Fetele din America (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mai intii aia de la business, apoi first class, apoi copii si handicapatii si mai apoi restul,
(dar poate depinde si de linia aeriana si de avion, unele avioane mari incarca pe rinduri),
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Imbarcarea se face si dupa Freq Flyer status - gold platinum, etc, handicapatii si cei cu copii sub 4 ani. Altii, ca Southwest o fac pe grupe, la fel si United.
Sant unele companii care nu dau locuri in advance. De exemplu eu am bilete din Amsterdam pana in Bucuresti cu KLM, si nu am locuri, cu toate ca biletele sant luate din vara. Dar cei care zboara Amst - Buc si au biletele luate din Europa, au locuri pe acest zbor. Asa ca daca au vandut zborul peste capacitate, eu si ceilalti fara locuri vom fi stand-by. Acuma, cum o sa ne fie norocul.
Elenaluv, drum bun si distractie placuta. La cate mancaruri o sa ai parte in Romania,numai foto model nu te vad intorcand-te. . . Misto poza, dar nu au gasit si ei pe altcineva mai cu muschi???

Gabriela, baga-mi si mie o explicatie si clarifica-mi si mie nedumerirea. La cate pagini se deschide un subiect nou? Am vazut subiecte cu 15-16 pagini, iar noi la 10 pagini maxim ne facem cu subiect nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

salut fetele! am trecut si eu pe aici in mare graba si am vazut alitalia. eu am luat-o de doua ori pana acum, de fiecare data ne-au pierdut bagajele, de fiecare data am avut intarzieri, iar ultima oara intarzierea a fost ca am luat alta cursa, ca vandusera prin internet mai multe bilete decat aveau locuri in avion. dar oi fi eu mai ghinionista, ce sa zic, poate voua va plac senzatiile tari, atunci nu ezitati, nu se stie de unde sare iepurele.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

hai sa va zic si eu un criteriu de imbarcare in virtutea caruia am ramas de caruta la un zbor seattle-boston, cu halta in minneapolis: pretul platit pe belet. m-am bucurat eu cand l-am luat, dar m-a costat dupa aia o noapte in plus. nu ca m-as fi grabit, iar domnii responsabili cu invalmaseala (ca s-a stricat un avion si a trebuit sa ne inghesuim cu totii in cursa urmatoare, alaturi de pasagerii deja existenti) si-au facut datoria cu varf si-ndesat, cazare, transport, ceva mile in plus, totul pe un fond atat de zambitor ca era si imposibil sa te superi pe ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Sanca, Pai la 10 pagini deschid subiect nou ca la cele cu PC mai slabut subiectele mari se deschid greu. Plus ca doar subiecte cum ar fi pe la umanitare si pe la rubrica doctorilor le lasa moderatori sa mearga mai mult de 10 pagini.

Ma duc si eu o zi la cumparaturi si sc asa de mutl ca nu mai pot sa citesc din urma.
Elena drum bun in RO sa va intoarceti cu bine si sanatosi.
Laura La Multi Ani pt baiat, sanatate si sa creasca mare , cuminte si sa aiba o viata plina de noroc.
Mihaela data viitoare cauta mai bine bilete... acuma iti doresc si tie distractie placuta si sa va intoarceti sanatosi acasa

Hai sa va spun si eu ce am patit azi cu Julian al meu, am tras o sperietura de nici acuma nu imi revin din tremurat.
Dupa ce am venit de la cumparaturi incep sa pun din plase pe la locul lor si fiul cel neastamparat se gandeste sa isi curete urechile, ii tot iau Q-tips si ii zis ca nu e voi, ii dau si time out si pare ca intelege.. plec din sufragerie si aud la urmatoare 4 - 5 min un urlet ma duc la el isi scotea un bat din ureche plin de sange. Ial pe sus si fuga la spital, acolo alte urlete pana la controla. Ia dat 6 zile antibiotic sa ii pun in ureche.. si a zis ca nu e afectat timpanu deloc, am avut noroc, e doar pielea din interiorul urechii zgariata... ma duc acuma sa ma intind si sa ma relaxez ca inca tremur toata...

Sanatate si fiti cu copii pe pitici nu vreti si voi asa sperieturi... of nazdravanii astia

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Gabriela, bine ca e OK Julian!

Laura, ma bucur ca au ajuns cu bine. Ei, acum incepeti petrecerea!

Va pup pe toate,
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Laura, la multi ani cupilului!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ruxij, multumesc . Ce mai face Bogdanelul tau? E aici sau in RO?

PS: Fetelor va deschid capitol nou peste o ora.. trebe sa ma duc sa imi prajesc pestele... scrieti aici de zori ca nu e mare scofala dac aajungeti la pag 11 ..

O seara placuta

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA
Intrebari fregvente despre www.cirp.org/pages/parents/FAQ/index_ro.html" target="_blank">CIRCUMCIZIE. www.cirp.org/library/procedure/plastibell/" target="_blank">Poze cu etapele unei operati de CIRCUMCIZIE... priviti, mirativa, crucitiva si GANDITI-VA BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

uau, Laura, imi inchipui prin ce-ai trecut azi! slava Domnului ca a ajuns kupilu cu bine, La Multi Ani inca o data.

Ciuf, e si ziua lui Luca al tau? ca-s mai multi Luca sarbatoriti si nu zice nimeni care al cui e, sa stim si noi cui ii mancam tortul :-)) daca da, La Multi Ani si baietelului tau, sa aiba parte numai de lucururi bune in viata.

Gabi, e bine ca nu s-a intamplat mai rau cu nazdravanul de Julian, ma bucur ca sunteti bine.

Elena, inca o data drum bun si vacanta minunata, sa va intoarceti cu bine. si sa stii ca o prefer pe tipa cu par pe brat decat pe aia de ne-o aratasi tu, aferim :-))

fetele cu tornadele, bine ca n-ati avut parte de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by liris

ia, ca va stiu innebunite dupa prostii ... sa nu va privez de asa placeri nebanuite www.cuplometru.ro/" target="_blank"> cuplometriti-va !!

nici nu ma mir ca avem compatibilitate de numa 77%! el vrea spa in curte, io masina noua, si uite cum se duc pe apa sambetei 23 de procente din fericirea conjugala. bine ca stiu ca toate pleaca de la nume, mare consolare.

Mergi la inceput