Mamici de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 2
Darria spune:
Felicitari noilor mamici

Sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi 
bebe la purtator(10+)
noi
mamini spune:
wow!
deja mamici de iulie-august 2006! eu abia acum, dupa aproape 3 luni m-am obisnuit cind intru pe DC sa caut bebelusi de iulie-august2005 si nu mamici
...sa aveti sarcini usoare si sa va sprijiniti una pe alta, asa am facut si noi si ne-a fost tare bine
...
M si
11.08.2005
irinuca spune:
Va multumesc mult fetelor pt urari.Sper sa nu ma fi pripit cu anunturile si cu euforia.Toate semnele de sarcina sunt prezente dar inca nu a fost confirmata la ecograf.Am facut doar teste.
Kriss - imi pare tare rau..poate data viitoare va fi mai bine
Eu sunt o mamica de august-septembrie 2003 si asa cum sunt obisnuita acolo, incep si la noi o listutza care sper sa se faca mare,mare...
Asadar:
Mist
M floruta - UM 19.09
Irinuca - UM 5.10
Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
kriss79 spune:
Multumesc Irinuca,m-am iluzionat putin dupa doar 2 zile de intarzierea CM. Nu-i nimic, mai incercam cu
si poate in curand vin cu noutati..
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
ama_kaly spune:
Irinuca FELICITARI!!daca ti-au iesit 2teste pozitive nu prea sunt sanse sa nu fii gravidutza..eu mi-am facut vreo 4 sa ma lamuresc si cand am fost la primul control dr a ras knd a auzit si mi-a spus ca testele astea nu dau rezultate fals-pozitive decat atat de rar ca nici nu tb luate in calcul,doar fals negative!Asa ca vei fi mamica sigur!eu iti doresc sa ai un
sanatos si frumos!
poze bebe eco:
http://community.webshots.com/album/481016601qXGbAhio
15(fix) si
din burtik
cristina_ana spune:
Buna! Ma bucur enorm ca s-a deschis acest subiect.Il asteptam. Eu am aflat acum doua saptamani ca sunt insarcinata. Am 30 ani, UM a fost pe 25.09, iar DN estimativa este 02.07.2006. Am facut deja si prima ecografie. Deocamdata bebe e bine. Eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani, acum citeva luni, asa ca sunt destul de stresata. Dar sper ca de data asta sa fie bine si sa raman alaturi de voi pana la capat. Imi doresc enorm acest copil.
De-abia astept sa ne inmultim, asa ca le invit pe toate cele care vor fi mamici in iul-aug anul viitor, sa se alature noua.
Va pup cu drag,
Cristina.
cypocs spune:
felicitari fetelor
luati acid folic cate 1 pe zi , de acum si pana se incheie luna a3-a .La ecograf se vede sarcina la 5 saptamani si cateva zile de la UM sau 40 zile de la UM.Testele nu mint niciodata!!
ciprian cogean
cypocs spune:
scuze ca am uitat sa ma semnez , mesajul parea de la un barbat
si era ciudat .Acidul folic il recomanda orice doctor care se respecta .E esential pt formarea bebelului si lipsa lui da anumite malformatii foarte grave.Succes si aveti grija de voi (si sa va inmultiti)
Alia13+
ciprian cogean
emaaimee spune:
Felicitari 
!Si eu sunt de la mamici de iul-aug 2005.
Felicitari Irinuca si Cristina.Cristina-tu ai DPN pe data in care s-a nascut fetita mea,eu avem DPN pe 9iul.
Acum un an sambata,faceam primul test de sacina din viata mea si a iesit pozitiv
,ce emotionant a fost.Uite papusica
acum e in pat,ce repede trece timpul.Si zicem tot timpul ca suntem atat de norocosi ca o avem si ca viata nu a avut sens fara ea
.
Va doresc sarcina usoara si sa va intelegeti la fel de bine ca noi!
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
anis spune:
Nu se putea sa nu intru si eu...ma apucat rau de tot nostalgia, parca mai ieri imi iesea testul pozitiv , mai ales ca asteptam bebelushul de ceva ani si acum are deja 3 luni...deci sunt o fosta gravidutza de iulie august 2005.
Felicitari fetelor , sa aveti o sarcina cat mai usoara si sa va bucurati din plin de starea de graviditate, e unica si extraordinara in viata unei femei.
Ce faceti fetelor?/intram toate iar aici??Ca vad deja vreo 5 mesaje de la mamici ![]()
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."