Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 9
b_irina_c spune:
Hai sa mai contribui si eu la umplerea capitolului... Ca suntem deja la pagina 6.
Jadi sa porti sanatoasa toalele! Te invidiez sa stii, buni cu tine, femeie la curatenie si pe deaspura si bb cuminte.
Ioana felicitari pt aniversare si multi ani fericiti impreuna!
Bafta multa la vaccin.
Lucia si la mine bb mai face cateodata kk cu mucozitati, dar eu am inteles ca asta inseamna ca e deranjat la burtica. Ma gandesc oare ce am mancat aiurea
sa vad ce sa scot din meniu. Eu nu ma impacientez ca se intapla ocazional...
Mary daca mai iesi cu Andrei pe afara da-mi un beep, ca eu ies in fiecare zi, dar nu te-am mai vazut pe afara si tare ma plictisesc singura.
BB meu e tare fericit cand face baie. Sta atat de linistit... E mortal. Acum a inceput sa faca "scuipacei", mai ales daca e bine dispus. La baita face cei mai multi, ciorchini de-a dreptul
.
Trebuie sa fiu mereu cu okii pe el sa-l sterg la gurita.
Oana daca ai timp sa te uiti in albumul meu de botez ca e o poza in baita cu Vladut in care mi se pare ca seamana bine cu Andrew (poza de prim plan).
Gata, am contribuit destul la pagina asta
.
pupici la toata lumea...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Miflore, eu nu am mai vazut un film de la capat la coada de cand am nascut. Ba adorm, ba trebuie sa fac altceva. De gatit gateste mama (phuu).
Ioana, felicitari 
lasa ca o sa va distrati impreuna cand puteti. Si succes cu vaccinul!!
Ioana, Petra are numai falcutze, in rest nu pre are colacei cum am vazut la altii bebei in poza. Poate are ceva colacei la picioruse.
Lucia, si Petra are kk cu mucozitati. Am inteles ca e normal daca ei papa san.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
jadi spune:
Ia ca azi ma tot bag in seama ca somn ioc!
Cica balele pe care le fac copii pe la 3 luni nu sint de la dinti asa cum credeam eu ci de la faptul ca vor sa vorbeasca si nu pot si ca atare secretia guritei e mai mare si atunci se balesc copii!
Asa ca Irina o sa ai un baiat vorbaret!
Mai mai, banii i-a cheltuit sotul de pe cardul lui... asa ca nu ma gindesc la ei
.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
jadi spune:
Si acum pentru ca nu mai sint fete de nascut pe zona noastra si cu riscul ca se vor speria fetele ce urmeaza sa nasca in perioada urmatoare
revin cu cele 2 povesti din spital.
Dupa ce am facut formalitatile de internare la camera de garda, am fost dusa cu liftul la etajul 2 (fetele care au nascut la Giulesti vor recunoaste locuri, oameni, etc) la sala de nasteri pentri monitorizare desi nasterea era clar prin cezariana. Cum am intrat acolo, in partea stinga si foarte la vedere era o tante care nastea... am ramas socata pe viata! Era coborita din acele paturi gigantice, paturile de travaliu sint inalte astfel incit doctorul sa vina si doar sa bage deshtul la nivelul umarului sau fara a se apleca sau ridica pe virfuri! Si mai mult, coborita fiind era asezata pe o asa numita oala acoperita cu un cearceaf si taman i se rupesese membranele sau cel mult i se mai scurgea un rest de culoare rozalie roshiatica. Eram muta, nu puteam sa deschid gura si aia ma tot intrebau una alta si imi spuneau sa ma linistesc ca asa e la nasterea normala. Intre timp mi-au notat ceva pe fisa si m-au asezat pe patul de vis a vis de nasterea in direct. Tante care nastea a fost dusa in salonul imediat alaturat unde pe capra a nascut... din salonul nostru nu se vedea decit un picior de pe capra! si urla , si urla, deja imi venea sa imi iau cimpii, pe cit eram eu de tare si pe felie, ma festelisem toata. Intru-un sfirsit, sa fie vreo 20-30 de minute sau poate mai putin, oricum mi se parea ca timpul se scurge infernal de incet, doctorul care o asista a trimis asistentele dupa pediatru cica " repede ca iar ne zice pediatria ca nu i-am chemat la timp" si se adreseaza lui tante, hai ultima data impinge ca a iesit... cred ca a mai fost un urlet final si doctorul satisfacut i-a zis ca gata, a nascut... eu trageam cu urechea sa aud tipetele copilului. Nimic! Zic eu, nu am auzit de vaitaturile tigancii care urma sa nasca linga mine! Ma ridic in capul oaselor, nimic! Nici un zgomot... tot curajoasa zic, o fi vreo usa si au luat copilul repede la pediatrie si nu am auzit. Apar insa pe usa o intreaga ceata de asistente, doctorite ca nu le deosebeam si pleaca rapid cu un ghem de scutece, agitate si precipitate. O bagasem pe mineca, nenea doctorul pleaca si el dupa ceata, ramine doar piciorul de pe capra si atit... cam o ora, cred ca a fost cusuta insa de cineva, ca din cind in cind mai intra cineva acolo, trecea infirmiera si spala tacticos podeaua. Mai sa fie, mai sa fie, dupa o ora in care eu fierbeam, ma gindeam la femeia aia de pe capra, ce o fi in mintea ei si de ce nu ii adreseaza nimeni nici o vorba, apare doctorul care nonsalant ii spune: copilul este bine, un pic cianotic si legat la aparate dar este bine!
Revin ca tipa bb!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
locca spune:
Felicitari proaspete mamici! Sa aveti copii frumosi si destepti si sanatosi. Cred ca a nascut si Hildi pana acum.
Mai Jadi, problema cu sanii o am si eu. Azi noapte a dormit piticu' 8 ore (record absolut la noi) dar eu m-am trezit cu mult inaintea lui ca nu mai puteam de durere. Ii aveam umflati si tari ca piatra si nu mai puteam sa dorm pe nici o parte. Si pe spate io nu pot. In premiera am fost chiar fericita cand s-a trezit si a inceput scandalul, mai ca-mi venea sa ma duc peste el si sa-l scol, numai sa manance odata, sa scap si eu de durere. Asa ca intrebare la fetele cu copii care dorm noaptea ... voi ce faceti, cum v-ati adaptat la chestia asta? stiu ca parca Marlena se mai plangea la un moment dat. Eu sunt complet afoana in ale biberoanelor si nu vreau sa ma apuc sa mulg ca dupa jumatate de ora sa se trezeasca si sa nu mai am sa-i dau haleala.
Ca sa vedeti ce mama denaturata sunt, nici macar termometru nu are saracul copil. O sa-i luam insa ca peste o saptamana face si el vaccinul ala si sunt destul de speriata de reactii adverse etc. Ioana, abia astept sa povestesti de vaccin si urmari, sper sa fie ok Miruna.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Jadi, groaznic!!!! Ai avut dreptate, cred ca daca trebuia sa nasc si auzeam povestea asta eram tare speriata.
Si eu am crezut ca ii cresc dintii la Petra dupa cata saliva face (avem si o poza in care ii curge). Numai ca Petra isi baga si degetele in gura uneori.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
gabiarama spune:
Am citit cu sufletul la gura povestea ta ,Jadi ...Astept continuarea ...Sper sa se termine cu bine...![]()
Gabi
Poze
locca spune:
Ha, acum am citit si ce-a mai scris Jadi. Abia astept urmarea.
Vreau sa va spun ca eu am fost mai terorizata de urletele alora care nasteau inaintea mea. Toate usile erau deschise si se auzea absolut tot. Cred ca daca ma plimbam pe hol puteam sa si vad. Si cum am fost mutata destul de repede in sala de nastere, pe la 4, desi eu am nascut la 9, si cum pana la 9 au mai nascut vreo 5 sau 6 femei, am avut ce audia. Pot sa jur ca atunci cand nasteau alea ma apucau niste contractii de mama mama.
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
marinela79 spune:
SALUTARE,
hai fetelor sa batem suta.Imi doresc sa ajungem acolo, sa fie cifra rotunda si sa trecem cu bine dincolo cu alte noi experiente.Imi pare rau sa aud de problemele intampinate de valen, bine ca e bine acum.ma gandesc cu groaza prin ce a trebuit sa treci.Eu am avut depresie postpartum si aveam impresia ca orice scancet al copilului este de rau.Eram obsedata sa nu fie bolnav.O sunam pe pediatra noastra la orice stranut, sau daca aveam impresia ca nu e in regula ceva.la noi eritemul fesier a trecut cu Nidoflor.El a avut o ciupercuta pe limba in spital si prin eliminarea ei a facut eritem.Erau niste bubite pline cu lichid galbui.Am incercat tot ce era omeneste posibil si a trecut dar cu Nidoflor
mary, mamita lui Iaris
Ioana75 spune:
Am venit de la vaccin. Dupa cum ma asteptam de la o "fecioara", fata a fost mult mai tare decit mine
. A plins foarte putin, cit i-a injectat serul. Apoi nimic, parca nici nu se intimplase ceva; eu in timpul asta eram intoarsa cu spatele, nu m-am putut uita. I-am pus un supozitor paracetamol preventiv; dr imi recomandase panadol, dar cum nu aveam in casa, am pus ce aveam. Asistenta a zis ca acul de la vaccinul gratuit este mult mai gros, de aia nici n-a plins
. Acum astept urmarile 2-3 zile, sper sa nu faca febra prea mare.
jadi, gasesti de cumparat Infanrix hexa la sensi blu (nu la toate). Du-te pe site-ul lor si da o cautare dupa produs si iti arata in ce farmacii este si la ce pret. Mai era si la Helpnet in Unirii acum o saptamina
.
Ioana, mama Mirunei