Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor
Hildi cred ca la ora asta esti deja mamica ,oricum sustin galeria si iti urez mult curaj

Ioana mersi

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Aseara la 22.20 am primit sms de la Hildi:
"Sunt silatata 3 cm.M-au apucat dureri groaznice.Merge incet.Am asistat la o nastere live.Super.Eu sunt tare si sper sa fie totul bine.Va tuc."

E posibil sa fi nascut pana acum,astept sms ,daca nu o sun mai spre dupa-amiaza,dar pana atunci s-o mai incurajam!

Hai Hildi!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Codruta ,mersi pentru apreciere! Asa e,are tipatul puternic,ai dedus bine din poza!Norocul nostru ca i-l auzim doar cand ii e foame sau tr schimbat!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Hai, Hildi, hai!!
Latrishia? Tu ce mai zici?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetele!
Felicitari anda, anirim pentru comori! Sa va traiasca.
Galerie pentru gravidute:!

Mie mi-au plecat rubedeniile prin alianta, si am inceput sa am emotii pentru vaccinul de miine. Mi-e frica nu ca o sa plinga, dar sa nu faca reactii adverse, ca pot fi mai complicate decit o febra ...

PS: revin azi sa completez lista cu bebelusi cu noile date, rog pe altcineva sa actualizeze lista de mamici, sa nu ramina incompleta.

Ioana, mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Neata fetelor,
Jadi,sa stii ca am incercat alaptatul cum ai zis tu..cu copilul atarnat de o tzitzi,a mers un pic,dar nu-i place pozitia.

Oricum sunt ff suparata...de ieri nu prea mai am lapte,am sanii mai moi si la pompa abia am scos 80 fara sa-i dau fetei sa manance,cam atat scoteam dupa ce manca..asa ca la masa de seara nu am mai avut lapte decat 30 ml si i-am dat lapte praf..La masa de noapte surpriza..nu mai vrea deloc sanul..m-am luptat cu ea,se arcuia,urla de foame si cand mai apuca tzitza o sugea ca pe bibe..,dimineata la fel..cred ca nu-i mai place sanul si s-a obisnuit cu bibe.
As fi vrut sa-mi alaptez copilul macar vre-o 3 luni,imi pare asa rau ca nu mai vrea sa suga,chiar daca-i mai dadeam supliment macar eram multumita ca mananca un pic si de la mine.Mi-e cam greu sa accept sa trebuie s-o intarc de la 3 saptamani.
Nici nu stiu ce lapte praf o fi mai bun??ca vad ca pediatrii astea fiecare cu recomandarea lui..mi-au zis NAN,Milumil,king bebe,3 pediatri..eu de care sa-i dau??
O sa incerc sa ma mai mulg sa-i mai dau laptele meu dar nici asa nu vrea tot timpul.
Voi cat pastrati laptele matern la frigider si in ce?
Ce bibe sunt mai bune?si cum faceti sterilizarea?

va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Maddy, eu ii dau lapte praf inca din maternitate... Fiind consideata "prematur" pentru ca a scazut la 2400 g, i-au dat Aptamil Prematil. Acuma, la schimbare, o sa mergem tot pe Milupa (ca si producator) si o sa-i daiu Milumil. Bine ar fi daca ai stii ce le dadea la spital completare. Biberoane eu am BFree. De sterilizat...prin fierbere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, fi barbata!!! O sa vezi ce usor o sa treaca peste vaccin. Asa am fost si eu de ingrozita.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Karmenuta,tu ii dai si san copilului?Cum tii laptele cald in bibe,ca la mine cat tipa fata se raceste laptele si trebuie sa fac altul si tot asa..stiu ca-si pierde proprietatile daca-l reincalzesti.

Irina,de ce a luat bebe al tau asa putin in greutate in prima luna?Era mai somnoros?Fata mea doarme toata ziua si cand suge adoarme de nu o mai pot trezi cu nimik,o ciupesc si degeaba,cred ca si din cauza somnului nu a luat i greutate ,ca nu-si ia ratia care-i trebuie.Dar ce sa-i fac??

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Irina ma bucur ca ai reusit cu pozele si semnatura!

Maddy eu zic sa nu te lasi, sa mulgi in continuare. BB al meu suge o singura data pe zi foarte putin, in rest mulg in bibe si i-l dau. Fac asta de o luna deja si inca mai am lapte. Si eu am crezut la un moment dat ca e gata, dar am insisitat cu mulsul si uite ca inca ii dau laptele meu, chiar daca din biberon.

Hildi, Latrishia !

Mamicilor mai scrieti mesaje ca nasc fetele si noi nu suntem in stare sa facem 100 de capitole ...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput