Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (64)
Raspunsuri - Pagina 4
anda77 spune:
fetelor, nu mai pot, ma dor toti muschii, toate ligamentele, spatele ma tine peste tot, pe orizontala, verticala, oblic, in profunzime....asta pentru ca sunt o elefanta nesimtita cu +19 kg...mama, stiti cum le iau, cum ma urc pe cantar, cum mai apare unu'...
lordra, am mai zis pe-aici ca mi-a amanat marele set pentru saptamana 38! i-am si zis ca poate nu le mai prind...si a zis ca mi le face in regim de urgenta la spital, la o adica...
si pe mine m-au deprimat si descumpanit povestirile despre sonda si infectii...imi puneam toate sperantele in epidurala aia...partea proasta e ca aici ti-o face doar cu dilatatia pana in 4 - sigur (am vazut ca in state merge si la 7!), or pana in 4 suporti si zici, a, merge bine, nu-mi faceti epidurala. Si pe la dilatatie 6 cand iti vine sa te urci pe pereti si ai vrea sa-ti schimbi decizia, nu-ti mai face nimeni anestezia...
AMR prenatal: 5 zile!!! si trebuie sa las totul in ordine, biroul gol si spalat:)), parca imi dau demisia, Doamne fereste...asa ca am f. mult de lucru la serviciu...si-n conditiile in care eu nu mai pot sa stau mai mult de 15 min. pe scaun, si alea cu dureri de spate de innebunesc...
colegii mei au facut o lista de pariuri (simbolica, 10.000 lei vechi contributia) cu posibile date in care voi naste. Au pariat 26 de colegi pana acum!!! Eu le-am dat perioada 14 nov-7 dec , desi dpn-ul meu e in 10 dec!!! Asta pt. ca mi-a intrat in cap ca vine mai devreme...Poate patesc ca biata ripley care numara zilele de prin saptamana 36-37 si pan' la urma cre'ca tot la termen naste...
oau, bbalinus, 39+..., ce te-ai apropiat de marele eveniment...
siminaf, felicitari si la multi ani pentru raluca!
revin mai tarziu..
andreea 35+
http://community.webshots.com/user/anda1977
bb_alinus spune:
Corap, de fapt la mine termenul este pe 13, deci daca ar veni atunci ar fi prea...perfect
Prietenii nostri sunt convinsi acuma - dupa ce au tot dat rateuri cu pronosticurile lor de pana acuma - ca bebe vine pe 11 nov din 2 motive: e sarbatoare nationala in Fr si...pe 10 facem un chef mare, mare asteptat cu nerabdare de toti si cica dupa putem merge cu totii direct la maternitate...ca toti au pregatit cate o sticla de sampanie .
Alina si Bebitza Amalia 39+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
dienutagraviduta spune:
ca sa vedeti, uit si eu telefonul fara baterie peste week-end, si cand il incarc il sun pe dan la servici, mama, si se crizeaza asta, si incepe sa urle ca disperatul, ca de ce am telefonul inchis, ca nu stiu ca el ma suna in fiecare zi la 12 si la 2 (? - ete, chiar nu mi-am dat seama), ca el era gata sa plece de la servici, ca daca mi s-a facut rau ... il calmez eu pe disperat, dupa 5 minute ma suna mama ... si ia-o de la cap ... dupa care tata, si sor-mea ...
eh, nu-i viata frumoasa ? o vizita ieri la spital si au innebunit astia toti ... cred ca mai bag una asa pe vineri, ca zau am chef sa talaban dupa ce mai imi trebuie prin magazine si daca vede dan ca se ingroasa treaba, ma duce fara comentarii ...
in alta ordine de idei, ma anuntat mama ca a mai luat si ea vreo 2 costumase de nou nascut, asa, in ciuda mea, ca vroiam sa merg sambata in flora; da' tot ma duc. na.
bb_alinus spune:
Anda draga, sa stii ca si eu fac ca tine...evit cantarul, ca am impresia ca iau kilul pe zi...si deja moasa m-a certat si mi-a zis ca nu-i normal ca am luat atata, ca o sa nasc mai greu...oricum eu o ignor pt ca nu am chef sa ma stresez in acest moment. Asa ca am acceptat invitatia lui taica-meu la o inghetata la Juan les Pins, pe malul marii, ca e soare si frumos . Ca de regim am timp dupa...
Dienuta, haioasa ca intotdeauna!Pai si tu, iti inchizi tel tocmai in asemenea momente!
Alina si Bebitza Amalia 39+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
dienutagraviduta spune:
dragelor,
eu eram maniaca dietei inainte de luca; acu chiar nu ma stresez nici un pic, am timp dupa aia sa slabesc;
oau, inghetata la malul marii ... foarte frumos, ce sa zic ... io tocmai am bagat o portocala, dar de indata ce se duce mai devale, ma retrag si eu cu o aloma in pat, la tv. bine ca mi-ai adus aminte, alina, ca uitasem de ea ...
tania-z spune:
Ia uite ce chestie am primit... bineintes de la un barbat!
http://www.black-bit.lx.ro/fun/g/stiati_ca.swf
Enjoy!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 34+
Varsta BB Stefan
Poze
Lavi spune:
Buna seara, dragelor mele,
revin dupa mai multe zile sa va scriu cum a fost.
Operatia a fost mult mai usoara decit prima, nu am putut dormi dupa, dar nici nu am avut nevoie, m-am intremat destul de repede, probleme au fost cu gazele care nu mi-au dat pace, m-a durut burta mai rau ca la operatie.
BB Teodor, a avut trei kl, 49 de cm, agpar 8-9, a facut icter apoape imediat, a scazut 200 de grame si azi cind am iesit din spital avea 2900, ceea ce este bine, avind in vedere ca adormit 22 de ore, deci a fost cuminte.Azi acasa l-am auzit pt prima data plingind, a fost o revelatie.Ma rog sa fie numai bine!!
Ce sa mai zic despre spital, am auzit numai povesti de groaza dar eu ma avut noroc cu o doctorita excelenta, sa-i dea Dumnezeu numai sanatate, ca a fost o profesionista!!!
Dienuta intru miine cu detalii despre operatii, azi sunt un pic obosita,
Sa va traiasaca la toate bb-ii sa va aduca numai fericire si clipe de neuitat, si multa bafta si incredere pt celelalte.
mirabilis spune:
N-am mai scris de mult, cred,da' nici nu am mare lucru de zis....Pe ultima suta de metri, ma misc mai greu, pana si la scris...
Siminafnumai bine tie si bebelinei! Sa fie sanatoasa si tu sa scapi repede de edemele care te-au chinuit!
A, va admir sincer, fetele care stiu ca "croitoreasca"...mi-ar fi placut sa stiu si mai ales sa pot si eu sa fac cate ceva...macar asternuturi...Dar parca am doua stangi! Noroc ca nu vreau sa fac chirurgie !
mandyksch spune:
Simina, sa-ti traiasca fetita, sa fiti amandoua sanatoase Lavi bine ai revenit pe forum.
Felicia, dupa cum spunea si Ripley eu am nascut la Ginecologie 1 la Cluj-Spitalul Judetean. Sa stii ca multe mamici au facut infectie urinara de la sonda, dar in cazul cezarienei nu ai de ales, ti se pune automat sonda. Acum ma tratez sper sa nu pierd laptele.
Ina, am inceput sa-i dau lui bebe ceai de musetel amestecat cu formula caci ceai nu vrea sa bea.Dupa trei zile de chin a inceput sa faca caca dar numai cate un pic, totusi e ceva. Bineinteles ca am trecut si de faza cu termometrul in poponet ca nu reusea nicicum sa faca caca...Sper sa revin cat de repede la alaptat caci e mai bine, nu se constipa.
Fetelor dupa doua saptamani de la nastere mi-a spus si mie sotul ca de fapt bb al meu a avut la nastere dubla circulara de cordon, si nu simpla circulara asa cum stiam eu-de fapt am auzit pe masa de operatie cand zicea doctorita mea ca bb are circulara. I-a mai spus sotului meu ca nu puteam sa-l nasc in mod natural, copilul ar fi avut probleme f. mari. Chiar si la cezariana a fost greu de scos din burtica si din cauza dublei circulare si din cauza placentei anterioare. Acum vreau sa va spun ca ii multumesc lui Dumnezeu ca eu am probleme cu ochii si a trebuit sa nasc prin cezariana pentru ca altfel poate nu l-as fi avut pe bb sau as fi avut un bb cu probleme. Se pare ca totusi exista cineva acolo sus care "aranjeaza" lucrurile asa cum trebuie.
Mandy si Krisztián
silvia_d spune:
Bravo,Mirabilis! Ai fost haioasa cu sinceritatea ta in ale croitoritului! Asha-s si eu,sunt mama lor,adica a neindemanaticelor!!
Hai sa recunosc aici,nici cu gatitul nu ma prea omor...dar o sa vina bebuki si-o sa cam trebuiasca!
Bine c-o am pe mama aproape...hehe
Fetele,sa nu dati cu pietre ca nu gatesc...compensez cu calcatul rufelor,imi place sincer sa calc.
pupici
Silvia si Sergiu-Stefanel,36+