Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-73
Raspunsuri - Pagina 4
diciu spune:
pai Oanico...hai atunci sa faci pe miercuri joi un test de sange daca rushii nu sosesc...nu de alta...dar te si lamuresti si numai stai in tensiune...si daca o fi sa fie pui mic...e bine sa afli cat mai repede ca sa il sustii acolo!...si simonetul il face pe la sfarsitul saptamanii....asa ca atunci sa vezi iar galerie....

anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Mishulina spune:
Deci,in numele Comitetului de Sustinere deschis pentru MOana noastra propun sa "nu depunem armele" (vorba prietenei noastre roscate) pana nu vedem de-a binelea rosu in fata ochilor (da Doamne sa nu...
). Asa ca io una inca mai astept o "rasturnare de situatie" ! Oana (inca) ai legatura!![]()
In rest nu am mai intrat eu weekendul asta dar azi de dimineata am avut o groaza de citit si nu ma supar ca am aflat ceva vesti bune! In ordine:
Galinarodica sa-ti traiasca baietelul cel blond si frumos,sa fiti sanatosi si sa te bucuri de el!
Laura
ma bucur din suflet ca tu si fetitza ta sunteti ok,abia astept sa o cunosc pe mica printesa! Btw:ti-am spus eu ca port noroc?![]()
Simonette,cum mai stai?
Adelamaria nu ne promisesesi un test?
Danangie
multumesc pentru vorbele si gandurile tale frumoase! Eu nu am noutati,dupa cum sti sunt tot "intre joburi" si ma omoara gandul asta....in rest...sunt in asteptare! Ai grija de tine si nu face efort prea mare cu mutatul!
Va pupic cu drag pe toate: Andicutz,Miro,Iepu,Marrina,Diciu,Madana,Bety,Dana P (bine ai revenit printre noi) si cate 2
la cele pe care le-am uitat!
Ina
M Oana spune:
Diciule si cu testele de sange stai in niste stari, ca de examen....
Anul trecut m-am trezit intr-o dimineata hotarata sa fac un astfel de test, dar pana sa ajung la Medsana (unde am un card de reduceri) s-a facut ora pranzului. Intreb daca ma mai primeste si-mi spune ca da, numai ca daca vreau rezultatul in aceeasi zi, pretul e ceva mai mare.
Ma hotarasc sa-l fac, dar intreb si cat e pretul si aflu: pretul normal e 450.000 lei, dar la urgenta e 900.000 lei.
Zambesc, in felul meu caracteristic
si ma hotarasc brusc ca pot cheltui mult mai cu folos acei banisori. Pana seara oricum am aflat raspunsul, caci in cateva ore am fost invadata de nemernici....
Asa ca mai bine traiesc intr-o dulce inconstienta si imi ocup timpul cu acte activitati/sporturi/distractii/preocupari........
Constat la mine fobia testelor de sarcina, asta e o fobie a secolului modern, ca doar unde e stiinta mai evoluata e si fobia mai multa...
Mishule nu depun armele, ma lupt cu toti invadatorii...., dar deocamdata rosul se teme sa-mi iasa in fata...
diciu spune:
perfect de acord cu tine Oanico...dar daca e sa fie
...nu e mai bine sa stii repede ca sa poti sustine sarcina mai bine?..si oricum...daca nu vin rushii....pana la urma tot la examen ajungi.....dar acuma...treaca de la mine
...o saptamana mai poti astepta asa....![]()
Mishulica...pupici dulci..
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Kariris spune:
Pai Simonette, al meu stie tot, ca-si baga nasul peste tot numai unde trebuie, nu! Daca ma trezesc ca-mi cumpara crema, tampoane, etc.?! si-mi spune: "pai am vazut ca mai aveai doar un pachet si zilele astea tre' sa-ti vina si sa nu te prinda nepregatita!" Sau "era pe terminate crema..." Asta-i nebun se uita si in cutia mea de crema! Pai luna asta, fix in a 28-a zi ma intreaba: tie nu ti-a venit? ca trebuia sa-ti vina. E obisnuit, ca a crescut doua fete, multi, multi ani si el era responsabil cu aprovizionarea de orice gen! Cat despre ovulatie, nu-i chiar atat de naiv la varsta lui, banuieste si el cam cand e. El vrea copil dar asa a fost sa fie: nu s-a putut "face" nimic in sensul asta la ovulatie. Adevarul e ca si eu am gresit: toata luna "il plimbam" si cand se apropia perioada cu pricina, eram in stare sa i-o pun si la birou! Si luna trecuta mi-a spus clar ca el nu face dragoste doar pentru a procrea; sa nu-l mai refuz nici eu in restul timpului si o sa se intample si minunea! Asa ca astept acum sa plece "scufita rosie" din vizita si am sa fiu foooarte disponibila...sa vedem ce-o iesi si asa.
asi spune:
Lachi sa stii ca bine zice al tau barbat.Am incercat si noi cateva luni sa nu mainumaram si a fost mai bine ca-n tinerete
.Am facut si febra musculara![]()
Lasa ca pana la urma o veni si la noi vremea
.Eu mai muncesc cu numaratul luna asta si luna viitoare ca de la anu' gata.
M Oana spune:
Stiu, iubita mea scumpa, dar daca ajung la examen cam prin ziua 34-35 (acum visez si eu, ce sa fac altceva, in asteptarea asta, mai ales ca masina spala singura rufele, focul face singur mancarica, iouu tre' sa dau din destute pe undeva), altele sunt sansele si sperantele.
Asa, in ziua 32, in care voi fi maine, risc sa dau proba si pana ajung acasa, sa ma trezesc invadata.....

Fobia testelor, e clar diagnosticul...
adelamaria spune:
Mishulina, din pacate la mine lozul a fost necastigator luna asta!
Acum sunt in perioada aia proasta pe care o uram toate din tot sufletul, dar care va trece...si desi acum ma simt tare aiurea parca vad ca iar ma apuca numaratul saptamana viitoare si n-o sa mai am stare...Pana atunci...sunt ocupata sa tin pumnii pentru fetele dragi! 
Adriana mica spune:
Salut fetele harnicute,
Cum lipsesc cateva zile, cum de abia mai pot tine pasul cu ritmul in care scrieti. Totusi, absenta mea este motivata pe durata week-end-lui, intrucat nu am Internet acasa.
Oana, ma alatur cu ceva intarziere Comitetului de sustinere si mesajului dat de Mishu: "sa nu depunem armele"!
Simionette, iti tin pumnii pentru sfarsitul asta de saptamana.
Rodica, sa iti traiasca bebe. Te felicit pentru puterea de a lua o asemenea decizie.
Laura Ioana, felicitari pentru mica printesa. Iti multumim ca imparti cu noi aceste bucurii.
Eu raportez ca incep sa ma simt ceva mai bine. Adica m-am bucurat de vizita parintilor mei, am vorbit cu ei (mai ales cu mama) despre faptul ca ne gandim serios la bebe, accentuand ideea ca am vrea totusi sa nu ne grabim si sa acordam toata atentia analizelor si testelor preliminare. In felul acesta i-am pus la curent cu sperantele noastre de a avea in curand un bebe (de fapt este prima oara cand le dam detalii in acest sens), nu i-am mintit, doar am omis sa le povestesc prin ce am trecut.
In rest, eu ma apropii de ovulatie, atat ca si data probabila, cat si din punctul de vedere al semnelor: intepaturi in partea opusa fata de luna trecuta, mucus corespunzator, "apetit" in crestere. Acum mai ramane sa vad ce se intampla in perioada de invazie, si daca totul este ok, de luna viitoare renuntam la protectie.
Va doresc o saptamana cu flori si soare, cu vesti bune despre batalii castigate.
Barza
Adriana
ingeras26a spune:
Fetelor,
Va pupacesc mult pe toate!
OanaM, sper in continuare :))
Laura, sa fiti sanatoase amandoua, este o adevarata minune sa afli ce sex va avea bb, nu?
Eu in we am fost la munte si a fost si finutul sorei mele (are 2 luni si jum)...va puteti imagina ca am stat numai cu el in brate! ce frumos a fost!!! am facut si poze doar cu bb si cu sotzul, sa vedem ce bine ne sta :))
Acum de-abia astept sa-mi vina CM, sa ma apuc iar de treaba, ca parca luna asta fara ovulatie a fost prea lunga :(
Pupicei si o seara buna, Ingeras