Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai vroiam s-o intreb ceva pe noki lara, dar mai bine nu ma mai gandesc atat... ma minunam acum o luna ca a zis cineva ca epiziotomia nu a mai simtit-o, asa de mari erau celelalte dureri si m-a contrazis lavi02 ca sigur am parte de anestezie locala inainte...desi auzisem ca nu toata lumea baga mana in foc ca a avut vreo anestezie locala, ceea ce inseamna, pe cale de consecinta, ca durerile nasterii sunt f.f.f. nashpa daca nu simti taietura pe viu....Acum si tu zici ca epiziotomia vine ca o usurare ! mama, mama...Tie ti-au facut anestezie locala?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by anda77
ina, nu mai semna "ina si bebelusha harnicutza", ca biata bebelusha n-are nici o vina ca frunzele sunt dusmanii tai in aceasta ultima luna de sarcina:))...auzi, cica azi e ultima maturare...si p'orma treci la zapada, nu? sa te vad cand o incepe ninsoarea in Canada si nu se mai opreste:)))
andreea 35+

Ai perfecta dreptate, Anda!
Deja vizualizez cum o voi tine pe bebelusha in carucior, in garaj si eu voi curata din greu la zapada. La inceputul anului trebuia sa o curatam de citeva ori pe zi ( simbata si duminca, in cursul saptamanii eram la serviciu, o dimineata si seara ) ca sa putem iesi cu masinile. George a insistat sa cumparam o masina de dat zapada dar nu am fost de acord, imi ia toata motivatia ( de a iesi afara, la aer, sa fac munca fizica). Asa ca voi avea distracite maxima daca se mai pun citeva zapezi cum au fost anul acesta, bebelusha va fii rosie in obrajori si calita, precum sint canadienii de pe aici (cind le vad pe scolaritze cu fuste pina la fund si fara ciorapi in PLINA IARNA SI VISCOL ma zburlesc toata, desi nu sint friguroasa de fel, din contra, dar nici chiar asa eroism...si se mai mira de ce atitea cazuri de meningita...)

Pupicei,
Ina si bebelusha 36+

Mergi la inceput

Am trimis doua mesaje in contul nostru comun.

Intrebare ptr. fetele care au nascut: ati plins la nastere?
Ma gindeam ca toata incarcatura emotionala din timpul travaliului + marea intilnire pot fi coplesitoare.
Eu una reactionez diferit: cind sint coplesita de emotie si eveniment raman muta, nu mai pot reactiona sau in alte cazuri dau drumul lacrimilor, fara control.
La nastere cred ca va fi a doua faza , dar mi-este teama sa nu o sperii pe bebelusha, saraca!

Ina si bebelusha 36+

Mergi la inceput

ina, raspund eu in locul fetelor care au nascut:))) eu cred ca toate au plans, macar 2 lacrimi, cand li s-a dat bebeul in brate...ESTE CEA MAI IMPORTANTA INTALNIRE A VIETII si mai vine si dupa un efort infernal...oricat de tare ai fi...prietena mea a facut cezariana si-mi povestea cum ea plangea si medicii coseau...si ea plangea si medicii coseau... si e genul mai rece...

Mergi la inceput

ina, te-ai uitat la pozele lui meems de la baby shower? am vazut niste hainutze f. dragutze de fetitze...la mine nu se aplica, dar m-am gandit la tine, ca ale tale sunt majoritatea pe rosu. ia uita-te si la ale lui meems, sa vezi ce bine arata pe mov! nici n-as fi crezut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Buna fetele, vreau si eu pe listuta. Sunt insarcinata in 38 de saptamani cu al doilea copil (fetita). DPN 27 dec. Voi naste la Spit. Bucur cu ajutorul dr. Olaru Gabriel.

Fiind la al doilea bb, pana acum am simtit ca stiu totul si nu mai am nevoie de sfaturi dar pe masura ce creste burtica creste si nelinistea asa ca am nevoie de voi.

Maria, Vladut (3 ani si ceva) si bb din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

quote:
Originally posted by silvia_d

Eu am grupa 01,sotul A2,si ne-a zis nenea dr.ca e cea mai"faimoasa"combinatie...
Dar,ne-am dus de 2 ori la centru de hemato si eu din fericire, n-am facut anticorpi
anti-A.si dac-ash fi facut,exista un vaccin;

Silvia si Stefanel 36+

Silvia, stii cumva cand se face vaccinul ca eu am primit azi rezultatul si am dezvoltat anticorpi anti A si nu reusesc sa dau de doctor.

Maria

Mar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Mariailin,din cate am inteles eu,se face inainte de nastere(cred ca cu cateva zile inainte de DPN),asta daca se naste cam la termen,sau in 48 de ore dupa nastere,cam cum e cu vaccinul ala Anti-RH.
Tipele de la centru de hematologie nu ti-au zis,nu?
Eu asha cred...ca totusi pana la max.48 de ore dupa nastere.
Tie la cate sapt.ti s-a pozitivat???
Mie de fiecare data mi-au iesit absenti acesti anticorpi.
Aaaa,si-am mai citit intr-o revista ca acest tip de icter nu e nicidecum fiziologic-ma refer la icterul de incompatibilitati de grupa,sau RH-ci patologic,si daca bebelacul il face il va pune la o lampita UV(ca si la fiziologic) si i se va adm.fenobarbital-sa metabolizeze mai repede acest pigment-bilirubina-de culoare galbena.

Pupici

Silvia si Stefanel 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

aaaa,si inca ceva mariailin:cum esti la 38 sapt si dpn 27 dec??????!!!
il tii pe bebe pana se face de cresha?
pupici

Mergi la inceput

Anda,eu cred ca o sa pling cu lacrimi de crocodil de fericire.
Meems sint superbe pozele de la bb hower-ul tau; ma bucur ca ai primit multe cadouri frumoase!
Anda lucrusoarele pe care le am ptr. Rachel sint pe nuante de roz.

I-am spus lui George ca in timpul travaliului vom avea ca tema de cercetare cautarea unor nume de baietzei - just in case!-
Ar fi surpriza vietii mele daca ar fi baietzel dar as rade cu o pofta! hihihi

Pupicei,
Ina si bebelusha care vrea in oras 36+

Mergi la inceput