Mamici de iulie - august 2006

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Sunt de acord cu Cristian Ioana! Chris, fata mea nici sa te stresezi din vreun motiv nu e o idee prea buna d`apai sa dai cu aspiratorul. Si daca poti ia o pauza si de la munca. Ia-ti concediu medical.
Cristina Ioana tu banuiesc ca l-ai vazut deja pe be el eco nu?
Spune-ne si noua cum e, ce se vede, ce simti?
Si inca ceva la tine cand au inceput greturile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Chris iubita, am stabilit, fac gasca acum cu Poli si iti iei bataitza grupa mare daca nu stai cumintica

Poli, da mi-a facut eco cand am fost sapt asta, era un saculetz mic acolo care pulsa, dar era bebele meu si a fost emotionant. Si ma mai duc pe 12 dec, atunci o sa am 10 saptamani.

Cristina + bb 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Greturile au inceput in forta de ieri, de bine ce eram fericita ca nu mi-e rau si sunt ca o floare...
Acum parca sunt mahmura, am o permanenta stare de voma, nu numai dimineata, nu prea mai pot sa mananc orice, lamaia sa traiasca, greful si portocalele...
Dar teoretic am mai avea doar o luna de chin cu greturi, dupa 3 luni cica ar trebui sa fim ok

Cristina + bb 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poliana spune:

Aaaaaaaaaaa deci am toate sansele intr-0 saptaman doua sa ma imprietenesc si eu cu lamaia!
Fetelor eu plec acum cu o prietena la Pestera Sfantului Andrei unde am sa ma rog pentru noi toate si bebelusii nostrii fff mici(in special pentru Chris.
Va pup si o zi minunata!!!!!
Poli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Am fost azi la eco, s-a vazut sacul gestational, are 4,5 mm si dr. a spus sa mai vin pe 5 dec. ca sa vedem si embrionul. Eu nu am vazut nimic pulsand, ca nu m-am uitat pe ecran, dar am pozuca lui. Se vede ca o bobita de mazare, e bine prins de uter.
Eu zilele trecute am avut stari de greata, azi am ametit, dar nu am mai avut greturi. Nu suport in schimb unele feluri de mancare, mai ales cele gatite in casa.Mananc mai mult iaurt, friptura, fructe, danao si orice imi prieste.
Cris, ia-ti concediu medical si lasa curatenia, ca nu e deloc momentul. O colega de-a mea a avut sangerari, era ceva de culoare maro, dupa cum zicea, ca la sfarsit de ciclu. A stat in pat cateva zile, a luat no-spa, duphaston si vit. e forte, concomitent cu acid folic.Ai grija de voi.
Aysha si BB 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Fetelor, conform regulilor forumului subiectele care au atins 10 pagini se inchid si se deschid altele noi.Asadar, am deschis Mamici de iulie-august 2006 (2).Ne vedem acolo!

Irinuca 6 +
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput