Mamici de iulie - august 2006

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Nu am pisicute aici,in Irlanda, sunt de acasa din Ro.Mitzi e pisa mea de la soacra,a ramasa la ea de cand am venit aici.Iar pisele celelalte sunt de la mama mea care e si ea catlover,de la ea mi se trage.
Fa atunci un test:toxoplasmoza si nu mai schimba tu nisipul pisicii pana nasti.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dragi viitoare mamici va dorewsc sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Daca lista e deschisa poate mai venim cateva!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

V-am citit cu mare emotie mesajele - si eu sunt o mamica cu "state mai vechi" adica de iulie-august 2004 si am intrat si eu sa va urez sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Cum le spuneam fetelor de iulie-august 2004, eu astept subiectul cu mamici de 2007 ca sa intru si eu cu bb2 daca ma va ajuta Dumnezeu! Pina atunci am sa va urmaresc pe voi cu aceeasi emotie cu care scriam acum doi ani...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

salut.Daca ai pisici deja toata casa ta e plina de germenii lor .Plus ca trebuie sa faci analize suplimentare,toxoplasma.Boala de la care poti pierde sarcina .Concluzia e ca din ce am citit eu pisicile sunt f. periculoase in sarcina.Doctorul meu le uraste!!

Alia13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rh spune:

Sa traiti!

Permiteti sa raportez,
sunt mamica Rh venita direct de pe linia frontului FIV 47 si vreau sa va aduc la cunostinta ca am reputat o mare victorie in data de 15.10.2005 pe teritoriul Ungariei - Szeged, soldata cu 1 sau 2 sau 3 trofee (nu se stie inca). Castigarea razboiului se preconizeaza a avea loc in 08.07.2006. Deocamdata atat am avut de spus si doresc sa iau o bine meritata pozitie pe loc repaus, pana la noi ordine.

Cu drag,
Rh 5s + 2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Letitzia, iti tin pumnii sa fie bine de data asta. Stiu prin ce treci, pentru ca si eu am pierdut o sarcina si acum sunt f.f.f stresata sa nu patesc la fel. Dar sa ne rugam ca totul sa fie bine de data asta si sa raminem impreuna cu celelalte fete de pe forum pana la sfirsit.
Referitor la pisicile mele, si eu sunt foarte speriata de toxoplasma, motiv pentru care acum citeva luni le-am facut analiza de toxoplasmoza inclusiv lor. (si mi-am facut-o si eu, bineinteles). Si a iesit negativa. Oricum, de cind s-au nascut, ele (pisicile) nu au iesit niciodata din casa, asa ca nu ar avea de unde sa ia microbii respectivi. Despre subiectul pisicilor s-a mai discutat f. mult si stiu ca exista multe pareri contra, stiu ca nu e bine sa le tin in casa pe perioada sarcinii, asa ca o sa vad eu cum ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Mi-au dat lacrimile de emotii...ce perioada minunata,SARCINA...Nu am s-o uit niciodata si sigur voi mai trece prin ea.Sunt si eu o mamica de iulie-august 2005.UM la mine a fost pe 19.noiembrie si am nascut pe 17 august un baietel care ne-a adus numai fericire.Nici nu stiu cum am putut trai fara el...Va urez tuturor sarcini usoare si fara greturi asa cum a fost a mea sibebelusi sanatosi!

Giana de Dani
NOI http://photos.yahoo.com/gianadedu

PUIUL MAMII http://dedu-daniel.celebration-of.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

DN 19.05.1980 UM 28.09.2005 DPN 05.07.2006

Sunt foarte fericita!De un an incercam sa facem un bb si tocmai ma gandeam sa ma inscriu la subiectul "Asteptand un ingeras in viata noastra",dar testul mi-a iesit pozitiv de data asta si ca sa fiu sigura mi-am mai facut unul.Felicitari gravidutelor si asteptam cat mai multe alaturi de noi!Ieri am fost la doctor,de doua ori,dupa-amiaza am avut o sangerare.Acum stau toata saptamana acasa,ma misc cu mare grija,imi iau pastilele si scriu pe DC...Pana acum cine a fost la eco?

5+

mamica incepatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Felicitari,Cristina!! si felicitari de asemenea tuturor viitoarelor mamici de iulie-august 2006!!!

Eu sunt o mamica de iulie-august 2005 si chiar pe 8 nov. anul trecut am avut UM .....care a si ramas UM pentru ca nu au sosit inca "musafirii" .

Va doresc as aveti o sarcina usoara, fara greturi si probleme si o nastere la fel de usoara si fara dureri ca a mea!( am nascut-o pe Daria intr-o ora si 20 min!!!)

Cristina vezi ca la mamici de mai-iunie 2005 este o mamica din Constanta, Loreen care are pisica ...cred ca e de rasa lui Mitzi si Puffu....poate o intrebi pe ea cum a procedat cu pisica pe perioada sarcinii si cat a fost Delia mica-mica.

Va las ca ma striga Daria (miaahh- miahh auuu- auuu....se pare ca asta sunt eu )!

Va pupicesc pe toate si va urez sanatate multa ca sa puteti sa va bucurati de minunile mici pe care le aveti in burtici!!!

Nick

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Multumesc pentru incurajari.
Maine trebuie sa merg din nou la dr. sa vada daca bate inimioara, si parca nu mai am rabdare. Sunt f. stresata si agitata, visez numai tampenii.
Pana atunci poate sa imi spuna si mie cineva cum sa fac sa imi treaca starea de voma caci azi am vomitat tot (am mancat un iaurt, - la baie, am incercat sa mananc o buc. de mar - la baie). Cred ca o sa ma deshidratez daca mai continui asa.
Va pup

Mergi la inceput