Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
Gandacel spune:
Buna!
Vreau si eu sa intru in grup!
Cum se trimite e-mail pe adresa comuna? Din casuta personala de yahoo, sau direct din site-ul asta? Nu vreau sa fac vreo greseala si pe urma sa nu mai pot intra in grup...
Pana acum v-am tot citit si am stat cu sufletul la gura ca la cartile politiste din copilarie, dar vreau si eu!!! Chiar daca de scris, scriu mai rar.
Ma ajutati? Ca am dpn pe 13 noiembrie si, daca nu apuc sa scriu macar cateva zile, pe urma nu stiu, zau, ce ma mai lasa sa fac asta micu'!
Ripley, eu ti-am vazut pozele din album. Deci, merge.
meems spune:
In primul rand, Simina, felicitari si sa-ti traiasca Raluca!! Sper ca te simti bine si te bucuri din plin de fetita ta dulce.
Fetelor, va multumesc celor care ati intrebat de baby shower. Simt ca va "prind" din urma, multe dintre voi ati trecut deja pe-aici de ceva vreme. Am avut un shower foarte frumos, a fost casa plina, au venit vreo 30 de prietene si colege de lucru, am primit o multime de cadouri. Am trimis un mesaj pe adresa comuna cu un link la pozele facute sambata, sper sa va placa. Sunt cam multe, dar majoritatea sunt cu cadourile primite. Ma puteti vedea si pe mine, cat sunt de mare si rotunda
Pupici la toata lumea!
Meems 33s+
tania-z spune:
Mai Ripley ce frumosi sunteti "voi trei"! . Mi-a placut tare mult poza aia de familie, cu gratarul in spate... e tare linistitoare. BB va veni intr-o familie super!
Felicia ce te inteleg! Si eu merg lunea viitoare la control si am sanse sa vin cu un raspuns ca si in cazul tau. Sper, totusi, sa apuc sa vb de epidurala. Oricum, dupa un episod ciudat de aseara (cu contractii repetate si unele dureroase + apasari de col) ma astept la orice...
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 34+
Varsta BB Stefan
Poze
meems spune:
Tocmai ce am verificat adresa comuna si nu apare mesajul meu cu pozele. Mai astept putin si voi incerca din nou.
Meems 33s+
lavi02 spune:
Felicitari Siminaf!!! Ce mare e Ralucuta!!!! Bravo tie! A fost greu dar s-a terminat! bravo! O mamica grozava si implinita!
Oof! Am piuerdut un mesaj pe care vi l-am scris, cu niste incurajari pt Taniuta! Taniuta, ypu know what I mean. Sper.
Joy sangerarea nu miroase a bine deloc in ultimul trimestru. Vorbeste urgent cu medicul sau du-te la spital, la camera de garda! Eu vorbesc serios!
Uau! Ripley! Luata de valul evenimentelor eu am uitat ca timpul trece! Tu chiar esti in saptamana 40! GOD! Tot ma gandeam ca ce te tot astepti tu sa nasti ca mai e ha - hat! Hai ca trebuie sa vina si , n-o sa stea la infinit acolo!
Silvia si Corap eu tot cadita "comunista" folosesc si e foarte buna. Niciodata n-am scapat-o pe Silvia si nici pe Nati la cele 2 baite pe care i le-am facut pana acum .
Maria-Alexia actele la internare: - buletin + adeverinta de salariat ca platesti CASS-ul. Pt externare iti trebuie certificatul de natere al lui bb pe care il scoate sotul dupa ce obtine de la spital o dovada de nastere a lui bb. Pt ambele trebuie certif de nastere si casatorie ale sotilor in original, precum si ambele buletine si ceva timbru fiscal.
Pozitii in timpul travaliului: probabil depinde de spital si de moasa. Eu ma plimbam - dar lor nu le prea placea ca ii incurcam - era spatiul mic in sala de travaliu si multa lume, dar am mai iesit si pe hol unde nu-i incurcam deloc. O moasa isi masa pe spate pacienta, dar e o exceptie.
Si eu, la Silvia, am plans cand am plecat de la servici (eram in anul V si mai si lucram) mai ales ca mi-au organizat ceva frumos cu prajituri, flori, etc. Acum, n-am plans, ca n-a avut cine ce sa-mi organizeze
Lordra Vigantol-ul se da pana pe la 2 ani, cate 2 sau 3 pic/zi depinde de medic, vara mai putin. Aia cu deschisul cutiei e poveste, pe prospect nu scrie asa ceva si n-ar fi iresponsabili sa nu scrie. In principiu producatorii de medicamente scriu toate chestiile nasoale care pot aparea ca sa nu fie acuzati ca nu le-au scris. Asa ca e poveste. O sticluta tine vreo 4-6 luni.
Lordra draga, daca fierb laptele matern isi pierde o gramada de proprietati. Doi: am mari probleme cu mulsul: nu prea pot. Cred ca ma blochez psihic. BB inghite o gramada (si scuipa) dupa ce cu pompa nu mai pot scoate nimic.
Felicia draga, si al meu col cam asa era si uite ca am nascut mai repejor. Iti tin pumnii! Fii cuminte-cumintica de tot. Eu joia aia n-am fost si uite ce mi s-a intamplat! Dar deja eram pe teren safe, 37s+6z.
Lavi02
corap spune:
hei, lavi02, ma bucur ca mai dai pe-aici, ca-ti duceam lipsa .
lavi, bine-ai revenit! sa ne mai povestesti despre tine si bebelica.
eu o astept pe sor-mea sa vina cu neste clatite.
fetelor, cine stie daca in timpul alaptarii poti sa mananci muraturi sau nu ??? ca daca raspunsul e nu, tre sa ma apuc sa le balotez acu'
c & bbandrei
lavi02 spune:
Andooo dar tu n-ai citit-o pe aia cu "incercati prima oara pe o portiune mica de piele"? In general pe toate creme scrie... Zic eu, dar nici eu n-am apicat asa ceva! In principiu ele au acelasi compus activ si tu s-ar putea sa fii alergica. Pe de alta parte, la Silvia nici eu nu mai folosisem deloc "total" si m-am inrosit. Acum, am faut antrenamente prealabile si n-am avut probleme. Dar nu ti-as recomanda sa repeti treaba!
Tania cu aloe vera am fol si eu. E galben-verde, nu mai stiu! A zis o fata ceva de galben si am lasat-o asa. Mie mi-au ramas fire cum zici cu Strep. Cu Veet am reusit sa iau tot. Trebuie sa fie scurte - cativa mm si trebuie sa o lasi suficient. Poate ti-a fost frica si ai luat-o prea repede.
Cu Nati - iar eu sunt cu sanii plini si ea doarme ca valiza in gara! Acum n-o mai scol pana vine sotu' sa-i facem baita.
Dar trebuie sa o cantaresc. daca nu a luat 75g in 3 zile ma impusc. Probabil. Sau ma apuc de Nutrinatal, Galactogil. Sau mai bine de bataita pe un anume fundic!
Noki Lara asteptam o mica poveste a nasterii tale ultra-rapide si usoare!
Lavi02
P.S. Mesaj incurajator sau descurajator, nu stiu: Dar poate va intereseaza:
Am 52-53 kg acum, adica 6-7+ fata de momentul 0. Am burtica rotunjoara, "talia" de 80cm, dar asta o sa mai scada treptat in zilele care vin. Fundul marisor dar in rest arat decent. Nu intru decat in salopeta de blugi intermediara, din luna 4-5. In pantaloni de gravida arat groaznic - ma ingrasa desi cad de pe mine. Pantaloni de negravida - nix, nici macar aia de lauza de la Silvia. Ce-i drept, ii luasem mai tarzior.
La Silvia am ramas pe la vreo 55. Deci, now it's better.
Oricum, ma simt super, mi se pare ca arat bine (pt o lauza, of course) si ma simt tare zglobie si vioaie. De-ar manca si Nati asta mai mult....
Va si va urez Spor la nascut!!!
bb_alinus spune:
Buna din nou!
Am revenit dupa o plimbarica adorabila pe malul marii, am mancat si o inghetata de toata bunatatea...ca apoi sa simt cateva impunsaturi in josul burticii de mi-am zis, gata asta e, incepe! Vezi sa nu, dupa un spasfon luat acasa totul a reintrat in normal!
Iar dupa tocanita lu' mama din seara asta, plus niste gogosele chiar ca nu mai am nimic
Ripley, ce frumoasa burtica ai...si bine ca ai pus pozicile ca sa vedem si noi, ca eu chiar vroiam o data sa iti zic sa ni te arati si noua un pic!
Gandacel, bine ai venit, mai pe la sfarsit dar tot e bine! Daca vrei, da-ne cateva amanunte despre bebe, medic, spital si fetele care se ocupa de listuta o sa te treaca imediat! Uite ai acelasi DPN ca si mine...ia sa vedem, nastem in acelasi timp?
Ina sper ca esti bineeeeeeeeee! Chiar ca nu prea mai esti activa de cand cu prenatalul...insa e semn bun, asta inseamna ca iti ocupi timpul cu o gramade de alte treburi!
Anda, si eu am facut boacana sa ma dau cu crema si sa imi ajunga in zona sensibila si dupa ce am mai incercat si toate cremele depilatoare de pe piata mi-am jurat sa nu ma mai ating de niciuna!! In zonele sensibile prefer lama (desi nu e solutia ideala, stiu) iar in rest, aparatul Silkepil pe care il suport bine!
Lavi2, hai explica-i lui Nati cat de important e lapticul, sunt sigura ca o "convingi" pana la urma! Inceputul e mai greu, nu? Mult succes!
Alina si Bebitza Amalia 39+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
bb_alinus spune:
Si am mai pus inca o foto la Burtici, sa vedeti cele peste 20kile ale mele
Seara buna!
AMR 5zile! Wowwwwwwwwwwww
Alina si Bebitza Amalia 39+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
lavi02 spune:
Nati se pare ca a luat in greutate suficient in ultimele 3 zile: 130g. Se poate sa fie inselator, desi de ambele dati avea burtica goala (inainte de supt), am cantarit-o in pielicica goala, am verificat cantarul... Asta ar inseamna ca totusi mananca suficient! Parca nu-mi vine sa cred...
Oricum, eu ma straduiesc in continuare cu alaptat la 2 h 1/2 si tot tacamul..
Pe de alta parte face si o gramada de kk si pishu si asta iar e semn ca intra ceva, daca de iesit iese...
Of! Va , si pt incurajari.
Se pare ca fundicul lui Nati a fost salvat pe moment.
Lavi02