Fetele din America (54)
Raspunsuri - Pagina 4
conchita spune:
Mihaela, felicitari pentru GC si drum bun spre casa, sa stea cupilu cuminte in avion :-)
Elenalove, si tie drum bun, ca se apropie ziua Z. numai bine mamei tale, sa-si revina dupa dezastru, si sa aveti un botez binecuvantat pentru bebelusul surorii tale.
mihaelabebe spune:
Saru-mana fetelor pt sfaturi si urari.
Gabbriela eu le-am cumparat acu' 2 zile de la www.orbitz.com ca aici le-am gasit pe cele mai ieftine.Pt 2 adulti si un zgubilitc peste 2 ani a costat 2700$.Am sunat si la Lutetia Travel insa pretul lor era cu mult mai mare.
mist spune:
Eu folosesc 2 agentii romanesti de pe Coasta de Vest:
www.lutetiatravel.com tel:1-562-464-6000 /1 800 283 1248 (Ligia)
www.kaventravel.com tel:1-800-503-5924
Recent mai scria cineva ca a luat bilet ieftin de pe expedia.com
"I am still learning."
oana0204 spune:
Buna fetelor, mai bag si eu un ochi din cand in cand pe aici, un functie de cupil. Am facut botezul saptamana trecuta, avem si pozici in semnatura.
Bic-ule felicitari pentru micuta printesa, sa fie sanatoasa, cuminte, frumoasa, desteapta si norocoasa, tu sa te refaci repede si sa ai laptic mult si bun.
Lia, imi permit si eu sa-ti dau niste sfaturi, ca una care cam bat si-n lung si-n lat magazinele cu mancare europeana aici in Chicago. Un magazin polonez destul de mare este
Wally's Market
(773) 427-1616
6601 W Irving Park Rd
Chicago, IL 60634
Gasesti acolo ce vrei si ce nu vrei: mezeluri (cremvursti, costita, muschi, tot felul de sunci,) telemea, cuburi maggi, knorr, margarina Rama, etc..
Iti recomand si un magazin sarbesc, unde gasesti telemea si cascaval romanesc, sucuri romanesti, apa minerala, am gasit si Bors Magic facut in Romania:
City Fresh Market 3201 W. Devon Avenue (@ Kedzie) Chicago, Illinois 773-681-8600.
Iar pentru carne, un abator fain, gasesti picioare de porc proaspete sau afumate, sorici, carne:
Peoria Packing Ltd
(312) 738-1800
1300 W Lake St
Chicago, IL 60607
Ciorapi-pantalon de bumbac pentru copii am gasit la Walmart pentru 0-3 luni (mai mari inca nu m-au interesat).
Succes la cumparaturi si... Never say never.
Oana D & AndrewFoto
Elenalove27 spune:
Eu am cumparat biletele cu 2/3 luni in urma prin Expedia.com si am platit in jur de $1800 pe 2 bilete adulti si un infant fara loc (dar am platit taxe pentru Alvarica aproape $200 ) si la bagaje alvarica nu are voie decit 30 pounds bagaj de mana iar noi 45+45 pounds de persoana deci 180 pounds eu si sotul impreuna !!!sunt dezamagita ca nu pot sa duc mai multe bagaje ;(...inainte parca aveam dreptul la mai multe bagaje dar cei drept ca din USA nu am zburat niciodata in romania .
Miami zburam cu US AIRWAYS pana in Philadelphia -> KLM (Amsterdam)->Otopeni iar la intoarcere pe 23 doar eu cu Alvarica venim din Otopeni cu Lufthansa pana in Frankfurt direct Miami ...o sa fiu ZOMBI de somn si obosita cu Alvarica singura pe avion:(..iar pe 24 de thanksgiving day merg la servici :(
va multumesc tuturor care mi-ati fost alaturi si va multumesc pentru incurajari si pentru suportul vostru financiar!
Sunteti minunate si va doresc sanatate multa.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi
Gabbriela spune:
Drum bun Elena scumpa si sa aveti grija de voi pe acolo, sa va intoarceti sanatosi.
Oana0204 am vazut pozele cu micutul tau, e un scump, sa iti creasca mare si sanatos si sa va umple vietile de bucuri.Curiozita-te: Doarme in camera lui singur, sau cu tine?
Multumesc fetelor pt raspunsurile legate de unde pot cumpara bilete ieftine
bye americancelor
Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE
amuleta spune:
Optez si eu pentru Bobak, au mezeluri tare bune, cind cumpar cabanos pute toata masina.
La Wally mergem cam de o data pe luna dar iau numai carne de pui sau curcan, ca-i mai ieftina ca la Mejer.
Carmenbr spune:
Fetele,
Siminaf a nascut sambata dupa-amiaza in jurul orei 4.00 PM o fetita de 3,500 kg si 51 cm. Mama si fetita sunt bine si se pare ca pe maine vor fi acasa.
Bine-ai venit pe lume Raluca!
Sa-ti traiasca fata Simina si sa fiti sanatosi toti iar Ralucuta sa va implineasca viata!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!