Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

buna seara, fetele!
hai ca dupa atata timp in care am dormit ca o valiza-n gara, acusi nu pot eu sa dorm... cred ca am citit prea multe la nasterea pe glob, cred ca incep sa-mi dau seama cat de putin mai am si cred ca incep sa ma stresez...
offfff
noapte buna
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare.
Felicitari noilor mamici. {bis]
Siminaf, ce se intimpla, domne', cu numele Ioana de ramine tot timpul pe locul II? Ce frumoasa pletoasa ai!!!!

Mandy Kirsitian - scumpic foc dragu' de el. Nu mai prididesc cu complimentele pe aici. Toti mi se par absolut adorabili. Nu am vazut=o inca pe Sarah a lui Noki, mai stiti pe unde e link-ul?

A nascut Hildi?

Va mai povestesc din viata de proaspata mamica. Stiu ca sintem defazate, asa ca va rog sa-mi spuneti daca va plictisesc.

Am avut prima noapte de groaza. A plins puica tot timpul. Ceva probleme cu stomacul, cu laptele, habar nu am. Ideea e ca am trait ciclul tzitzi-plins-pirtz-caca-plins-tzitzi de mai multe ori. Cu toate astea, nu ma simt f. obosita. Tot sossu' sa traiasca! Am facut cu schimbul si a fost OK.
Azi la doctor: prima vizita. Fireste ca mi-a spus ca n-am ce face, asa sint , PLING! Stupoare.

Alta stupoare: dupa ce mi-am facut o mie de nervi ca Smaranda e mica si grasa , am aflat azi la doctor ca e foarte posibil ca astia nu o fi masurat bine la spital. La nastere avea 45.5 cm, azi dimineata la doctor brusc avea 53 Dupa ce ii zic ca nu se poate, o mai masoara inca o data si vine cu rezultatul: 50. Eu ce sa mai cred???? .

Sa mai raspund din ce am mai prins pe forum:
Dopul: nu va faceti atitea probleme cu el. Va veti da seama cind se petrece evenimentul. Eu mi-am dat seama cind am vazut pe chiloti o scurgere usoara maronie, ca in ultima zi de ciclu. Asta parca a fost cu citeva zie inainte de a naste. Cu timpul, scurgerea s-a transformat si in cite ceva gelatinos sau in cheaguri de singe. Asta e!

Saci de dormit: nu am apucat inca sa folosesc. Eu inca o fac pachetel pe Sma si tot pachetel doarme. Folosesc un body sau un tricoas, o paturice de infasat subtire si o paturice, tot de bumbac, dublata. Intr-una dintre nopti am mai adaugat o patura mai groasa, contrar recomandarilor din carti. Mi s-a parut ca i-era frig. Dar am acut grija sa indes bine sub copil patura, astfel incit sa nu aiba loc de manevra. E adevarat ca in noaptea respectiva nu o apucasera isteriile si nu se misca prea tare. In general o culc pe spate, dar o mai pun si pe o parte. Ca sa stea sustinuta, ii pun o paturica facuta sul la spate.

O sa mai pun poze pe adresa comuna, dar tre' sa le organizez un pic.

Numai bine tuturor.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am creat un folder cu pozele noastre in contul comun. Cred ca cel mai bine e asa, ca fiecare sa aiba folderul ei. Altfel, o sa ne incurcam cu titlurile pozelor.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Felicitari noilor mamici ptr bebelusi,sunt atit de draguti cu totii,de-abia astept sa scap si eu dar mai am putin.
A sa nu uit,vreau sa multumesc mamicilor care impartasesc eperienteledin primele zile cu bebeii,aproape ca uitasem cum este,mieimi prinde tare bine sa va citesc.Multumiri ,rabdare multa si putere(ptr noptile nedormite).Pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Fetelor,m-ati convins inca o data cu cadita,o sa-mi iau tot dintr-aia
clasica.
Lavi02,in legatura cu icterul bebelacei,aveti cumva incompatibilitate de grupa,tu si sotul,ca e posibil de-aici s-apara un icter fiziologic mai lung,si deci,evident,un bebelin mai somnoros,si mai ne-mancacios.
Eu am grupa 01,sotul A2,si ne-a zis nenea dr.ca e cea mai"faimoasa"combinatie...
Dar,ne-am dus de 2 ori la centru de hemato si eu din fericire, n-am facut anticorpi
anti-A.si dac-ash fi facut,exista un vaccin;
La tine cum e?
Cat despre laptele fiert,asha e,ai perfecta dreptate,toate vitaminele se pierd,nu mai raman decat carbo-hidratii si niste proteine,cam atat...

Pupicei,si pentru mamicile cu puiutii,va tin pumnii sa fie mancaciosi

Silvia si Stefanel 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata, fac si eu prezenta inainte de a pleca la dr.

LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR!SA FITI SANATOASE SI IUBITE!

Ilenutza, 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dragi gravidute si mamici, acum sinteti grupa mare! Noi, mamicile de septembrie-octombrie, ne-am mutat la Clubul scutecelor aseara. (a nascut si ultima noastra graviduta activa, Hildi)

Va dorim nastere usoara si multa sanatate voua si bebelusilor vostri, si va asteptam peste 2 luni sa veniti la Clubul scutecelor.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Ioana, multumim de urare . Sper sa nu mai stam si noi cine stie cat p-aci, ca nu ne place sa prindem radacini prea mult timp aci, la Odisee.

Lavi02, chestia aia cu laptele matern fiert o citisem tot pe forum. Tocmai aici era ciudatzenia ca, cica prin fierbere, se distrugeau nu stiu ce minuni care favorizau mentinerea icterului. Acuma, nu trebuie luata ca litera de lege metoda asta. Mie imi atrasese atentzia tocmai fiindca era stranie. Daca zici insa ce cea mica a inceput sa-si revina, inseamna ca totul merge spre bine si ca e un icter d-ala, mai normal. Sanatate maxima!

Bic, de ce spuneai tu ca in cartzi scrie ca n-ai voie sa inveleshti bebeu'? Sau am inteles eu aiurea?! Stiu ca nu trebuie invelit cu pilota groasa, insa m-am gandit ca e din cauza ca i-ar creshte temperatura corpului si ar putea face asha numita "febra de sete", si nu neaparat ca s-ar foi si si-ar putea acoperi fatza cu ea. Aberez sau ma apropii cat de cat de adevar? Ce zic mamicile mai experimentate?

u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lordra, io nu-s mamica experimentata, da' din ce am citit nu se inveleste cu pilota din cauza ca si-ar putea-o trage peste fatuca.
oricum, daca il pui pe bb cu picioarele la marginea patului si ii bagi pilota sub saltea pe toate 3 partile, nu cred ca are atata putere sa o traga...
mai exista si paturele cu gaurele (antisufocare) da' la noi sunt scumpe raaaaaaaaau. daca ai talent la impletit/crosetat nu cred ca e greu sa faci una home-made si sa scapi mult mai ieftin.
lavi02, sa creasca mare natalia. ai sa vezi ce falcute o sa faca mai incolo . 130 de grame e ceva
c & bbandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

multi Gabrielelor si Mihaelelor!

Sa fiti sanatoase, fericite, cu bebei frumosi si mancaciosi!!

Felicia 35

Mergi la inceput