Fetele din America (54)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Takacs spune:
Nici eu nu prea am incredere in astea prea ieftine. niste prieteni de-ai mei au patit-o de vreo doua ori, la intoarcere n-au mai avut cu ce veni pt ca liniile respective dadusera faliment. Am luat si eu de pe Expeida si am fost multumita de ei.
Elenalove27 spune:
Noi numai cu Expedia si sunt foarte multumiti.
cat desper blugi,am vazut la oldnavy blugi la 60-70$ perechea si aceasi pereche de blugi la GAP la 120$ perechea.
...imi plac si blugi de la Victoria's cand sunt on SALE la 30-40$ perechea.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi
liris spune:
a ... dar ei sunt asa mai tot timpul. io mi-as lua, dar sunt prea mari taxele in Olanda.
da pe fata asta ati vazut-o ce par are pe miini?!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
mist spune:
iulianm, multumesc pt info! Cred ca am sa aleg varianta unei plimbari prin zona cu jumatate de ora inainte de spectacol si poate vom avea noroc. Daca nu, ramanem cu plimbarea, ca nici aia nu strica :)
"I am still learning."
Laura Takacs spune:
Mey, Elena unde ai vazut cu $120 la GAP blugi??? Io acuma am luat on line la fii-meu cu $20 (sau $19.99 sa fiu mai iezacta). La banii de care zici tu iei Diesel sau mai stiu ce marci fancy, nu se poate sa fie Gap si nici Old Navy ca si acolo-s ieftini. De fapt de aia am intrat sa-i spun la Anca sa se uite pe Gap.com, ca acum cateva minute am cumparat de acolo.
ruxij spune:
Liris, ce par mama? Eu nu am vazut par pe mainile tipei, am remarcat doar ca e slabanoaga si am invidiat-o.:))
Laura Takacs spune:
Pe langa blugi si belete, alt topic. Pe la voi se voteaza azi? Sau numai la noi (in stat)? Io m-am dus azi dimineata si mi-am "exersat" dreptul, sa vedem de nu iasa tocma' "stangu'", adica ala pe care nu-l vreau io de guvernator.
liris spune:
are par pe miiiiiini! are par pe miiini! ... nu-i bai ca si eu am, da pe mine nu ma trage nimeni in poza ....
uita-te bine ca tanti asta bruneta de pe homepage are par pe miini!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy