Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

merci mult fetelor pentru raspuns si explicatii. imi faceam griji - m-ati linistit.

vorbiti de botez, felicitari si distractie placuta.

noi cu parere de rau tre sa asteptam pina la anu, cind ne intoarcem in tara. nu stiu daca e bine sa stea atit timp copilu ne botizat, mai ales ca avem de facut drum lung. am vazut aici o biserica ortodoxa, ma bate gindu sa-mi iau copkilu subtuara si sa-l crestinesc. insa ma tem ca se v-or supara nasii si parintii. sotul zice sa hotarasc eu.

ce sa fac, voi cu ce ma sfatuiti?

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

codruta, irina, va multumesc pentru urari.
jadi, asteptam partea a 2-a.
lucia, si eu am botezat fata la 2 saptamini tot pentru ca urma sa fac un drum lung, de la buc la bt, si lumea in jurul meu zicea ca e mai bine sa fie botezat copilul. Gindeste-te ca e copilul tau, fa ce vrei tu, spre binele lui, nu ce vor altii. Eventual vorbeste cu nasii, sa nu se supere; sau te poti duce la preotul de acolo sa vezi ce te sfatuieste. Eu mai stiu copii botezati la 8 luni, care au calatorit inainte de botez din dubai in romania, apoi in anglia, si sint bine-mersi.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Felicitari Latrisha pt fetita si Hildi...hai ca noi te sustinem.cred ca esti ultima din trupa, nu?Am si eu niste intrebari, poate primesc niste raspunsuri.1.Fetele cu cezariana cm v-ati revenit?eu una nu as mai face asta daca nu ar trebui.Eu am astigmatism miopic si am fost nevoita sa o fac, dar nu o recomand.Eu imi revin foarte greu.burtica ma doare si acum destul de tare.
2.Cat mananca bebeii vostrii alimentati 1oo%cu formula?Al meu are 6 mese a cate 120ml si dr a zis ca e cam mult.
3.La cate zile dupa nastere poti sa intri in CIC si daca este obligatoriu sa parcurgi cele 126 pre si postnatale?Ca eu am inteles ca indiferent daca iti iei prenatalul sau nu, dupa 42 de zile de la data nasterii, poti sa iti iei concediul fara a fi parcurse cele 126.Hai ca v-am lamurit.Mersi anticipat.
Va pup si ne mai vedem .Ah, cum introduceti poze si smiles ca sunt cam afoana fara sotu'.El se pricepe, eu invat din mers

mary, mamita lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Apropo de povestirea lui Jadi, exact la 2 usi de salonul in care am stat eu in spital era sala de nasteri..deci va dati seama ce-mi auzeau urehile zilnic..de mai multe ori pe zi chiar..dai vaietaturi, dai urlete...si-i multumeam zilnic lui dumnezeu ca am nascut prin cezariana, fiindca eu m-am refacut super bine.
Cat despre sanii durerosi..de ce nu va mulgeti putin cand chiar nu mai puteti rezista? mie mi s-a intamplat de 2 ori, am muls cam 20-30 de ml si dupa a fost totul bine si frumos..eu m-am simtit bine, si a mai fost si destul lapte pt bebe.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Nici o veste de la Hilde?
Fetelor, voi la cat timp i-ati scos pe bebei afara? eu ma gandesc sa-l scot pe alex saptamana asta..joi facem 2 sapt..ce ziceti? e bine? vreau sa mai profit pana nu se pune frigul al mare.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

deea, mie dr neonato mi-a zis sa-l scot pe bb afara la 10 zile; eu zic ca poti sa-l scoti linistita, progresiv, azi un sfert de ora, miine jumatate, poimiine o ora ... . Plimbare placuta!

Sintem la 3 pagini de capitolul 100, iuhuuuu.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

ruxandra, succes la vaccin peste o saptamina!

Am observat ca fata mea miriie daca sta mai mult de o ora jumate treaza. Daca o ajutam sa adoarma cu un plimbat, o atentie, adoarme repede. Cred ca sufera mai tare de somn decit de foame.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Deea, am incercat faza cu mulsul un pic, dar nu ajuta prea tare. Plus ca tot inseamna sa ma trezesc de mai multe ori decat el, iar eu vreau sa profit de cat de mult doarme, ca-s cam rea de somn . Mie mi-a zis dr. sa-l scot din prima zi afara (ma rog, prima zi cand eram si eu acasa, cam a 3-a zi de viata) dar cate putin daca e vremea frumoasa. E drept ca atunci era mai cald decat e acum. Numai ca in ziua respectiva nu l-am scos si pe urma au inceput ploile, asa ca am stat vreo 10 zile pana am iesit prima data.
Ioana, am observat si eu ca daca sta treaz mai mult de o ora si jumatate devine tare irascibil si tipa, dar nu de foame ci de somn. Si e un intreg tam tam pana adoarme, trebuie sa-i cant, sa-l plimb ...
Si mai zunt zilele cand haleste ca un disperat, atunci ii mai dau o tura de mancare si adoarme.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor

Codruta si eu pap la dulciuri si in special pt ca eu facusem un diabet gestational in perida sarcini si nu am mancat nik dulce acuma diabetul a disparut si recuperz

valen asa cum ai spus" cineva acolo a fost va iubeste" si asa este eu va doresc multa sanatate si fericire alaturi de printesa voastra

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi, am tot vrut sa-ti zic si am uitat. Matei al meu nu mai mananca mai mult de 15 minute de cand avea vreo 3 saptamani. S-a mutat la programul de halit cate 15 minute si apoi cate 10. Rareori mai trece de 10 minute acum. Doar cand e fomist rau sau cand se intrerupe din supt din varii motive (a se citi kk). Nu mai stiu pe unde am citit ca ei golesc sanul in 5-7 minute si daca mai sug dupa sug de placere.
Al meu mai nou si-a descoperit degetul mare de la mana dreapta si ma enerveaza ca si-l suge uneori ca sa adoarma. Cu toata oroarea pe care o am pentru suzete i-am dat una dar a scuipat-o foarte repede si de atunci n-o vrea deloc. Asa ca am ramas la deget .
Azi am tastarnita, da-i pacat zau asa sa nu ajungem la cap. 100. Imi aduc si eu aminte de decembrie trecut, tot ezitam sa deschid subiectul (eu am aflat fix de craciun) si cum a deschis Ioana tzusti si eu pe lista

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput