Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Bun gasit!!!

LA MULTI ANI sarbatoritelor si sa se petreaca frumos!!!

Lavi02 felicitari pentru cresterea in greutate a fetei. Ptiu nu fi de deochi, da' ti-ai revenit bine dupa nastere, la kg.

Ripley super pozicile, si mie mi-a placut cea cu gratarelul.

Va pup

Mihaela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LA MULTI MULTI ANI GABRIELE SI MIHAELE SA FITI SANATOASE FRUMOASE SI IUBITE
ACTIVITATE MICA PE AICI.....
Eu ma duc zi de zi la spital sa-mi faca tratament la urechea asta..
LAVI02, am fost si eu speriata de sangerarea aia, dar s-a oprit ca am stat nmai la pat. Cred ca a fost doar in urma consultului, am inteles ca dopul se poate reface daca nu este "avariat" destul de rau.
FELICIA, iti tin pumnii sa fii curajoasa !!!!
RIPLEY, cu siguranta ca vine si ziua ta si a bebelinei tale....\Ma duc in pat ca-s trezita de la 5.00...ca sa ajung diminata la spital si abia am venit pe drum....

joy + bocanila36+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata, si la multi ani gabrielelor si mihaelelor !

nu prea stiu ce sa mai fac ... inca o noapte de dureri infioratoare si contractii; eu nu ma mai duc la spital, ca duminica seara se cam hlizeau asistentele la mine ca vezi doamne astea nu sunt dureri "adevarate"; poate nu sunt dureri de nastere, dar adevarate sunt sigur, ca doar n-am chef sa ma cracesc prin spital duminica seara ... asa, pentru placerea proprie ...
azi noapte au cedat la no-spa contractiile, dar durerea ba; plus ca o tine una si buna luca cu miscatul - chiar cred ca nu mai doarme de vreo 2 zile...
ca scurgere, cum zice bic - numai ieri dimineata, dar putin si aproape simbolic, iar acum nimic, chit ca ma sterg dupa pipi din tot sufletul ...

este posibil ca controlul ala sa imi provoace scurtarea treptata a colului, are cineva idee ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salut mamici,

Acum am venit de la control: monitorizare cardiaca bebe, sus pe masa scotocit la interior si dat cu ceva apa oxigenata, eco.
In concluzie, ca sa puteti rade bine de mine: totul e super-ok, fata dupa cum ne prezentam mai poate sta si 10 zile, ca nu da nici un semn ca ar fi pregatita de iesire. Avem 3700kg, lungime tot mai mare ca de-abia a intins mouse-ul pe eco, lichid suficient si curat si suntem la termen de cateva zile. Mi-a recomandat textual cat de mult sex :)) si vineri control iar, dc nu dam semne de nascut, atunci luni incepe sa-mi provoace. A spus ca nu ma lasa mai mult de inca o sapt, ca e suficient. Si evident, ca e chiar haios ca dupa ce asteptam din sapt 36 nici nu-si inchipuia ca ajungem la 40 si.
Asta e, m-am linistit de tot :)

Va pup si incerc sa raspund mai tarziu la ce ati mai scris.
Mersi de aprecierile la poze.

Ripley, 39+4Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Ioana75 felicitari pentru scutecele sa aveti grija de voi si de bb-i , sa va traiasca si multumin de urari .
Felicitati HILDA pentru bb-lina sa ai laptic si sa fie muncacioasa!!!!
Diana, sunt si eu curioasa daca controlul mai "brutal"(ca pe mine ma cam durut ultima oara) poate fii cauza sangerarilor si durerilor.
Adica dureri asa mari ru nu am mai avut, ca cele de saptamana trecuta, dar sunt cu cintractii cu tot, plus ca si boca miscaceste tot timpul, am ajuns sa-l rog sa ma lase sa stau pe o parte sa ma pot uita si eu la televizor !!!!! Loveste din ce in ce mai rau si mai tare....

joy + bocanila36+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna lume burticoasa si mamicoasa!

In primul rind, La multi ani sarbatoritelor din ziua asta sfinta!

Noi suntem bine, incercam sa ne adaptam din ce in ce mai bine. Programelul de somn e cam de 3 ore, apoi, evident, papa. Laptic este, slava Domnului. Mai sughitam din cind i cind, caca cam des - Lavi02 - si la tine dupa fiecare masa e scutecul plin de KK?. Din pacate sunt cam stricata la stomac...dar va trece si asta.
eri mi-au scos firele - cam dureros - noroc ca au fost doau 2 externe, cele interne se resorb...

Am sa incerc sa revin cu povestea nasterii...intr-o alta pauza de somnic...Naptea se scoala de 2 ori, pe la 1.30-2.00 si la 5.30 - 6. Deci, am cam 6-7 ore de somnic, ceea ce e fooooarte bine, peste asteptarile mele, as zice. In primele 2 zile mi s-a parut cel mai greu, ca a fost adaptarea cu locul nou....Acuma deja suntem fetite mari si ne obisnuim...la noapte face o saptamina, draga de ea.

Va pupicesc pe toate! Aveti grija de voi!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Dienutzo, vezi ce-ai patzit daca nu te-ai abtinut de la sex? Nu te mai lasa durerile: e posibil ca asta sa-ti fi provocat neajunsurile. Stii tu: sexu' se face ca sa grabeshti nashterea nu ca s-o amāni. Io zic sa va abtzineti acu', macar pana itzi vine randul la cezariana.

Pe de alta parte, Ripley, tu baga la greu, ca lenesha ta nu prea vrea sa iasa nesilita si de buna voie. Lasa ca, la urma urmei, termenul e de 40 de s., nu? N-ai inca motiv de ingrijorare...poate doar de nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

lordra - asa o fi, dar eu mai bag o repriza diseara, ca nu mai rezist o noapte nedormita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Noki, despre ce fire e vorba? Ca io parca retinusem ca ai nascut fara epiziotomie, fiindca mai ca n-a zburat copilu' din tine, asha de ushor a mers totul....Ma insel au ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, ce bine am dormit dupa ziua plina de ieri! acum incep si eu sa citesc mesajele de la coada la cap!

In primul rand va multumesc pentru incurajari! Acum deja vad partea buna a lucrurilor - macar stiu in ce situatie sunt! Culmea e ca
ieri nu aveam programare, ci miercuri. M-au sunat de la policlinica sa ma roage daca nu pot veni luni ca vrea cineva miercuri, situatie ce-mi convenea. Si bine am facut! Ca am aflat ca nu mai am voie sa practic tehnicile nascutului (ce ma mai chinuiam cu eu cu scremutul la curs!). Iar daca voi sta cumintica (Doamne, cat e de greu!) totul va fi bine.

Noki esti o norocoasa cu trezit noaptea doar de 2 ori. Iar doar 2 zile sa ti se para greu? Wonder woman!

Deci mamicile de sept-oct ne-au parasit! Ce moment emotionant - o etapa a vietii se inchide, alta abia incepe, dar... asta-i viata! Lasa ca va fi frumos si acolo. Sanatate multa!!!

Ripley esti un monument de rabdare! dar bine ca te-ai linistit ca e totul in regula. La cat ai asteptat, ce mai inseamna cateva zile?

dienutza Daca nu cedeaza durerile la No Spa (eu iau 3 pe zi) ia chiar un supozitor cu Scobutil (nu a fost cazul la mine pana acum). Travaliul fals cedeaza la un astfel de tratament. Iar cat despre rasul asistentelor... nu ma face sa spun lucruri urate in zi sfanta. Ce sa faca si ele? Asta e distractia lor.
Noua ni s-a spus sa mergem la doctor daca:
1 - avem contractii regulate si dureroase care nu cedeaza la No Spa
2 - scurgeri de lichid
3 - sangerari
4 - nu simtim copilul timp de 12 ore. In acest caz il putem face sa se miste asezandu-ne intr-o pozitie care nu-i place.

Parca Ilenutza intreba de paturici sau pilote? Ei, eu am gasit niste paturici f. haioase in Dragonul Rosu (din Europa) facute la Buzau. Si ieftine - 130.000. Dar am facut si o prostie - le-am spalat la 80 de grade si s-au cam botit. Sa vedem ce rezolv cu calcatul lor.
A, si mi-a facut si soacra-mea sac de dormit din mohair galben, mai am unul normal, cumparat din Carrefour, ce mai are fata un trusou. Cred ca de aceea vrea sa vina si asa repede, ca a vazut ce i-am luat!

Felicia 35

Mergi la inceput