Mamici de septembrie-octombrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Maddy,mai asteapta cu laptele praf!Iti zic din experienta.Matei luase in prima luna doar 500 grame si dr a vrut sa ne dea lapte praf,dar am refuzat si in a doua luna a luat 1500 grame.Poate doarme mai mult acum si din cauza asta nu prea mananca.Se poate sa aiba startul mai greu!

Irina si Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari noilor mamici!
Da sa facem 100 capitole!

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Salutare.Īncerc sa pun si eu poze.

Mergi la inceput

Nu cred ca reusesc sa fac in asa fel sa-mi apara semnatura automat!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Moamaaa fetele, am vazut si eu pozele lui Simon al Marianei (Tache)!!!
David Beckham poate sa se ascunda! Ce freza! Ce ochisori albastri!

Nu va suparati pe mine, promit sa vizionez toate albumele pe rand si sa laud pe toata lumea.

Deocamdata i-am mai vazut pe Petra, pe Andrew si pe Miruna - niste scumpi toti

poze

Mergi la inceput

Chiar am reusit,ah ce ma bucur!

pentru Irina ca m-a ajutat!

Ioana,te rugam frumos cand te mai ocupi de modificari sa scrii si la noi lungimea de 52 de cm!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina81, foarte frumoase pozele si flacaul tau, Matei...cred ca are un tipat puternic....:)) Am dedus din poza in care plange.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele!
Felicitari tuturor mamicilor si multa sanatate bebeilor. De cand nu am mai intrat pe net vad ca ne-am inmultit nu gluma!
Noi suntem bine doar ca avem colici si produsele astea nu prea il ajuta nimic. Poate asa putin ceaiul de chimen si anason.
Ioana cand mai completezi lista trece si la noi lungimea la nastere 49 cm. Acum in prima luna am ajuns la 3.500. Suntem un fomist si o secam pe mami de energie.
Poze o sa incerc sa pun si eu in albumul nostru.
Va pup si sper sa ne auzim din nou cat mai repede!
Dea si Darius Alexe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Sara buna!
Ioana, te rog, cand ai timp, sa treci si la fie-mea lungimea, 49 cm.
Ieri, cand a implinit o luna am cantarit-o si are 3300 g. Asta inseamna ca a luat 900 g, cu toata kkriseala ei. Sunt multumita. Cred ca de maine sau poimane incepem sa schimbam lapticul. Am emotii sa nu se strice iar la stomacel.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Sunt cam rupta de somn, mi-ar place sa ma transform intr-o valiza si sa dooooorm!
Am avut program incarcat ieri, am facut molifta de 40 de zile si am fost si la restaurant c-a fost ziua de nastere a parintilor mei (amandoi, ca-s nascuti in aceeasi zi);
Si pe mine m-a sms-it Hildi aseara cand eram la restaurant dar am vazut c-a scris Irina 81 si-atunci n-am mai scris si eu acelasi lucru; dar alt mesaj n-am primit, o fi nascut sau nu inca? Eu zic ca un pic de galerie oricum nu strica! Haide Hildi!
Tonnia, pana sa raspund si eu la ce-ai intrebat, ti-au raspuns fetele mai harnice! Nu-s' ce am, m-a ajuns oboseala... ideea e ca tetina biberonului sa fie plina cu lapte si din cand in cand sa apara bule in tetina si biberon dupa cum respira cupilu si da aerul afara!
Karmenutza, fata mea mananca doar san; iar unele scaune mai au si ceva mucozitati prin ele;
Acum dorm pe mine si trebuie sa-i fac baia cupilului; daca se scoala dimineatza mai tarziu nu-i incap cele 6 mese ca lumea si ajungem cu baita la ore d-astea...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput