Fetele din America (54)
Raspunsuri - Pagina 7
ANDRUSHKA spune:
Oameni buni, voi prin ce companie cumparati bilete de avion in US? Ca frate-meu numai ce ma anunta ca vine intr-o plimbarica peste ocean de o saptamana prin firma unde lucreaza si musai sa-l aduc de la New York spre Detroit si inapoi in doo zile. Un round trip de-asta , din ce am cautat eu, cel mai ieftin ar fi prin Northwestern, la $355. N-am prea mult timp sa caut, trebuie sa ma misc repede, de-aia am apelat la voi, ca stiu eu ca le-aveti cu astea...Nu l-am vazut pe frate-meu de 4 ani, nu se poate sa vina pana aici si eu sa stau cu mainile in san. Multzam fain pentru orice solutie.
PS: Eu sunt bine sanatoasa ceea ce va doresc si voua, dragelor. Muah!
nematics spune:
vezi mai sus doua pagini despre numere de telefon
poti incerca si cu Google, type in "cheap tickets"
ANDRUSHKA spune:
Exact asta am facut,treaba cu gugaleala dupa cheap tickets... Agentiile sugerate de fete au dealuri si pentru zboruri interne? pana una-alta, iau numerele de tel si sun maine la prima ora. Multumesc.
Ma, dar- de curiozitate- cum se cumpara biletele alea pe net in regim de urgenta, stiti voi, gen: eu vreau sa cancelez un zbor si-l dau ieftin, numa' sa nu pierd chiar toti banii. Mi se pare ca sunt siteuri cu asa ceva, am dat peste unul acu' multa vreme...
nematics spune:
era pe vremuri o chestie numita "priceline.com", unde puteai sa pui tu pretul pe care il vrei, nu stiu daca merge sa scoti ceva de la ei in timp scurt.
iulianm spune:
quote:
Originally posted by mist
Felicitari Simina si multa sanatate si tie si micutei Raluca!
Fetelor, am vrut zilele trecute sa cumpar niste bilete pt un musical pe Broadway (era vorba de "Fantoma de la opera") si am gasit online numai la 100$ bucata, doua locuri la mama naibii in ultimul sau penultimul rand de la mezanin. Si nu era in weekend spectacolul sau seara (am ales un spectacol de ora 2pm). Cum nici macar nu stiu cum arata sala ca sa imi fac o idee aspura view-ului pe care l-am avea, am lasat-o balta pe moment cu culturalizarea.... mai ales ca se apropie Craciunul si am destule cumparaturi de facut. Dar arunc totusi o intrebare: voi stiti de vreo metoda de a cumpara mai ieftin bilete dintr-astea??
"I am still learning."
Mist poti sa incerci
-Times Square Information Center, acolo mai au bilete cu reducere dar vind numai pina in 6:30 (parca)
-la booth-ul din Times Square, la fel au bilete cu reducere, dar nu la toate show-urile
-la casa de bilete a teatrului in care se joaca spectacolul, cu max jumatate de ora inainte de spectacol
-sau in fata teatrului, dar asta e la noroc, de la persoane care renunta la bilet [noi asa am gasit in rindul 3 sau 4 pt Phantom of the Opera, 2 bilete $80; iar pt Riverdance, tot asa in fata teatrului, am primit un bilet gratis de la un politist].
Si ultima optiune, daca chiar vrei sa vezi spectacolul si nu esti multumita de locuri, te uiti in sala si incerci sa te muti pe locurile bune neocupate (dar trebuie sa ai parte de oameni de sala de treaba sau nu prea vigilenti).
Iulia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulia_nm/album?.dir=3315&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Gabbriela spune:
nematics, multam de numar, o sa sun si eu dimineata
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
lai spune:
Smaranda si Raluca, bine ati venit! Mamicilor Bic si Simina, felicitari si multe multe bucurii alaturi de bebelushele mici si scumpe!
Andrule, sa te bucuri de vizita fratelui tau! Orbitz? Travelocity?
Mihaela, felicitari pentru GC!
Tuturor fetelor calatoare, drum bun si vacanta placuta in Romania!
Lai
Laura Takacs spune:
Sa va dau si io o sugestie la belete. www.skyauction.com. Io nu am cumparat, dar stiu pe cineva care si-a facut doua vacante cu bilete de la astia. Nu stiu iezact cum funcioneaza, dar va puteti uita.
Gabbriela spune:
1 800 633 4488 - se vb si romaneste cu doamna Veronica
Tocmai am luat bilete spre ro, doar dus:
- Adult - 450 $ cu taxe
- Copil - 375 $ cu taxe
O singura orire la Munchen de o ora (sper ca am sc bine numele orasului din Germania ).
Va recomand numarul, a avut cele mai bune preturi.
bye!
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
lexi spune:
andruska, eu nu i-am incercat, dar au preturi prea bune [ca sa fie adevarati! ]: www.spiritairlines.com/welcome.aspx" target="_blank">spirit airlines
biletele interne intotdeauna le-am luat prin expedia, pentru ca am avut de unde sa aleg.