Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 7
irina81 spune:
Hildi,bafta pentru ziua de maine,dar vorba Codrutei poate nasti natural la noapte!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
irina81 spune:
Ege,si Matei a facut un eritem fesier destul de urat si nu mai era bun Bephantenul.Am incercat Dermocare (50.000) si crema Nivea cu zinc(100.000) si i-a trecut in 2-3 zile.Sunt multumita de ele!
Am scris 4 mesaje si am reusit sa ajungem la pagina 5!![]()

Irina si
Poze
irina81 spune:
Cu ocazia asta am primit si prima mea steluta!Dar gata, ma opresc in seara asta ca vad ca vorbesc de una singura pe aici!![]()
![]()
Irina si
Poze
miflore spune:
FELICITARI LATRISHIA!!!

SA-TI TRAIASCA PRINTESA, SA FIE FRUMOASA SI MANCACIOASA!!!
DECI HILDE STINGE LUMINA! HAIDE HILDE, INTINDE MANA SPRE INTRERUPATOR!!! POATE NASTI LA NOAPTE, VORBA FETELOR!!!
Noi oricum iti tinem pumnii!!!
Valen, imi pare rau c-ai trecut prin asa ceva, cred c-a fost ingrozitor...
Sa fiti sanatoase amandoua si Sara sa creasca mare si frumoasa ca si mamica ei!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Haideti fetelor la conversatie sa mai umplem cateva pagini!![]()
Ce-ati mai facut, ce-ati mai gatit, ati fost la film, la teatru?![]()
Ma gandeam eu asa acum, ce mai trece timpul! Se face aproape anul de cand ne conversam pe-aici, ar trebui sa sarbatorim! Acum un an nici nu eram gravidutze si acum ne tinem minunile in brate! Anul asta este un super an pentru fiecare dintre noi!!!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
karmenutza spune:
Latrishia, sa-ti traiasca fetita! Sa veniti amandoua acasa sanatoase!
Valen, este ingrozitor prin ce ai trecut. Bine ca a fost bine pana la urma si s-a rezolvat.
Maddy, noi am fost la Budimex internate cand fii-mea avea 2 saptamani si 3 zile. Se cam kk pe ea foarte des, scaune acide, pentru ca a facut si un eritem fesier urat si nu prea manca. Mai mult dormea. Si i-a facut analize la sange si urina, pentru ca se suspecta o infectie luata din maternitate. Pana la urma nu a fost, Doamnne ajuta! Si a inceput si ea sa manance. Au fost scaune de tranzitie, care s-au manifestat asa urat. Si febra 38. Pentru ca nu manca suficient si la timp, era deshidratata si nu arata bine deloc. Era cam bleguta, nu era vioaie. Am fost la etajul VII internate, la Dr. Stanciu. Este cel care are cabinet particular aici la mine in zona, "doctorul faimos", cum ii zic eu. Vine lume la el din toate cartierele. El este sef de sectie acolo la Budimex, la et VII, sectia de nou nascuti si bebei pana intr-un an. Acuma suntem bine si a luat in greutate 900 g intr-o luna, cu tot cu cele 3-4 zile de diaree. La greutatea ei cau care a venit din spital, 2460 g, cele 4 zile de diaree au contat enorm.
Mie mi-a zis dr ca daca ia 150 g/saptamana e bine. 200/sapt e foarte bine, 250/sapt e minunat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
karmenutza spune:
De Sofia ce mai stiti? A venit din spital? Ce o mai face?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
mariana tache spune:
V-am citit. Nu am timp de scirs ca e 2 noaptea si ma duc sa dorm si eu un pic. Revin maone cu pove.
Felicitari pt Latrishia! Sa-ti traiasca printesa!
Ina, multumesc pt aprecieri!
M-am bine dispus! O
pt tine!
pt tota lumea!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Nah ca americancele noastre nu au intrat as'noapte, asa ca presimt ca vom ramine doar la 99 ...
Primul capitol, care a fost sters, a fost deschis pe 29 decembrie, pe seara, cind a venit sotul cu rezultatul pozitiv de la Medsana
. Asa ca acusica facem anul.
Am uitat sa ma laud ieri, am facut un an de la casatorie
. Unu' in UE si una nu
, dar asta se remediaza in decembrie, cind amindoi vom fi non-UE
.
Pe la 9 si ceva sper sa plecam la vaccin, va rog sa ne tineti pumnii. Am emotii mai mari ca la nastere, nu stiu de ce
.
Ioana, mama Mirunei
Lucia_B spune:
Buna mamicute
Felicitari Latrishia, sa-ti fie fata sanatoasa si mincacioasa, numai bucurii din partea ei.
Fetelor, stiu ca ati discutat nu numai odata pe tema asta dar, va rog, ca pentru o baba surda, spunetimi si mie: ce e rau daca kk e cu mucozitati? Hulubita mea facea mai inainte kk asa, mai apos si cu solzisori, acum de vreo doua zile e de o consistenta smintinoasa si cu mucozitati. Tin minte, ziceati ca nu e bine sa fie asa, dar de ce anume nu am retinut
. Merci anticipat pentru raspuns.
Ioana- tinem pumnii si fii barbatoasa.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.