Fetele din America (54)
Raspunsuri - Pagina 6
mist spune:
Felicitari Simina si multa sanatate si tie si micutei Raluca!
Fetelor, am vrut zilele trecute sa cumpar niste bilete pt un musical pe Broadway (era vorba de "Fantoma de la opera") si am gasit online numai la 100$ bucata, doua locuri la mama naibii in ultimul sau penultimul rand de la mezanin. Si nu era in weekend spectacolul sau seara (am ales un spectacol de ora 2pm). Cum nici macar nu stiu cum arata sala ca sa imi fac o idee aspura view-ului pe care l-am avea, am lasat-o balta pe moment cu culturalizarea.... mai ales ca se apropie Craciunul si am destule cumparaturi de facut. Dar arunc totusi o intrebare: voi stiti de vreo metoda de a cumpara mai ieftin bilete dintr-astea??
"I am still learning."
philip spune:
felicitari prospetelor mamici, sa le fie zilele, dar mai ales noptile usoare si pauzele dintre alaptari luuungi. bine ati venit pe lume omuletilor!
philip&andreea
copilasi dragalasi
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Sanca
Elenalove, drum bun spre RO si distractie placut.
De cand cu pretul benzinei, companiile aeriene au redus greutatea maxima la bagaje, cam din vara… Dar daca ai biletele cumparate din vara, se pare ca te lasa cu 70 de lb X 2 de persoana, trebuie sa suni sa te interesezi.
Siminaf - felicitari pentru bb, sa-ti traiasca fata, si recuperare cat mai rapida.
Hai sa va zic si eu oful meu. Am fost in mall weekend-ul asta, sa sparg niste bani, si a fost trist de tot. Parca cu cat se apropie sarbatorile, cu atat baga cat mai multe jeguri . . . Am cautat un pulovaras mai subtire si simplu, fara nasturi, si alte briz brizuri… Jeguri. Magarii de la JC Penny au mare sale, cumperi pantaloni si a doua pereche e la 99 de centi. Talharie de drumul mare. O pereche de bluji pentru baieti au facut-o 38 de dollari, plus 99 de centi, tot la vreo 20 de dollari perechea ajung, si mai trebuie sa cumpar si 2 .. . Cu sosetele la fel - 8 dollari o pereche de sosete . . . Nu am cumparat nimik. Mi-am facut numai draci. . .
copii ca ai mei nu are nimeni
Siminaf, felicitari si refacere rapida
Sanca , nu am stiut ca daca am cumparat biletele inainte sa fie problema benzinei...poate o sa fiu mai norocoasa si pot sa am mai mult limita la bagaje ca 50lb sunt absolut putine...si mai mare problema este ca fiecare pasanger trebuie sa aibe 2 bagaje de 50lb each or less!!! daca am un bagaj de 70lb si alt bagaj de 30lb , nu se poate ! eu am crezut ca sunt eu mai emotionata si sunt derutata , dar am citit, am sunat la usairways si este adevarat.Nu am voie decit la 50lb+50lb de persoana in bagaje separate !
Eu sunt fan Oldnavy si hainutele sunt absolut superbe si la preturi rezonabil. Stiu ca oldnavy si Gap lucreaza impreuna si majoritatea lucrurilor sunt de aeasi calitate dar preturile difera enorm.
Cand sunt SALE la oldnavy online au preturi absolut super si numai $5 shipping(nu conteaza cat cumperi)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi
Bic spune:
Sal'tare fetelor.
Tocmai voiam sa postez un mesaj ca am nascut cind am vazut ca deja primisem si felicitari.
Olivia
Multumim mult pt. gindurile bune.
Bic
Smaranda, 03.11.2005
nematics spune:
Elenalove, suna si la KLM, eu stiu ca ai voie 32 kg/bagaj (adica peste 74 pounds de bagaj) fiindca e zbor international
eu am zburat in ultima vreme cu Lufthansa peste ocean (din Chicago sau Wshington) si cu Uniteds pina la zborul cu Lufthansa(pina la Chicaho/Washington), si desi Uniteds are limitari ca si Us airwais pentru zborurile interioare, a trebuit sa accepte bagajul meu (2 bagaje a cite 32 kg. fiecare plus bagajul de mina ~10kg, plus bagajul din spate, pe care nu-l cintareste nimeni, am o geanta de piele gen ruksak care trage si ea destul daca pun laptopul si alte nimicuri in ea) fiindca era vorba de o parte a unui zbor international.
Gabbriela, uite inca un numar luat tot de aici de la Fetele din America acum vreo trei saptamini, pe mine m-a scos la cel mai ieftin bilet posibil (cu cel putin 200 mai putin decit kaventravel.com sau lutetia,com): 1-800-646-nova (cere cu Cornel)
Sanca spune:
Elenalove,
am sunat la United si am confirmat (mai mult pentru mine, si linistea mea sufleteasca) - Atata vreme cat biletele sant scoase (cumparate) inainte de SEPT 8th 2005, vechea lege - 70 lbs pe valiza se aplica.
Deci tu, daca ai cumparat biletele inainte de 8 Sept, poti sa-ti faci bagagele peste 50 lbs, dar sa nu depaseasca 70 lbs.
Elenalove27 spune:
Sanca,nematics multumesc mult.You make my day(adica my night)
Eu am cumparat biletele on sept 6 deci ma incadrez la 70lb.
Sunt fericita ca mai pot baga si eu hainute in bagaje ca eu m-am lasat la urma mereu si nu prea mai am unde sa bag hainutele mele de iarna.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi
Oana_B spune:
Si mie imi place Old Navy, jeansii de acolo imi vin mereu ca turnati. Plus ca sunt si ieftini, nu dau mai mult de 30 de dolari pe o pereche. Blugii sunt de tavaleala, am vazut la un mall (e adevarat unul pentru bogatani) blugi de la 130 in sus, geeez, sa-mi fie frica sa nu cumva sa scap vreo picatura de ceva pe ei ca plang dupa bani:)))
Elena, zbor lin si la ducere si la intoarcere si sa ai o vacanta minunata cu cat mai putine probleme daca se poate
Oana_B
conchita spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Si mie imi place Old Navy, jeansii de acolo imi vin mereu ca turnati. Plus ca sunt si ieftini, nu dau mai mult de 30 de dolari pe o pereche. Blugii sunt de tavaleala, am vazut la un mall (e adevarat unul pentru bogatani) blugi de la 130 in sus, geeez, sa-mi fie frica sa nu cumva sa scap vreo picatura de ceva pe ei ca plang dupa bani:)))
sau poti altceva, blugii aia de 130 poti sa ii iei de la tjmaxx cu 30 si sa versi linistita tot ce vrei pe ei. :-))
Oana_B spune:
Acolo e hit-and-run sau cum ii zice, tre' sa fii pe faza cand ca dispar repede lucrurile faine:)). Nu stiu de ce am boala pe TJ Maxx, mai mult imi place Marshalls desi parca sunt impreuna. Prima oara cand am intrat intr-un TJ era unu' mai nasparliu si mi-a facut impresie proasta si de atunci nu mai mai duc acolo.
Da' apropo' de lucruri faine, ma laud ca mi-am luat un parfum Dolce& Gabbana de la Marshalls..hmmmm...imi vine sa-l beau ce mult imi place:))) Sicily ii zice. Cumnata-ma i-a placut si i-am luat si ei unul sa i-l dau de Craciun. 100ml, la mall e 60usd io l-am cu 30:)))
Oana_B