Mamici de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 14
chris spune:
Cristina_ioana, sunt mai bine psihic, multumesc, stau cuminte si astept sa vad ce mai intampla.
Sangerarea nu s-a oprit, parca e mai tare acuma, dar nu stiu de ce am senzatia ca e ca un fel de ciclu. Ma simt ca si cum mi-ar fi venit ciclul cu intarziere, numai ca sangerarea este mult mai slaba ca la un ciclu normal.
Iau in continuare no-spa si utrogestan si mai vedem, ce o fi o fi.
Cristina
poliana spune:
Irinuca eu vreau sa ma duc cat mai repede la eco sa imi scot piticiii de pe creier. Adica sa vad eu cu ochii mei ca e fixat unde trebuie.
Fetelor eu nu simt absolut nimic. Si vreau si eu sa simt ceva. Pe bune ca imi doresc sa am greturi sa simt si eu ca fabrik un bebe.
.
In plus azi e prima zi in care nu am mai baut cafea si dorm pe mine. Voi ce stiti cafeaua decofeinizata e si ea contraindicata? Macar asa ca efect psihologic.
poliana spune:
Chris imi pare rau pentru emotiile prin care treci. Nu stiu daca te ajuta ceea ce iti voi sune dar anul trecut o colega de servici de-a mea a patit la fel. Si a avut sangerari vreo saptamana. Stiu ca medicul i-a spus atunci ca are un polip si ca asta ar fi cauza. Cert e ca dupa o saptamana sangerarea s-a oprit si acum are un baietel de un an.
Poli
asteryaro spune:
Poliana, unii spun ca nici cafeaua obisnuita nu face rau, sigur, in cantitate mica (una/zi), deci cea fara cofeina nu cred ca are de ce sa dauneze. Cafeaua este tonica, cele care aveti tensiunea mica va puteti ajuta de cafea.
Asta pana vor aparea greturile (sper sa nu le aveti nici una din voi!), eu nu mai suportam nici ambalajul
. Acum... nu-mi mai produce greata mare, dar nici nu mai vreau sa beau cafea. Nu-mi mai trebuie.
Sanatate!
Kiki
28w
http://community.webshots.com/user/astery100
chris spune:
Poliana, merci de incurajare, nu stiu ce sa cred, nu pot decat sa astept, unele fete au scapat cu bine, altele nu...
Dar oricum, sunt mai optimista acuma.
Pupici!
Cristina
chris spune:
Uf, nu mai pot, mai inainte am vb cu doctoritza de familie si m-a intrebat ca ce mai caut la servici, ca tre sa stau in pat!!
A zis ca sangerari inseamna risc de avort spontat si ca pana trece pericolul trebe neaparat sa stau linistita.
Si io cand ma gandesc ca aseara m-a apucat aspiratul!!!
Ma duc acasa acuma, va mai tin la curent. Pa fetele!
Cristina
Cristina_Ioana spune:
Chris, e bine iubita ca esti mai ok psihic, eu zic ca ajuta mult sa gandesti pozitiv.
In timp asta mergi la munca sau ai reusit sa iti iei medical?
Ai mai vb cu dr sau trebuie numai sa astepti?
Poli, si eu stiu ca nu face rau o ceasca de cafea pe zi, dar si cea decof e ok, numai sa nu exagerezi. Eu una nu mai suport nici mirosul ei momentan... 

Cristina + bb 6 sapt
chris spune:
Cristina_ioana, cred ca am scris mesajele in acelasi timp si s-a dat pagina, vezi ca raspunsul la intrebarea ta e la pagina 9.
Imi face tare bine sa stiu ca imi tineti pumnii si va ganditi la mine sa fie bine, ma incurajeaza tare tare.
Va pup!
Cristina
Cristina_Ioana spune:
Auziti la ea, lume bune, da cu aspiratorul cand are sangerari !!
Auliu Chris mama ce bataitza iti iei tu, tztzttzt 
Lasa-le naibii de treburi casnice o vreme, ca nu e de joaca, si io ti-am sugerat zilele trecute ca tb sa stai linistita pana trece pericolul... uffff ![]()
Cristina + bb 6 sapt