Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
miflore spune:
Buna fromoaselor!
M-a sms-it Hilde acum vreo ora, inca n-a nascut; a spus ca nu se dilata si ca e programata pentru maine dimineatza la prima ora la cezariana!!! HAIDETI LA GALERIE!!!

I-am trimis un mesaj de imbarbatare!
Mai stie cineva ceva de Latrishia?
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
codruta_grg spune:
Haide Hildi, poate totusi nasti la noapte natural 

Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
deeapui spune:
HAI MAMICILOR!!! SPOR LA NASTERE!!!
Noi azi am fost mai cuminti, nu am mai plans..sa speram ca-l va tine.
Noaptea nu ma pot plange, dorm destul de bine, cam 3 reprize de 3 ore..deci destul oricum fata de alte fete care se plangeau.
O rugaminte pentru Ioana: ne pui si noua site-ul cu poze?
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
Saru-mana..
Pupici la bebei, mamici si burtici..Si haideti...scrieti..sa ne mutam la clubul scutecelor!
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze
codruta_grg spune:
Pentru fetele care alaptati: nu simtiti nevoia sa mancati mult dulce? in special ciocolata?
Eu mananc f multe dulciuri, prajituri...
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
valen spune:
Salutare tuturor si felicitari proaspetelor mamici!Nasterea fetitei mele a fost una dificila si din pacate Dr. Tutunaru m-a dezamagit profund;din aceasta cauza fetita mea s-a nascut cu jumatate de cap vanat si umflat si nimeni nu mi-a spus atunci sa-i traiasca; cel mai fericit eveniment din viata mea a fost defapt un cosmar; mai mult, nici la neonatologie nu i s-a acordat atentie(desi am fost foarte "draguta") si am fost la un pas s-o pierd. Cineva acolo sus insa a iubit-o si a vrut ca ea sa vina acasa la mami si la tati asa incat acum e o minune de copil, nu mai avem probleme si ne bucura sufletele; ieri am botezat-o si a fost tare cumintica; mananca san exclusiv si creste bine; cand voi avea timp am sa va pun cateva fotografii; Ioana,multumesc mult pt. mesaj; a venit intr-un moment dificil pt. mine si mi-a bucurat mult sufletul.Pupici tuturor
Ioana75 spune:
codruta, eu maninc multe dulciuri, dar mincam si inainte. Ti-a admirat si mama mea poza Petrei
, si ne-am mirat ca pare mult-mult mai grasunica decit Miruna, desi Miruna are juma de kil in plus; sa o masori, ca sa pot compara falcutzele mai bine
.
deea, gata ai link-ul; v-am vazut, sinteti frumosi
.
Ioana, mama Mirunei
Ioana75 spune:
gabriela, imi pare rau ca a fost asa de dificil
. Of, si eu stiu cum e, la mine a stat Miruna 2 zile jumate la reanimare, si nu stiau sa-mi zica cind mi-o dau in salon, dar m-am tinut tare, n-am bocit incontinuu, doar pe reprize
. V-am admirat pozele, ne-a dat un link o prietena de a ta acum 2 saptamini. Sa fie sanatoasa Sara si sa ne mai povestesti despre ea
.
Ioana, mama Mirunei
codruta_grg spune:
Valen, bine ca s-a terminat cu bine!!!
Ioana, eu am masurat-o saptamana trecuta, dar nu stiu daca am masurat-o cum trebuie. Avea 63
cm.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
codruta_grg spune:
Am alaptat-o pe Petra 5 minute, dupa care nu a mai vrut de loc sa mai suga. Asa ca m-am muls ca mi se intarise tare un san. I-am mai dat 50 ml cu biberonul si i-a mancat. Oare de ce nu a mai vrut san, dar bibe a papat?
Codruta &
Petra (9 august 2005)
jadi spune:
Am primit mesaj de la Latrishia: Aseara s-a nascut printesuca mea frumoasa. Suntem bine amandoua. 3.350g, 50cm, cezariana.
Felicitari Latrishia sa iti traiasca fetita!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005