Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Haideti sa contribui si eu la cauza nobila de a ajunge la capitolul 100.

In primul rand, Valen imi pare tare rau ca ai trecut prin asa momente dificile dar ma bucur ca acum sunteti bine.
M-am gandit de multe ori la voi, mie mi-a placut de la inceput micuta Sara.

Felicitari Latrishia ! Sa te bucuri de bebelushul tau.

Fetele care ati avut botezul we asta, sa va bucurati de micutii crestini.

Noi am avut un weekend plin, serbare sambata, vizita nasilor Ancai tot sambata iar ieri vizita nasei lui Victor care a venit din State.

Asa ca azi trebuie sa strang prin casa dupa 2 vizite.

Noi ne mobilizam cu botezul,vor veni bunicii de la Slatina ambele perechi plus cumnata-mea cu cumnata-meu de la Arad.
Nu s-a mai reunit asa familia de la ziua de 1 an a lui Victor.

Maddy, eu zic sa nu treci pe lapte praf, asteapta o luna ca sa vezi ce decizie sa iei.
Oricum, amandoi copii mei au fost tare lenesi la supt in prima luna, dar dupa au recuperat. Ma gandesc ca poate si fiindca sunt nascuti la 38 de sapt.
Oricum, Anca prefera sanul in continuare.
De fapt, ea mananca cu orice : san, biberon, lingurita; papa sa fie.
E asa haioasa dupa ce mananca se linge pe buze.
Eu ii dau o singura data completare, seara la ultima masa.
Si ea prefera laptele meu muls, in loc sa traga sa traga la san, dar ce parintii asculta de copii ?

O zi si o sapt super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

M-am trezit ca deh sint fulga si trebuie sa ma trezesc la fiecare tipat al baiatului, am papat si acum nu mai vrem sa dormim, sintem la faza, ochi beliti!
Azi noapte iar am udat maieul pina la briu dar asa ma durea sinul drept ca nu ma mira.

Noi ieri am avut program sexy. Am fost la biserica si mi-am facut molifta si am arvunit pentru 26 noiembrie. Multumesc pe aceasta cale Anyei pentru ideea cu biserica Boteanu. E foarte frumos acolo si preotul este tare prietenos, a vorbit frumos cu noi si ne striga de la altar ca ne asteapta peste 3 saptamini , noi fiind in usa cu copilul si mama2. In plus am rezolvat si cu ora 3 ceea ce excelent ca putem incepe petrecerea la 4-5. La restaurant e totul aranjat trebuie doar sa comunicam numarul de persoane pe 21.
Daca tot am iesit afara cu totii, am fost si pina la plaza mall si in juma de ora mi-am cumparat toaleta de botez... am gasit la zara niste lucruri super dragute, pacat ca nu am avut mai mult timp ca asa mi-as mai fi luat niste lucruri. Bune si alea de botez, o fusta closh la jumatatea gambei si o camasa cu mineca trei sferturi si parte peste parte legata cu un cordon lung care ajunge si in fata! Amindoua dintr-un material maron lucios. Si pentru ca nu aveam pantofi sa asortez am intrat scurt pina la musette si am agatat pantofi si gentuta, mai scumpe decit toalele. L-am lasat pe tati cu mina la inima... a zis ca a avut noroc ca nu am avut la dispozitie decit juma de ora, hehe.
BB a fost exemplar, a dormit in scoica tot timpul si am ajuns acasa aproape dupa 5 ore de la ultima masa, a rupt titi si l-am pasat in sufra la buni ca sa dormim si noi. Doamne, ce bine a fost... am dormit dusa, aproape ca nu ma puteam trezi dar am auzit pe buni cum se juca cu bb si m-am gindit ca e miriit si m-am trezit. Cind colo ei faceau gimnastica, hehe. Apoi baia, rupt titi din nou si somnic.
Chiar am un copil cuminte!

Fetelor, azi vine si doctorita la noi asa ca il masor si cintaresc pe bb. La greutate stam binishor, la lungime cred ca depasim normalul, de aceea copilul meu nu pare gras. Aseara l-am alaptat cu picioarele goale si avea niste piciorushe taman bune de mincat. Sint indragostita de el... vorba lui buni2, o sa il chem pe mircea radu sa imi declar dragostea netarmurita.

Am si eu o intrebare pentru fetele cu bb mai mari... cam cit mai sug copii la sin, in minute? Al meu nu mai trece de 25-30, uneori nici macar de 15... ziua maninca la 3 ore , noaptea la 4-5.
Si daca a incercat cineva sa scoata masa de noapte?

Valen imi pare rau sa aud ca au fost ceva probleme cu fata, bine ca acum sinteti bine, nimic nu mai conteaza!

Ioana bafta multa la vaccin si felicitari pentru aniversare... am sunat si eu cumnatul si cica la 2 luni a facut 2 vaccinuri, unul infanrix si altul tot ceva cu rix, amindoua de la glaxo... stiti de al doilea de ce se face?

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca saptamina trecuta m-am intilnit in parc cu RalucaCosturin si bb-ul ei. Raluca arata mult mai bine ca in poze iar bb-ul e o scumpete adormita... asa de repede trece timpul in parc cind mai esti cu cineva.

Hai ca am pus sa spal o masina si poate mai dorm un pic ca dupa aia se intoarce buni2 de la cora si vine si femeia si ma evacueaza cu curatenia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza fromoase mamici!
S-ar putea ca la ora asta sa fim toate mamici! Hilde spunea ca cezariana e programata la prima ora; astept mesaj de la ea cat de curand!
Ioana, bafta la vaccin!!! Tinem pumnii!
Si felicitari pentru aniversare! Multi multi ani de-acum incolo fericiti si sanatosi!
Lucia, asa e, nu e prea bine cu mucozitati, nu e nici de speriat dar uite ca nu stiu nici eu ce inseamna, o s-o intreb pe doctoritza; ca si noi mai avem din cand in cand;
Cristina, se pare c-o sa ai casa plina! Ce mai petrecere va fi!
E tare Ancuta cu linsul pe buze! Pe a mea am surprins-o cand se stergea la gura cu dosul manecii, asa, santiereste!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, miflore, multumesc de urari!

La vaccin ne-a chemat la ora 11; am fost doar o data la dr, dar am fost atenta, si acum si-a amintit de mine doar vorbind la telefon.

jadi, sint doxa in vaccinuri, cum sa nu stiu. Cumnatul tau a facut Infanrix si Engerix. Infanrix-ul contine DTPa, polio + HIB, iar Engerix-ul e de hapt anti hepatita B. Pe piata la noi a aparut insa Infanrix Hexa, care e o combinatie a celor 2 vaccinuri (eu pe asta l-am cumparat). Vedeti cite am invatat de cind am copil mic?

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Jadi, sa porti sanatoasa tzoalele!!! Cred c-ai lasat ceva milioane! Si ai un copil super cuminte!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ioana Mersic de explicatii ca sa stiu ce ii cer si eu doctoritei... am inteles eu bine ca numai ea poate sa il cumpere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Codruta nici eu inainte nu prea mancam dulciuri dar de cand alaptez nu trece o zi fara sa mananc o prajitura sau ciocolata sau biscuiti cu gem. Spui ca acum sunt gravida si am pofte. Cred ca e din cauza oboselii, noptilor nedormite, ficatul nostru cere.
Jadi si bebeul meu papa tot la fel. Ziua la 3 ore si noaptea la 4. Inca nu am incercat sa-i scot mesele din timpul noptii, plus ca ed la 6-8 dimineata avem colici si facem santuri prin casa. Papam cate 10-45 minute. Depinde de dispozitie numai ca pe mine ma dor sanii atuncii cand el nu papa suficient. Eu ii dau la o masa un san si data urmatoare pe celalalt. DAca il schimb cand papa nu mai mananca deloc. Din poze mi se pare ca beietii nostri seamana. Cand ai botezul?
Pupici Dea si Darius

Mergi la inceput

Dea pe 26 avem botezul. Mai am 3 saptamini de aranjamente de facut , de trimis invitatiile (pe email si telefon) si gata. Eu una abia astept, ne-am rezervat si o camera pentru ziua respectiva si daca iese cum vreau eu, o sa ne distram la maxim!

Mergi la inceput

Acum am vazut si pozele, chiar ca seamana copii nostrii, al meu insa are o pleata pe el, rocker crescator de cocker il fac... oricum a inceput sa cheleasca, ca tasu, dar tot i-au ramas ceva plete si sper ca pina la botez sa ii ramina ceva sa aiba popa de unde taia.

Mergi la inceput