spune:
Lachione!Sa-nteleg ca sotul tau nu-si doreste un bebic? Da, el chiar tre' sa stie perioada ta fertila? Nu poti sa-l seduci si gata? Hai ca noi femeile reusim tot ce ne punem in cap! Eu zic, pur si simplu, sa preiei tu fraiele! Sau ai un sot care e mai tot timpul plecat? Scuze daca ar fi trebuit sa stiu toate astea!
Diciulica,sunt alaturi de tine sufleteste! De cateva din afectiunile cu care te lupti, m-am tratat si eu in trecut. Iti doresc din suflet sa ai rabdare si sa le starpesti o data pt. totdeauna! Cat despre mine, nu stiu daca taria e cea care ma tine sa nu fac testul...as zice ca mai degraba teama si scarba acelei liniute, care de prea multe ori a triumfat! Pup fata
MOana, sper sa astepti nesimtitii mult si bine, iar ei sa mai vina peste vreun an, asa!
andicu spune:
Dragele mele,
Subscriu si eu la capitolul asta,caci de cand ma chinui sa scriu,cred ca a mai trecut un capitol !!
de citit va citesc, dar nu prea am timp sa si raspund la apel...asa ca
la mine,dar sa stiti ca nu v-am parasit !
Moana, si eu regret din suflet ca n-a fost sa fie, dar poate mai e o raza de speranta...pana navalesc nemernicii aia rosii ! uite aici
de la mine si
ca esti curajoasa si tare-mi place de tine !!
Lachi, si mie mi s-a intamplat de vreo 3-4 ori sa am hemoragii d-astea in prima noapte de rushi, chiar si ziua; o data i-am patat scaunul din masina lui unchi-miu, ca m-a pocnit de nu puteam merge, curgea siroaie pe picioare. Nu stiu daca e de rau,dar nici nu m-am gandit sa intreb. Oriucm, lasand vorbaria la o parte, multa sanatate!
Simonette , sper din tot sufletul sa ai un test cu II !!!
Pentru ca n-am apucat sa spun : LauraIoana, sa-ti traiasca printesa, sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si cuminte, la mami in burtica pana la termen, la fel si ptr mama ei !!!
Danangie, asa e, sunt a 11 a zi de CM, maine am programare la dr; ma duc sa repet echo mamar (poate am noroc si se vad efectele tratamentului de pana acum) si mai am de facut vreo 3 analize; tot maine, cred ca verisoara-mea afla cand se va naste finutzul meu Andrei Robert (asa o sa-l cheme
!)!
Cat despre atac...pai, eu atac saptamanal 
,dar degeaba !!
Haideti, fetelor, mi-e dor de un nume nou pe lista aia de gravidutze !!!

Pupici
speciali pentru Mishu, Iepurila, Ingerasha,Amely,Miro, Princesita,de care nu prea mai aud multe si sa stiti ca mi-e dor de voi!!,Dana,Catty, Danutza
,Diciu,si tuturor celorlalte fete, un
pentru fiecare !!!
Vine si randul meu..
Pozele mele
dana p. spune:
Lachi, ca bine le mai zici ,mama

!! Si al meu cateodata parca are antiradar de ovulatie, dar luna asta nu l-am iertat deloc si acum stateam ca tuta si ma gandeam,io cu trompa mea infundata nu cumva oi face vre-un pocinog si fac a doua extrauterina.Acum m-am mai linistit ca presimt ca-mi vin uratii
.
Va pupacesc
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
simonette spune:
Andicu,multumesc!
Madana! Admiratia ta conteaza f. mult pt. mine, numai ca nu o merit! Rabdare nu am eu dar, mi-am pus toata nadejdea in Bunul Dumnezeu si, cum o decide El! Multumesc!
diciu spune:
Madana...merci iubita
...si eu sper!..ca m-am saturat de geanta plina cu medicamente....si alte zeci de naturiste ce-s asteapta randul pe acasa...
Simonette..te inteleg perfect cu liniuta aia
...mai bine iti faci test de sange....mai schimbi linia in cifre...alea macar arata ceva acolo si e mai sigur...nu ca linia 2 lipsa....alb...gol..inert si nesigur...
Andicu
..iti tin pumnii la echo mamar!...sa iasa bine!
sa ma tii si pe mine la curent...ca te voi urma in curand cu mastodynon si alte cele...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Alexia27 spune:
Draga Oana, sper doar sa fii intr-adevar atat de bine pe cat declari.Privirea sus, pieptu-nainte ca n-au intrat lunile in sac.
Fetelor, nu stiu cum e cu plata ecografiilor la Moisica la spital, ca eu am fost sambata la ea, o vedeam a doua oara in viata mea si a ei, si nu a vrut sa-mi ia bani. Chiar am intrebat-o dupa eco cat ii datorez si nu a vrut nika. M-a susprins si pe mine, dar nu cunosc sistemul in care lucreaza ea, oricum data viitoare o sa-i dau ceva. De obicei cat e o eco la spital?
Laura Ioana spune:
Simonette,M Oana, Madana multumesc pentru gandurile bune. Si noi va trimitem cate un 

Simonette niciodata nu e prea tarziu sa ai o fetita pe care sa o cheme Anastasia![]()
Laura
20+ 
Puiutul meu
M Oana spune:
Mai, iouuu la teste de sange m-am gandit, dar pe miercuri-joi incolo....
Pana acum nici un nor pe cer,in afara de cel Clear Blue de dimineata, senin total, dar nu se stie niciodata cum e cu capriciile sortii....

Alexia nici mie nu-mi vine sa cred cat de detasata sunt si chiar sunt tare mandra de mine, caci daca de 2 liniute nu sunt in stare, de autocontrol si echilibru interior constat ca sunt capabila, ceea ce e demn de notat si sarbatorit 
, mai ales la cat de naravasa eram acum un an pe vremea aceasta...
Cat despre costul monitorizari Tabitha si Alexia nu mi-a cerut nimeni nimic, am dat eu cand am simtit. Prima data nici la mine nu a vrut Moisica sa ia, iar in celelalte cazuri am insistat eu. Stiu fete care au dat 200.000 lei, altele 300.000, altele 500.000 lei, deci fiecare cum simte.
Madana, Andicu 
Laura Ioana spune:
Andicule
de la mine si de la puiutul meu. Succes maine la eco mamar.
Laura
20+ 
Puiutul meu