Fetele din America (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

De votat, nu o sa merg de data asta sa votez ca am piticuti, si ma enerveaza sistemul. O mie si una de propozitii. Se voteaza astazi pentru maior, ca cel care l-am avut inainte dupa ce ne-a bagat in datorii, si-a dat demisia - Dick Murphy, votat cel mai prost maior vreodata.
Blugi de la GAP, am avut, si dupa 3 luni de purtare mi s-au rupt in fund. Nu pe cusatura, sub buzunar, chic, a la moda de acuma. Dar eu nu umblu cu pantaloni rupti in popou... Si nici nu erau stramti pe mine, si nu am stat in ei 24 din 24. . .O sa intru la Old Navy, ca m-ati facut curioasa, si pana acuma nu prea am targuit de la ei. Daca nu gasesc acolo, tot la GAP o sa ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anca, vai de mine, am uitat sa votez azi dimineata "propozitiile" ! Tulai!!! Acuma ca zici mi-am amintit, desi nenea mi-a aratat acolo. Vorba e ca am votat guvernatoru', asa ca sa se descurce cu propozitiile lor si fara mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

scuze-scuze, LAURA , m-am repezit si am scris Gap in loc de Guess ! diferenta mare :)

Deci , am vazut la GAP(nu oldnavy) blugi la 60-70$ si aproape acelasi still de blugi au la Guess la 110-120$ dehhh prea multi G aici m-am incurcatde emotii :)sorry :)

deci aici www.guess.com/DenimGuide.aspx?cid=731" target="_blank">guess jeans

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by liris

are par pe miiiiiini! are par pe miiini! ... nu-i bai ca si eu am, da pe mine nu ma trage nimeni in poza ....

uita-te bine ca tanti asta bruneta de pe homepage are par pe miini!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Ah, de pe home paaage... Da,da, are par pe maini. Si eu am par pe maini, celulita si alte defecte, de-aia nu sunt manechin:)) Tu nu dadusi home pageul

Iote fata cu par pe maini: http://www2.victoriassecret.com/

Eu n-am drept de vot, mai astept at least 5 ani pana am drepturi. Poate pana atunci ma ramolesc si nu mai are rost sa mai votez ca o sa incep sa zic: cine e asta maica? :))

Mergi la inceput

Esti iertata, Elena . Pregatita de drum? Toate in ordine, bagajul facut, jucarelele puse?

Mergi la inceput

Par-nepar, e pe VS, e? Noi nu suntem chiar si fara par (pe maini).

Va salut ca ma duc acasa, mi-a ajuns pe ziua de azi, si oricum s-a intunecat. Nu ca asta ar fii un criteriu, dar se apropie de ora 5.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

da !!!! are par pe mainiii !!!!

Laura , bagajele aproape gata ca eu acum am inceput sa imi bag haine in bagaje , dupa ce am aflat ca avem voie la 70lb, ca daca aveam voie doar cu 50lb hainele mele nu aveau loc acum sa tot fac la bagaje :)))

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Ce mah,ala vi se pare voua par pe maini?Pai sa-l vedeti pe-al meu ca io-mi impletesc codite cu el.Noroc ca il tund.Nu am atata par pe picioare cat pe maini.

Felicitari Bic si Simina.Sanatate, bb-i mancaciosi,cuminti si frumosi.

Gabbriela,da' cate taxe se mai adauga la preturile alea,numa asa ca sa-mi fac sange rau.

Elena,calatorie frumoasa si lina iti doresc,iar Alvarica sa fie cuminte cuminte:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by mihaelabebe

Gabbriela,da' cate taxe se mai adauga la preturile alea,numa asa ca sa-mi fac sange rau.

Mihaela

Deci asa sc pe hartia ce am primit-o prin FAX azi:
adult: 334 + 115.20 APTAX=450USD
copil: 375 INCL APTAX

Platesc totalul lor si gata atat costa biletele acelea doar dus... zborul este cu Lufthansa.

La Multi Ani tuturor Mihaelelor, Mihailor, Gabrielelor, Gabrililor... sanatate si numai bine

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

taxele care se adauga sunt taxele de aeroport si difera de la aeroport la aeroport, sunt mai scumpe in Europa decit in US, se aduna in functie de cite escale ai. Pe mine la un dus-intors US-Bucuresti cu escala la dus la Washington si Munich iar la intors la Frankfurt taxele de aeroport ma costa 246USD (tot cu Lufthansa, dar cred ca nu are treaba compania cu care zbori cu taxele de aeroport); biletul nu m-a costat de data asta, a fost gratis, caci am adunat ceva mile la Lufthansa si le-am folosit pentru zborul asta - am platit numai taxele de aeroport.

Mergi la inceput