Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

La dragonul rosu au program si sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lordra, te cam inseli, intr-adevar. Nu cred ca naste cineva in Rom., mai ales, fara epiziotomie. In cazul meu, la fel. Pentru mine, momentul taieturii a venit ca o adevarata usurare - suna groaznic, asta e. Simiti ceva fierbinte care curge - singele, evident si o mare usurare, ca dupa aia, cind te scemi, e mult mai usor. Am avut 2 fire externe, cele care mergeau pe iciorul drept in jos. La interior sunt fire care se absorb. Scoaterea lor e tare neplacuta, ca sa nu zic dureroasa, dar fata de ce a fost...Coaserea a fost OK la nastere, ca mi- facut anestezie locala, deci nu am simtit-o chiar pe viu. Am simtit ca doare, dar difuz. Oricum, nu mai conta dupa ce fusese...
Acuma am avut chiar curajul sa ma uit - nu arata chiar rau - putin gen Frankestein, dar..merge. Se va vindeca. Ma mai doare, dar numai in anumite pozitii si mai ales daca merg sau stau in picioare.

Atita, ca v-am facut capul calendar! Dar conclizia mea post-epiziotomie, este sa traiasca ca mai bine cu ea, decit fara si cu vreo ruptura.
Felicia - e soare rau afara, am dormit bine azi noapte - sunt optimista. Plus ca atuncea cind o vad pe micuta cum doarme ca un ingeras...nimik pe lumea asta nu mai conteaza...

Pupici!

Poze cu mine
Varsta Sarah
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;30/st/20051102/n/SARAH/dt/18/k/a78a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Noki,ce marca e caruciorul vostru?

Ilenutza, 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Noki, scuze de confuzie. Cre'ca stiu pe cine mushtruluiesc: pe Dienutza, ca ea a spus ca a fost la tine, la spital, in vizita, si ca stateai turceshte pe pat, fiindca nu ti se facuse epiziotomie si putuseshi sa adoptzi o astfel de pozitzie. Dienutzo, e sau nu asha?
Chiar te invidiam ca ai reusit sa treci atat de ushor prin nashtere si ca ai scapat fara nici o cusatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane_mary24 spune:

BUNA GRAVIDUTELOR SI FELICITARI MAMICILOR SA VA TRAIASCA BB SI SA VA BUCURATI DE EI.CHIAR DACA NU V-AM MAI SCRIS DE FOARTE MULTA VREME V-AM URMARIT APROAPE ZILNIC.
VREAU SA UREZ UN SINCER "LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE MIHAELA SI GABRIELA"EU AS MAI AVEA CAM 2 ZILE PANA LA TERMEN SPER SA NE AUZIM DE CURAND AM SA VA DAU DE VESTE CAND VINE BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by anda77

intamplare penibila aseara: hotarasc sa fac proba inghinal la crema epilatoare. zic eu, daca nu-i nici o problema, cand o fi sa nasc, arunc niste crema din asta si legata la ochi si se rezolva...am folosit crema epilatoare Elmiplant! uauuu...nu m-am dat cu ea nici macar aproape de zona mucoaselor deoarece acum nu trebuia sa fiu "cheala" ci doar incercam eficacitatea produsului, nu?...dupa ce s-a scurs timpul de actionare, am intrat la dus, crema n-a atins mucoasele decat "in alunecare", sub influenta jetului de la dus. Pe moment n-am simtit nimic, dupa ce m-am sters cu prosopul a inceput isteria...parca imi pusese cineva ardei sub coada, scuzati-mi expresia...+ totul umflat pe-acolo, de zici ca eram grav bolnava...am umblat ca o rata prin casa toata seara si dimineata am luat-o de la capat...Dimineata m-am mai dat si cu niste crema de galbenele, in dorinta de a mai repara stricaciunile facute, moment in care mi-a revenit usturimea groaznica de aseara si mi s-au reinflamat instataneu mucoasele, care de abia se mai dezumflasera putin in timpul noptii...sa nu faceti ca mine...sau poate am vreo alergie si nu suport...a fost prima crema epilatoare folosita... deci ramane solutia neprietenoasa a lamei la momentul X...

http://community.webshots.com/user/anda1977

si eu am facut-o lata ieri, cand am aflat ca pot s-o vad pe doctorita. M-am ras pe uscat, fara spuma, la repezeala si am plecat. Simteam eu ceva usturimi, dar nu le-am bagat in seama. Cand am revenit acasa si am dat ciorapii jos - stiti cum aratam?
Parca ma arsesem la plaja. Si pe picioare, si pe pubis, ce-o fi zis doctorita de mine?
Si eu tot cu crema de galbenele am tratat ranile. acum sunt in regula.

Felicia 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

La dragonul rosu au program si sambata?

eu numai sambata ma duc, ajung acolo pe la 7,30, ca dupa aceea e omor.

Felicia 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buna fetele si LA MULTI ANI sarbatoritelor de astazi !!!
Am fost si eu ieri la control si mi-a spus ca bebelusa mea e cu caputu jos de tot cum de altfel a fost toata sarcina dar nu sant semne ca ar vrea sa vina mai repede.Colul e scurt 1,5 ,nici nu stiu de fapt daca e bine sau nu .La voi cum este?
Pupice la burtici si mamici
39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Buna fete dragi!
La multi ani tuturor Gabrielelor si Mihaelelor!
Taniutza –
Cora in fatza casei am un artzar si un stejar; astazi voi curata frunzele ptr. ultima data pe anul acesta fiindca s-au scuturat complet din cauza vantului, asa ca sint norocoasa.
Fetelor care si-au pus pozele, sinteti niste frumoase!
Alina ce bine ca esti cu ai tai si va ocupati timpul cu plimbari si gatit!
Ripley hai ca mai ai putzinel! Tine-te ocupata ca sa treaca timpul mai repede si ti-am spus eu inca de acum citeva zile sa instaurezi starea aia de urgentza, nu trebuia sa te mai duci la dr. sa-ti confirme…
Anda deci mai ai putin si intri in prenatal; ce-ai rezolvat cu pasta aia corectoare, i-au pus niste diluant ca sa o dregi?
Bic, Lavi02 Sma si Nati sint fete cumintzele, sinteti norocoase!
Ieri am fost la dr. i-am mentinonat despre amortirea mainii drepte, despre insomnii, dureri de spate ( seara) si mi-a spus ca totul este normal.I-am marturisit si despre gheata pe care o rontzai toata ziua si mi-a spus ca nu-i nici o problema. Concluzia lui dupa ce m-a masurat, cantarit, etc. este ca bebelusha se dezvolta foarte bine si poimaine ma duc la ultima echo, de abia astept.
In rest, tot cu treaba, dar nu mai am aceeasi energie, sint mult mai inceata, nu mai am acelasi spor, fac cate ceva si mai iau o pauza, ca altfel nu tine.
Imi fac timp zilnic sa ma duc prin oras, si spre seara sa fac o plimbare de o juma' de ora. O sa incep sa fac vreo doua-trei de juma' de ora, sa vedem daca tine figura.
Seara pic frainta, ma doare rau spatele, de dormit dorm prost, ma duc des la buda, dar astea sint fleacuri.
Maine ma duc in alt oras sa o vizitez pe micutza bebelusha care a fost nascuta prematur in vara ( mai tineti minte, am postat pozele, era micutza ca o papusica ) de abia astept sa o vad, i-am cumparat o rochitza ptr. Craciun si un body. O sa incerc sa fac poze cu bebelusha.
Poimaine am programarea la echo si apoi merg intr-o vizita, vineri merg la cosmetica si uite asa s-a dus saptamina ptr. mine.
Zilele se scurg cu repeziciune si parca as vrea sa stea in loc, mai am atitea de facut si vreau sa fie totul gata pina cind vine bebelina, vreau sa mai profit de perioada cu burtica, ce mai, eu sint “pe contra” altele vor sa nasca si eu nu ma grabesc…asta probabil ca va dura pina cind nu ma voi mai putea misca si vor incepe durerile mari, atunci sa te tii ce o sa strig ca din gura de sarpe “ o vreau afaraaaa!” hihihi.

Va pupicesc pe toate, cu drag,

Ina si bebelusha harnicutza 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

la multi ani gabrielelor si mihaelelor!
ina, nu mai semna "ina si bebelusha harnicutza", ca biata bebelusha n-are nici o vina ca frunzele sunt dusmanii tai in aceasta ultima luna de sarcina:))...auzi, cica azi e ultima maturare...si p'orma treci la zapada, nu? sa te vad cand o incepe ninsoarea in Canada si nu se mai opreste:)))
cu pasta corectoare...mi-am dat seama ca mie imi placea mirosul de la poasta deschisa de mai multe luni, nu cele noi, proaspete...in consecinta, acum fur paste corectoare indelung folosite, de pe birourile colegilor...
mama di tutti, ma bucur de vestile bune cu nati. stii cum e, daca noi, discipolii, ne bazam pe tine la sfaturi pt. proaspete mamici, maestrul trebuie sa le rezolve musai pe ale lui inainte:))...eu vorbesc serios, deja ma vad intrand noaptea pe forum sa intreb daca e normal kk de nu stiu ce consistenta si cu ce se trateaza bubita roz de pe fesa stanga..:)))..nu stiu daca e tocmai cinstit ca e unilateral, dar chiar ma bazez pe sfaturile tale. la capitolul asta, noi nu prea avem multe sa te invatam pe tine. cred.
ancaloredana, pai de ce iti faci probleme cu colul scurt daca esti in saptamana 39? foarte bine! uita-te la ripley (tot o dau de exemplu:))), ea si-ar dori orice scurtare a colului, cat de mica...
noki,asteptam povestea nasterii.
bic, tare m-au emotionat pozele in care statea smaranda pe burtica si pieptul tau, ca un brotacel...tare scumpica e...
mandy, krisztian e SUPERBISIM!!!! e perfect! m-am uitat cel mai mult la el ca eu tot baietel o sa am si-mi tot imaginez cum o arata...

dienutza, dar tu faci sporturi extreme, nene! tu te-ai simtit bine pana acum, iar acum, vorba lordrei, cred ca vrei mai repede la cezariana...eu stiu, acum pe bune, poate ca nu-ti face tocmai bine sexul acum, daca ai dureri peste dureri ulterior...mai ales daca e din ala cu "urcat/coborat pe/de pe pereti":))) fa si tu din-ala de bunicutze acum :))
alinus, sa ne anunti daca e ceva...sa-ti tinem pumnii...
andreea 35+

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput