Mamici de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 13
Denisam spune:
Monicutza si Aysha- Felicitari 
si sarcini usoare, sa aveti parte de bebei sanatosi si mincaciosi!
Ce surpize palcute, si al restul fetelor la fel, numai bine si sarcini usoare!
Denisa
30+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
chris spune:
Pup
si salut
si eu fetele care au mai venit!!
Se vede treaba ca o sa fim gasca mare ![]()
Cristina
cypocs spune:
Sansele sunt mult mai mari daca stai in pat.Nu am vazut daca iei tratament?!trebuie neaparat.
Pt dureri luati no-spa , chiar 2 odata.Nu e bine sa stati asa.
La mine s-a vazut sarcina la 5 saptamani si ceva de la UM.
ALIA
alinutza81 spune:
Salut fetelor!Vreau sa va felicit pe toate mamicile de iulie-august
pentru minunea pe care o purtati in pantec.Si eu sunt o viitoare mamica
DPN e 17 iulie 2006.Sunt la prima sarcina si sunt super fericita dar in acelasi timp am si foarte mari emotii.Acum trebuie sa merg la doctor,la eco sa ma asigur ca totul e OK.Va doresc sa aveti o sarcina usoara si bebei
frumosi si sanatosi.Va pupic pe toate.
poliana spune:
Fetelor va multumesc de urari. Monicutza ma bucur mult ca esti alaturi de noi ca ti-am urmarit subiectul de la aspirante.
Daca spuneti voi ca la 5 saptamanai de la UM se vede sarcina e super ok. Asta inseamna ca saptamana viitoare as putea sa merg si eu la eco. Abia astept. Am inima cat un purice.
asteryaro spune:
Aysha, draga mea, aseara, de emotii, am trimis un mesaj incomplet
.
Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, mancacios, frumos si destept! Iti doresc sa ai o sarcina fara probleme.
Doamne, ma bucur atat de mult, ca nu-ti poti imagina...
Astept detalii.
Pupici tuturor gravidutelor de la acest topic!
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
asteryaro spune:
Aysha
, am uitat sa spun: pt. orice info, iti stau cu placere la dispozitie.
Ce pot sa-ti spun acum: multa odihna, deloc stres si in special sa nu faci eforturi fizice, de nici un fel. Si mai special, nu ridica greutati, si nici bai fierbinti in cada, doar dusuri, ok? Sunt chestiuni elementare, dar trebuie sa tii cont de ele. La dureri - No Spa, la sangerari (Doamne fereste!!!) Duphaston. Dar pt. asta exista medici.
Sper din tot sufletul sa nu ai deloc greturi, dar chiar si daca vei avea, vei vedea ca nimic nu este prea greu, iti spun din proprie experienta...
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
Cristina_Ioana spune:
Pup burticoasele si welcome celor noutze 
Chris, cum mai esti?
De bine ce va scriam ieri ca eu nu am greturi si ca ma simt bine, mi-a fost un rau aseara de am zis ca mor...si acum imi vine sa vars si stau cu lamaia langa mine...poftim cultura... 
Dar nu ne plangem si induram cu stoicism...
Cristina + bb 6 sapt
irinuca spune:
Fetelor dragelor, eu am updatat listutza de pe prima pagina si v-as ruga sa va uitati si sa-mi spuneti daca am omis pe cineva.
La ecografie se poate vedea inimioara batand incepand cu saptamana a 6-a asa ca nu are rost sa va duceti mai devreme pt. ca nu prea se vede nimic.Din experienta proprie va spun ca ecografiile nu dauneaza cu nimic bebelusului.Eu am facut 11 eco(fara sa am vreo afectiune - doar pt. al vedea pe BB) in sarcina trecuta si am fost super emotionata la fiecare dintre ele.
Maine ma duc si eu sa fac una si-s agitata de pe acuma.
Luati acid folic si Magneziu forte(nu luati Magne B6 ca e acelasi lucru numai ca pretul este dublu (poate chiar triplu).
Va pup si tare ma bucur sa vad cum creste listutza noastra.
Eu sunt veche pe forumul asta(am peste 3 ani)si cu fetele de la Copilasi de august-septembrie 2003 ne-am vazut de multe ori si am legat prietenii destul de stranse.Sper sa fie la fel si aici.
Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza
Cristina_Ioana spune:
Irinuca, eu ma mai duc la eco la 10 saptamani, m-am programat la Iosup, tot asa ca vreau sa vad bebele...e tare emotionant...
Mie mi-a dat sa iau Materna pana nasc, ca zice ca ala contine tot ce imi trebuie...si No-spa la nevoie...poate imi mai da mai incolo ceva...hmmm...
Cristina + bb 6 sapt