Mamici de iulie - august 2006

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Merci Irinuca de incurajari, incerc sa fiu cat mai relaxata, dar nu reusesc. Acuma am venit de la baie, si nu s-a oprit sangerarea, de fapt sunt mai mult picaturi si sunt maronii. Parca este si putin asa, cu mucozitati. Partea buna e ca nu ma doare burta.

Cristina

Mergi la inceput

Acuma am realizat ce ai scris, adica au durat cateva zile scurgerile si apoi gata, s-a oprit sangerarea si nu ai mai avut probleme?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Chris, daca zici ca sunt maronii, si nu sunt rosii, dupa cum le descrii, insemna ca se fixeaza sarcina. Eu zic sa urmezi tratamentul, si eu am luat Utrogestan si No-Spa, va fi bine,ai sa vezi, si nu te mai stresa

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Merci mult pentru sustinere! Toti ma incurajeaza, si uite, acuma tot imi fac de lucru sa nu ma mai gandesc.
Cred ca daca era de speriat tare, mi-ar fi spus doctorul ieri, pentru ca am vazut ca s-a uitat atent la culoarea sangelui si m-a controlat serios, adica m-a apasat ca lumea pe burta si pe ovare, dar cum a spus si el, nimica nu e sigur, timpul va spune... Oricum, eu cred ca m-a avertizat si m-a informat ca se poate intampla si ceva mai rau, ca sa nu ma shochez daca se va intampla. Sa vedem...

Va mai tin la curent.
Pupici pe burtici!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele!

Chris iubita, nu pot decat sa imi imaginez prin ce treci, ca iti faci o mie de ganduri, dar si eu cred la fel, petele maronii si faptul ca nu te doare burtica inseamna ca sunt sanse mari sa fi fost o alarma falsa...oricum, ai si tu grija de tine, poate sa stai mai linisita eventual cateva zile...eu iti tin pumnii si o sa vezi ca trecem cu bine si peste asta....
Legat de controlul pe masa si eu stiam la fel, ca la noi in tara se practica impreuna cu eco pe toata perioada sarcinii...stiu ca afara se duc gravidutele de cateva ori la dr toata sarcina...dar pe de alta parte, la ce am patimit eu anul trecut, nu ma deranjeaza sa merg cat mai des la medic si sa imi faca tot ce crede el de cuviinta sa fim ok...

Kehleyr- Iosup este tot la CMU de la Unirea, deci nu mai e pe Eminescu...chiar, cand o fi bine sa mergem prima oara?...ca sa vada ceva adica, sa nu fie prea mic...

RH, si eu mai am dureri de burtica si sper sa fie tot de la marirea uterului, ca dureaza foarte putin si sunt mai mult intepaturi...Am inteles ca e safe sa luam pana la 2 No-spa pe zi, nu?

Millenia, multa bafta si asteptam vesti!

Aysha, welcome welcome si sa ai o sarcina usoara asa cum ne-o dorim si noua

Cristina + bb 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Da Cris, la mine au durat sangerarile vreo3-4 zile si erau asa...cam ca in ultima zi de ciclu.Si mie mi-a spus doctorul ca s-ar putea sa urmeze un avort si tocmai de aceea m-am stresat pana n-am mai putut si-am plans si-am facut crize.Dar ma gandesc ca ei trebuie sa ne spuna si de posibilitatea asta ca sa fie ei acoperiti.Nu-ti poate spune ca e totul Ok si apoi sa se intample ceva ca ii sari in cap ,asa ca isi ia toate masurile de precautie.IA utogestan si asteapta sa-ti treaca.NU te mai framanta ca unu la mana nu face bine la bebe si doi ca..orice ar fi tot n-ai ce sa faci mai mult.HAi, capul sus!!!

Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Fetelor, m-ati mai linistit, va pup !
Voi ati stat acasa in perioada asta? Ca mie nu mi-a spus sa-mi iau medical, da bine, am auzit eu ca doctorul asta nu prea recomanda sa stai acasa, si am o cunostinta care era sa piarda sarcina daca nu mergea la alt doctor. Ma rog, eu am incredere mare in el.
Acuma nu stiu daca sa-mi iau medical sau nu, dar oricum, m-ati linistit tare tare !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Chris scumpa, Irinuca are dreptate, trebuie sa gandesti pozitiv si o sa vezi ca va fi bine...nu te mai stresa, sa nu ii faci rau lui bebe
Legat de medical si mersul la munca, eu anul trecut am facut pe femeia model care le facea pe toate, stateam la birou 10 ore pe zi, eram activa si intoarsa cu cheita...plus stressul de rigoare, oboseala si ritmul alert al vietii de birou...si am pierdut sarcina...iar acum nu ma mai duc la nici un birou, am tras linie si mi-am dat seama ca nu le putem face bine chiar pe toate, iar noi vrem cu disperare acest bebe, pentru ca mi-a luat jumatate de an sa ma refac dupa sarcina pierduta si sa raman iar...asa ca am de gand sa ma odihnesc, menajez, sa gandesc pozitiv, sa rad mult si sa ma bucur de perioada asta...daca medicul ginec nu iti da medical, iti poate da medicul de familie...ai grija de tine, iubita, nimic pe lumea asta nu merita sa pierzi bebele....

Cristina + bb 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Chris, eu nu am stat acasa, dar m-am ferit sa nu-mi fie frig, sa nu merg mult pe jos, sa nu ma obosesc. Si a fost OK. Apoi dupa ce a trecut, am fost foarte vioaie pana in ultima clipa Si acum am o mandretze de baiat, care are motorash la piciorushe si la manutze.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Albinutzza, stii care e faza haioasa? Ca eu la prima sarcina am avut sangerari tot cam asa pe la 30 de sapt, si nu m-am speriat ca acuma... si atunci era mai de speriat ca acum .

Cristina

Mergi la inceput