Fetele din America (54)
Raspunsuri - Pagina 5
Sanca spune:
Elenalove, drum bun spre RO si distractie placut.
De cand cu pretul benzinei, companiile aeriene au redus greutatea maxima la bagaje, cam din vara… Dar daca ai biletele cumparate din vara, se pare ca te lasa cu 70 de lb X 2 de persoana, trebuie sa suni sa te interesezi.
Siminaf - felicitari pentru bb, sa-ti traiasca fata, si recuperare cat mai rapida.
Hai sa va zic si eu oful meu. Am fost in mall weekend-ul asta, sa sparg niste bani, si a fost trist de tot. Parca cu cat se apropie sarbatorile, cu atat baga cat mai multe jeguri . . . Am cautat un pulovaras mai subtire si simplu, fara nasturi, si alte briz brizuri… Jeguri. Magarii de la JC Penny au mare sale, cumperi pantaloni si a doua pereche e la 99 de centi. Talharie de drumul mare. O pereche de bluji pentru baieti au facut-o 38 de dollari, plus 99 de centi, tot la vreo 20 de dollari perechea ajung, si mai trebuie sa cumpar si 2 .. . Cu sosetele la fel - 8 dollari o pereche de sosete . . . Nu am cumparat nimik. Mi-am facut numai draci. . .
Laura Takacs spune:
Felicitari Simina, sa va traiasca fetita si sa fiti amandoua sanatoase!
Mey, a scazut benzina, cel putin la noi. Sambata am vazut cu $2.19/gal, ca eu cumparasem de dimineata cu $2.31, legea lui Murphy, nu? De ce idiotii reduc limita la bagaje?
Drum bun fetelor care mergeti in Ro! Aduceti-ne si noua niste bunatatzuri (macar virtuale).
Anca, la voi e Lord & Taylor? Ca io cred cu sfintenie in sale-urile lor. Acuma le tot urmaresc, doar-doar o mai veni ceva care sa merite. In rest pe la outlets mai mergem. Blugi cumpar de la GAP sau Levi's Outlet, dar si acolo nu cred ca am dat mai putin de $20 pe o pereche (cand sun redusi). Pt tavalit de toata ziua, ii iau lui fii-meu de la Wal-Mart, nu mai stiu ce marca e, dar am dat $11 pe ei. Arata ok. La mall nu mai merg ca e prea scump si ma ia cu ameteala dupa o vreme, prea multa lume, prea multe de vazut.
Sanca spune:
Laura,
la baieti le iau blugi de la Koehl sau Walmart, dar speram sa vad ceva mai deosebit la mall. O sa caut magazinul de care ai zis, cu toate ca nu l-am vazut pe aici. O sa-l Googalesc.
Am facut prajitura desteapta sambata . .. Daca aveam si ceva frisca o mancam de una singura intr-o zi. . .
Da, trebuie sa-mi fac si eu timp sa merg la outlet, numai ca e aproape de granitza cu Mexico, si sant la mexicani, de-ti trece tot cheful de cumparaturi...
Editez ca l-am gugalit pe Lord * Taylor si e numa la voi pe coasta voastra. Poate gasesc un super sale o line. Gone shopping. . .
Laura Takacs spune:
Anca, mie imi plac si cei de la GAP, numa' sale sa fie, ca altfel mi se par scumpi. De obicei cumpar on-line, ca mi-e lene sa ma duc la magazin.
Auzi, io am mancat-o singura (prajitura), ca ai mei s-au strambat la ea, cica are prea mult lapte, ca de, i-am lasat sa asiste cand am facut-o. Cand le intra cuiul in cap nu li-l scoate nimeni. Trebuie s-o fac din nou zilele astea, ca vine puiu' cel mai mic acasa, poate el s-o manance.
Gabbriela spune:
Felicitari Siminaf, rafacere rapida si multa sanatat si feriicre. Raluca bin eai venit pe lume, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata frumoasa
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
ciuf spune:
Raluca, bine ai venit pe lume!
Simina, refacere usoara!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa