Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

codruta, mersic. Pai de la tine m-am luat cu speriatul, ca mie nu-mi trecea prin cap (mama iresponsabila, v-am mai zis).

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Maddy, nu ii dau san deloc. I-am dat in spital cat aveam, cam 10-15 ml din amandoi sanii si acasa cand am venit cam tot asa. Si se enerva fata ca nu curge nika decat pic, pic, pic. Si urla cand ii bagam tzitzi in gura. Si veneam repede cu bibe si se calma. Papa tot si nani.
Laptele nu il tin cald in bibe. Incalzesc apa plata (in prealabil fiarta si racita) la microunde 10 secunde (cam 90 ml, la oki). O pun in bibe, pun praful, agit bine si gata. De cele mai multe ori iese laptele mai rece decat dosul mainii. Il papa asa. Ii place. Si daca se raceste la temperatura camerei ei (unde e cel mai cald) il bea si asa. Cand am fost internate la Budimex nu aveam unde sa incalzesc apa si ii faceam cu ea la temp camerei. Si nu e musai sa aibe laptele 37 grade. Daca il accepta si mai rece, e ok. Numai sa nu fie de la frigider!!!
Daca doarme, nu o trezi. Dar nu o lasa sa adoarma cand papa. Macar sa pape tot si dupa aia nani. Cand vezi ca adoarme si nu mai suge, misca-i un pic tetina in gura, ca sa-si aduca aminte. Si nu o lasa sa doarma mai mult de 5-6 ore ziua. Trezeste-o si da-i cu "ispita" pela nas. Fi-mea acuma s-a invatat si daca adoarme cand papa, papa prin somn. Doarme si trage la bibe! Se mai trezeste un pic (daca!?) atunci cand o ridic pe umar sa ragaie. Daca nu, ragaie tot prin somn si dupa aia la patut!
Cat a luat in greutate pana acuma? ai cantar acasa? Cate saptamani are?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Anda Panda, te-ai laudat ca e simpatic Robert Daniel, dar nu credem pina nu vedem poze. Bine ai venit la noi in grup, povesteste-ne ce faceti.
irina81, te asteptam cu vesti de la hilde, daca ai. V-am admirat in poze, sinteti tare simpatici.
oana, si pe voi v-am admirat la botez dar am tot uitat sa-ti zic (iti dai seama ca urmaresc evolutia lu' gineri-miu indeaproape).

Fetelor, o sa iau link-urile de poze din semnaturile voastre si o sa le trec pe listuta, pe masura ce am timp, ca sa fie usor de accesat.

Nu v-am mai zis ce am facut cu ceaiul cu calciu ... ei bine, fata nu accepta in continuare bibe sau suzi, dar cu lingurita de silicon de la chicco maninca tot-tot, deschide asa frumos guritza sa-i torn.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana si eu tot de pe net am citit cu reactiile de dupa vaccin. :))
Acuma am venit sus, ca am fost la plimbare prin jurul blocului cu Petra. Inca e in carucior, doarme, dar eu am inghetat ca stam de 3 ore afara. I-am dar sa pape la 10.30 vad ca rezista de aproape 4 ore. Poate, poate ...... se lungeste la 4 ore sa pape.
Cel mai bine Petra doarme seara de pe la 7 pana la 12-1. Dar se trezeste pe la 6 si nu mai vrea sa doarme.
Ioana, nici la mine nu vroia bibe, dar i-am tot dat in fiecare zi putin ceai si intr-o saptamana 2 s-a obisnuit si bea ceaiul din bibe.
Eu sper sa nu-i dau de loc lapte praf, sa trecem direct pe diversificare si sa pape masa de san.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Noi avem probleme cu pamersul nr. 3. Daca sta la mine in brate si face kk exploziv ies pe langa piciorus. dar nr. 2 o strange. Poate in cateva zile sa se potrivesca nr. 3 bine.
Isi freaca ochisorii, cred ca ii este somn.
Isi suge degetul dupa mancare. II dau suzeta si o scuipa. Asa face dimineata in rest nu isi papa degetelele.

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am pus o poza in albumul nostru comun, la 3 luni. Inca nu avem chiar 3 luni, dar imediat facem...

Mergi la inceput

Eu azi am mai cumparat un pachet de pampersi nr 3 si unul nr 4; chiar daca n-are 7 kile, am patit si eu ca marlena de citeva ori (adik kk pina la git aproape, asa era de mult!!!). O sa vad cum ii place si marimea 4, sa ii pun la amiaza cind stiu ca produce cantitati industriale.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Grasunica Miruna. Petra are 5650 g acuma

Mergi la inceput

Eu am nascut-o cu 3200 g. Miruna era mai mare cu 1 kg si.
Deci suntem in garfic amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mady,da,Matei dormea foarte mult in prima luna,a fost si icteric cateva zile;dar eu l-am lasat sa doarma.Nici nu puteam sa-l alaptez prea bine ca aveam dureri mari de san.Cand am vazut ca a luat doar 500 de grame,din a doua luna ne-am pus pe el cu laptele-cand san ,cand biberon,dar numai lapte de la mine.Si s-a vazut(1500g),dar nici el nu mai dormea asa mult.
Insista cu laptele tau,beai ceai sau bere fara alcool,la mine functioneaza bine.Incearca Galactocil (eu nu am luat,fetele au zis ca e bun).Nu renunta,se poate sa fie doar o perioada cand scade secretia lactata,mi s-a intamplat si mie.
In legatura cu biberonul si Matei a incercat sa-mi refuze sanul,dar l-am obligat sa suga si am castigat(cred).N-am renuntat la bibe,o masa pe zi il folosim,dar nu mai face mofturi la san.

Ioana,multumim pt laude.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput