Mamici de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 3
tzuchi spune:
Si eu vreau pe listuta! Asteptam sa vad noul subiect, cu toate ca UM a fost 23.09 si DPN calculat pe net este 30 iunie ma simt mai aproape de voi cu simptomele si alte probleme ale sarcinii. Am facut 2 teste de sarcina, primul slab pozitiv si al doilea foarte pozitiv si marti am programare la moasa. Am 31 de ani si cupilul era programat la anu, cand terminam teza, insa se pare ca el a vrut sa vina mai devreme si sper sa ma descurc si cu copil si cu teza la anu in toamna. Sanii m-au durut rau pina zilele trecute, acum numai la atingere, insa au aparut greturile si de ieri am avut si 2 reprize de
si tare rau mai imi este! Si mai am o problema cu
si nu stiu ce sa ma fac!
Va pup
codruta_grg spune:
Tzuchi, felicitari!
Te admir ca vrei sa faci bb si iti scri teza. Cunosc persoane care mai asteapta timpul potrivit ca sa faca bb, sper sa nu fie prea tarziu pentru ele.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
truli-luli spune:
Felicitari burticilor care asteapta bebelusi de iulie-august 2006! 
Sunt si eu o mamica fericita cu un bebelus de iulie-august 2005. Ce pot sa va spun... e un adevarat miracol care ne copleseste inimile cu bucurie in fiecare zi. Va doresc din suflet sa va bucurati de perioada sarcinii, sa va simtit speciale pt ca asa sunteti si sa ajungeti cu bine sa va tineti minunile in brate
Multa sanatate tuturor si va asteptam la "Clubul scutecelor"
Cami si
ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
truli-luli spune:
Tzuchi felicitari pt sarcina!!!
In legatura cu greturile pot sa iti spun ca am suferit si eu de ele. Imi era greata dimineata, la amiaza si seara si in pauzele dintre ele
Dar au trecut pe la 10-12 saptamani. In perioada respectiva eu nu am putut manca decat fructe si branzeturi. Nu a fost usor dar am suportat mai bine cu gandul ca totul era pt bebele meu.
Legat de constipatie din cate imi amintesc eu nu ai voie sa iei medicamente laxative. Poti incerca insa cu prune uscate, un iaurt mare dimineata. La mine functiona mai bine daca beam dimineata pe stomacul gol o cana mare de apa sau suc.
Mult succes!
Cami si
ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
andatudor spune:
Felicitari viitoarelor mamici pt. sarcina.Sa aveti parte de o sarcina frumoasa fara multe greturi si de bebelusi sanatosi.
Si eu sunt o mamica de iulie-august si anul trecut pe vremea asta-21 octombrie mai exact a fost conceput ingerul meu Andrei Mario.
Nu-mi vine sa cred ca timul a trecut asa de repede si in patut e minunea mea mica de aproape 3 luni.Din cand in cand spun ca-mi este dor de burtica si soutl imi zice razand ca nici o problema pot sa o am din nou cand vreau eu!![]()
Multa sanatate si sarcina usoara in continuare!!
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
cristina_ana spune:
Multumesc tuturor mamicilor de iulie-august 2005 care au venit sa ne felicite. Sa va traiasca bebe-ii si sa va aduca numai bucurii.
Emaaimee, am vazut ca ai mai multe pisici. Cum se impaca bebele cu ele? Te intreb pt. ca si eu am doua pisicute pe care le iubesc f.f.f. mult (pe una dintre ele o cheama tot Mitzi, ca si pe a ta). Toata lumea zice sa le dau, dar nici eu si nici sotul nu ne putem desparti de ele. O sa mai vedem ce facem cind apare cel mic, dar eu sper sa gasim o solutie si sa le pastram.
kateryna spune:
Felicitari Irina! Monica
scumpa
felicitari si tie. MA bucur sa ne revedem pe aici. Am vrut sa deschid eu initial acest capitol, dar nu a fost sa fie. Oricum nu cedez si pana la urma tot ma bag eu pe listuta voastra:D
Nunta noastra
Cununie civila
letitzia spune:
Buna!
Si eu ar trebui sa fiu mamica de iulie-august (mai exact 4 iul, dupa calcule). Doar sa vrea Dumnezeu, pentru ca am avut deja 2 avorturi spontane (la 8 spt. si 10 sapt), si deja nu ma simt foarte bine nici la sarcina asta. Dr. mi-a dat Utrogestan, vit. E, acifol si obligatoriu repaos la pat 10 zile ( sangerari usoare si dureri). Si m-a rechemat miercuri la control (nu a putut sa ii asculte inimioara saptamana trecuta, a zis ca s-ar putea sa fie prea devreme)
Doamne-ajuta si mult noroc tuturor viitoarelor mamici!
irinuca spune:
Mist
M floruta - UM 19.09
Cristina - UM 25.09
Irinuca - UM 5.10
Letitia - DPN 4.07.2006
Rh - DPN - 8.07.2006
Hai fetelor ca vad ca merge bine treaba!!!Ne inmultim!!!
Multumiri fetelor mamici de anul trecut cae ne-au vizitat si felicitat!
Apropos fetelor, cum sunt copiii rac?
Letitia, tinem pumnii sa duci cu bine sarcina asta si stai cuminte in pat,da?
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
alice2004 spune:
... Ca ma intrebam cum de nu au aparut inca si viitoarele mamici de iulie-august 2006 !
Eu sint mai "veche" in business - iulie-august 2004 - si recunosc ca mi-a fost greu sa ma abtin sa nu intru si eu la voi, sa va felicit, sa va urez sarcini usoare si copii sanatosi si frumosi !
Si oricind aveti nevoie de vreun sfat sau o parere, nu ezitati sa va faceti auzite ! Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul de repede - pe 24 octombrie 2003 il concepeam si noi pe Andrei, nazdravanul nostru !
Va imbratisez pe toate si va doresc tot binele din lume ! Odihniti-va muuuult si profitati de aceasta perioada, este una din cele mai frumoase din viata unei femei !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an