Mamici de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 12
poliana spune:
Fetelor vin si eu cu emotie in randul viitoarelor mamici de leutzi 2006 ( daca ma primiti). Astazi am vazut minunea celor 2 liniutze pentru prima oara in viata mea dupa 2 ani de deziluzii si asteptari. Am facut 2 teste amandoua pozitive si abia astept primna ecografie. Eu am avut ultima menstruatie pe 16 noiembrie. Stie cineva cand s-ar putea vedea ceva la ecografie?
Va pup pe toate si va doresc cei mai frumosi si mai sanatosi leutzi din lume!!!!!!!!!!!!!
Poli
poliana spune:
Pardon pe 16 octombrie evident a fost ultima menstruatie. Am o tona de emotii!!!!!!!!!
POli
Cristina_Ioana spune:
Poli, bine ai venit printre noi!!! 
Si eu am facut 2 teste ca sa ma asigur ca nu e o iluzie, ca la fel ca si tine, sper si imi doresc de muuuulta vreme un bebe.
Cred ca avem mare noroc sa avem aici cu noi niste mamici care au experienta unui bebe, care sunt niste dulci si carora le multumesc ca ma linistesc si tempereaza cand o iau razna cu ingrijorarile si temerile...
Cristina + bb 6 sapt
AYSHA 2 spune:
Fiind cu date apropiate de Poliana,am si eu aceeasi intrebare : Cand e bine sa faci primul eco ? Ca sa nu deranjeze ceva pe acolo,stiu si eu...
Poliana, si eu tot azi am avut testul
si UM 14 0ct..deci sunetm umar la umar ![]()
Aysha 5 fix
Cristina_Ioana spune:
Mie mi-a facut Lemnete eco transvaginala cand am fost luni la control, iar pe 12 dec ma duc la Iosup la eco...o sa am 10 saptamani atunci...din cate stiu eu ecografia nu dauneaza bebeului...
Cristina + bb 6 sapt
poliana spune:
Umar la umar draga mea!!!!!!!!!!!!!!
Poate fetele mai informate sa ne dea si noua un raspuns. Sincer am atatea temeri acum... Abia astept ecografia.
Si ma cam doare burtica ..asa ca la ciclu. Dar am citit ca ar fo normal.
AYSHA 2 spune:
Si eu am avut pana ieri astfel de dureri. Dar am luat un no-spasi azi parca nu m-a mai durut. Cica ar fi normalelainceput, nu stiu exact
asteryaro spune:
AYSHA, FELICITARI!!!!!!!!!! Este adevarat??? Doamne, trebuie sa fii in al noualea cer! Iti doresc sanatate si sa duci cu bine pana la capat!!! Ce surpriza placuta mi-ai facut!!!

Da si tu detalii, te rog!
P.S.: acum vrei sa ne intalnim? ca nu mai poti sa spui ca nu esti o companie placuta...
Inca o data, FELICITARI!!!
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
m_floruta spune:
Buna fetelor!
Felicit toate noile posesoare de doua liniute sosite in clubul nostru.
Iar pt fetele curioase despre primul echo, le pot spune ca eu am facut-o pe prima la 4 sapt de la UM si nu am vazut mare lucru, dar dr mi-a spus ca e acolo si are 4mm.M-a chemat mai apoi peste 10 zile....aveam deja 6 sapt si am putu sa vad si eu....un saculet albicios si o bulina neagra in mijloc...BEBE-UL MEU....avea deja 24 mm.
Nu mi-a dat nici o poza (desi am inteles ca se poate), dar mi-a ramas si acum pe retina...foarte emotionant!
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
7+
monicutza_bb spune:
fetelor, ma alatur si eu listei de mamici de iulie-august 2006.
UM - 8 octombrie, primul test slab-pozitiv pe 8 noiembrie, astazi al doilea test povitiv. De data asta a aparut asa de clar a doua liniuta rosie, nu mai este nici un dubiu.
Eu sunt la prima sarcina (si la primul test pozitiv din viata mea). Am 27 de ani si am reusit sa raman insarcinata din prima luna de incercare.
Acum urmeaza sa merg la medic sa confirme si el sarcina si sa vedem ce analize trebuie sa facem.
Pup mult fetele cu burtici
Monicutza_graviduta 

"A likely impossibility is always preferable to an unconvincing possibility" - Rhetoric by Aristotle