Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Felicitari Latrisha

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Karmenuta,fata are 3 sapt si mi-a luat cam 450 de la externare,adica ff putin..nu a mancat saptamana trecuta mai deloc ziua,nici bibe nu vroia,ca o apucau colicii in timpul mesei.Acum ca si-a mai revenit cu colicii mi-a scazut mie laptele,de la atata stres..Acum suge la san pana se termina laptele,cam 5 min si apoi tipa ff tare si cand ii dau bibe nu mai vrea sa-l ia si adoarme dusa de nu pot sa o trezesc deloc cu nimic.Dr mi-a zis sa nu-i dau inca lapte praf sa ma mulg si sa il dau pe al meu.Tu de ce ai fost internata la budimex?Eu merg maine la spital cu fata ,am zis ca poate-i fac ceva analize ca e prea blegita.Ce dr te-a vazut?

Irina,ce bine ca a luat bebe in greutate si ca totusi suge la san..si eu ma chinui de fiecare data sa o pun la san,saracuta plange asa tare uneori ca nu vrea sa suga.Mie mi-a folosit galactogil cand aveam mai mult lapte mai crestea si productia,acum mai beau si sa vedem,poate e doar o perioada mai proasta.Asa lapte ar mai fi dar cred ca e cam greu pentru ea sa traga si se enerveaza..cred ca mai bine mai mulg si-i dau bibe,decat lapte praf.

Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Latrisha felicitari pentru printzesuca!!!

Oare Hildi ce mai face? Ne lasa sa ajungem la 100? Nu prea cred . Oricum inca facem galerie

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Tocmai am facut prima baitza...nu a plans decat putin, la sfarsit..cred ca nu mai avea rabdare, ii era de fapt foame..
Ne-am cantarit..avem 3450 gr, fata de 3150 la nastere si 3250 cand am iesit din spital. Mi se pare destul de bine..300 de grame in 10 zile...
Felicitari Latrisha..sa-ti traiasca printesa..si numai bine pt Hilde!!!
Pupici.

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ioana, saru-mana pentru link...si pentru sms-ul din spital..eshti o dragutza!!!

deea & bebe alex (27.10.05)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara si felicitari noilor mamici!
codruta si eu mananc f.mult dulce.toata ziua mananc dulce.acum am avut si bayramul si vreau sa va zic ca am mancat numai dulciuri.
ioana te rog daca poti sa modifici si la noi:numele complet e arzu-ege si 54 cm.
noi mai avem probleme cu colicii.iei fata mea a mancat si s-a kk.dupa fiecare masa facea kk.azi nu a mai fost asa.a facut kk de vreo 3 ori dar nu asa mult.
astazi a mancat din 3 in 3 ore si a dormit destul de mult.sper sa nu aiba nimic.pana acum i-am dat sa manance la cerere si ma dispera.manca putin statea iar manca.azi a fost bine.acum imi e frica ca la noapte nu o sa doarma.
bubele de pe fata nu ne-au trecut desi am spalat cu ceai de musetel,acum am inceput sa spalam si cu galbenele si parca e mai bine.si la fundulet s-a iritat,desi o schimb f des.dar intr-o seara am lasat-o sa doarma si a dormit de la 22 pana la 4.asa mi-a zis dr.sa nu o trezesc noaptea cand doarme.nici nu mai stiu cu ce sa o dau.nici cu bephanten nu ii trece
eu am probleme cu constipatia cu hemoroizii.imi curge sange.nu mai stiu ce sa mai fac
hai ca m-am plans destul
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

latrishia, felicitari! Sa-ti traiasca fata!
Hildi, hai ca te asteptam!

Fetelor, Hilde naste miine, latrishia a nascut, iar noi sintem de-abia la capitolul 99; ce ghinion, dom'le. As putea rezolva problema, le sun pe fetele de peste balta sa ne povesteasca ce mai fac.

codruta, miruna are 61-62 cm si 6.200 dar nu arata asa grasunica ca Petra; s-ar putea sa iegziste o exlicatie: miruna are ditai fundu' si copane.
deea, a luat foarte bine bb!

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Valen multa sanatate Sarei si tie multa putere. Imi pare rau ca ai avut probleme la nastere cu fetita. D-zeu a fost alaturi de voi si v-a ajutat. Va pup si multa sanatate!
Azi am facut 1 luna si avem deja 3.540g. Am luat 900 de g intr-o luna si pana acum am lapte destul cat sa nu-l trec pe formula. Sper sa-l alaptez cel putin 3 luni. LA sanii care-i aveam nimeni nu credea.
Am facut si cateva poze cu baiatul ca sa vedeti cat de mare s-a facut!
Pupici, Dea si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Latrishia,felicitari pt bb,sa va aduca numai bucurii!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Valen,imi pare rau prin ce ai trecut,dar bine ca raul s-a dus.Multa sanatate!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput