Fetele din America (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ce ma enerveaza cel mai tare e ca nu au dat un telefon sa ne spuna! Ca doar engleza stiu amandoi, si chiar daca nu gaseau pe vreunul sa stie engleza acolo, italiana si romana sunt asemanatoare. A aterizat si cealalta cursa, sa vedem de-or fii pe asta, daca nu, mai sunt doua pe ziua de azi care ajung in trei ore, dar in New Jersey. Numai ca pana aterizeaza...pauza, nu-ti spune nimeni nimic. Nu se lasa induplecati sa iti spuna de-s pe lista de pasageri ori ba. I-am zis la flacau, macar spune-mi daca nu-s pe lista de pasageri, daca nu vrei sa-mi daca sunt. Mey, nik, nici cum, stiti stilul american de perete de beton, aia stiu si o tin oabla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Fetelor,dar cum se face deobicei imbarcarea?Eu am crezut,de fapt am vazut cand am zburat de la NY la Atlanta ca prima data se imbarca persoanele handicapate si cei cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Laura, sa-ti traiasca voinicelul! La multi ani!
Ai mei cand au zburat cu Alitalia li s-au pierdut bagajele. pana au fost gasite au primit o suma frumusica de bani.
Azi sunai si eu la Northwest pentru ai mei sa verific orele de plecare si intrebai de bagaj. Trebuie fiecare geanta sa aiba 70 pounds si 62 inch, cea de mana sa fie de 62 de pounds, aproape cat cea mare.
Acum tipa o fi tinut cont ca ai mei au venit din iunie aici si eu le-am facut extensie de sedere, nu stiu. Asta daca o fi valabila treaba cu biletele cumparate inainte de 8 sept.

Numai bine
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

Am mai auzit plangeri despre Alitalia da' io n-am. Am zburat cu ei in interiorul Americii din Detroit la Tampa, FL si a fost singura oara cand nu mi-a fost frica de zborul cu avionul ca altfel io sunt speriata de bombe:))). Mi-a placut ca aveau un avion din ala mare cu mai multe randuri de scaune si nu se hurducaia ca alelalte si aveau niste monitoare pe care vedeam traseul avionului si aveam un pilot glumet, mereu venea cu cate o poanta. Si pentru mine asta a fost criteriu important, putea sa si intarzie numa' sa nu ma hurducaie

M-am prins acu' cum e cu cuplumetru' ala:))) La barbatii care nu-i au in baza de date zic si ei acolo niste chestii generale ca la toti barbatii le-or place averile, ambitia si ce mai zic ei acolo, e ca atunci cand te duci la ghicit cu ghiocu', zice tiganca acolosha niste ghestii jenerale pe care oricum toata lumea le are si se ia dupa mutra pe care o faci daca esti mirat ca a ghicit o tine mai departe si daca ai mutra sceptica e semn ca a zbarcit-o si incearca altfel

Oana_B

La fel cred si eu.Am introdus si al doile nume si de data asta rezultatul a fost 42%.Asta e,acu' tre sa-i dau veste trista ,ca la noi secsu' circula pe alte unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Laura, ce emotii! Imi pare rau de incurcatura. Chiar, cum de nu au incaput mai, cand ei erau cu copil? Sper sa ajunga cat mai repede, este foarte obositor si pentru ei si pentru copilas.

Elena, drum bun catre Romania.

OanaB, ma bucur ca a fost doar o ploaie care nu te-a lasat sa dormi si nu ceva mai rau. Astia ziceau de tornade si mi-era frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Laura , te inteleg prin ce tensiuni treci acum si tu si sotul.
sa speram ca sunt bine si vin cu uramatorul avion.

woww...nu am stiut de alitalia ca sunt asa de multe plangeri ...nahh ca nu mai zic ca si noi am vrut sa cumparam cu alitalia dar pentru 30$ in plus am preferat Usairways(tranzit in amsterdam) si dupa zburam cu KLM-ul care nu am deocamdata reclamatie la ei.

ciuf, si-au recuperat parintii tai bagajele si sau ales si cu suma frumusica :))..sau cum :))!!! ca ma faci de imi dau si eu bagajele pierdute de zici ca se dau bani frumusei la bagaje pierdute...sau fac un bagaj cu ceav ce nu am nevoie si il fac pierdut (am glumit)

mihaela drum bun si tietu pe ce data pleci?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Au ajuns cu cursa urmatoare. Uf, ce piatra mi s-a luat de pe inima! va povestesc maine.

Mergi la inceput

LAURApupilici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi

Mergi la inceput

Laura,ma bucur ca s-a rezolvat cu bine.

Elena,noi plecam pe 16 decembrie,AMR 37 zile.Am niste emotii cat casa,se vor imlpini 3 ani jumate de cand am plecat.I-am dat comanda la mama sa ne astepte la aeroport cu ...cremes si salam.

Si totusi,stie cineva pe ce criteriu se face imbarcarea in avion?

Mergi la inceput

haha mihaela, si eu sunt cu mezelurile
mai aveti putin ...drum bun de pe acum :)
Eu de 6 ani nu am fost si merg acum cu trupa dupa mine :)

despre imbarcare nu stiu mai nimic :(

Mergi la inceput