Fetele din America (54)
Raspunsuri - Pagina 12
ocebine spune:
Hai mai Elena ca imi dai coshmaruri cu poze din alea...mai bine cu perne strategic amplasate ca mine decit skelete ambulant...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Hai mai Elena ca imi dai coshmaruri cu poze din alea...mai bine cu perne strategic amplasate ca mine decit skelete ambulant...
Pozele Noastre
cum mei Ana nu iti place :))))) ...nu stiu cum naiba am gasit poza dar m-am speriat.Am facut si o gluma de prost gust , ca este model pentru cei din africa :( ca altfel nu inteleg cum naiba fotomodel in halul ala !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex este micut e diabetic si are mare nevoie de noi
ocebine spune:
Cred ca ai picat pe vreun site Pro-ana (pro anorexie)...acolo fetele lovite de anorexie se inchila la asa modele...
Pozele Noastre
liris spune:
modele d'astea plenty in Somalia!
io am o matusa, slabuta slabuta. si ea ar vrea sa fie mai grasa ...asa... si cind ma vede daca-mi zice ca "arat bine" inseamna ca m-am ingrasat ...asa ca de obicei imi doresc sa arat rau ptr ea...
dar ... sa nu punem la inima!
Elenutzaaaaaaa! drum bun si ai grija de voi, si intoarce-te cu bine!
auziti mey , cica numele meu, Simona, in hebrew inseamna obedienta ... ha!ha! si barbatu meu tot Ovidiu dupa averi este ...
Laura, venind din Ro, sa nu trebuiasca sa-i intrebe de mai multe chestii la intrare ... gen bird flu. like that.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Oana_B spune:
Anca/Oana mai stii c-or fi derivate:)))
Elena, geeeez, chiar ca imi da cosmaruri!!! Am intrat sa vad poza am crezut c-o fi fo' tunsoare noo sau vopsea:))) Boala grea infometarea asta, fetele astea n-au auzit ca nu se mai poarta slabanoagele.
Zbor lin la ducere si la intoarcere si vacanta minunata fara probleme
Oana_B
Laura Takacs spune:
Mey, don't fly Alitalia. Ai mei nu au ajuns ca nu au incaput pe zborul pe care trebuia sa vina, cica au fost overbooked. Acuma nervi ca nu stim unde sunt, ca nimeni nu vrea sa-ti spuna nimic. Cica mai vine un zbor la 3:15pm, numai dupa ce aterizeaza imi pot spune daca au fost pe ala sau nu. Si daca nu, habar n-am. Sotu-mio e in New York si face spume, sper sa nu-l aresteze dupa cat e de nervos. Daca nici pe asta nu-s, apoi trebuie sa asteptam sa ne dea ei telefon cand ajung.
mihaelabebe spune:
No,io mi-am ratat viitorul si nici nu stiu.Da' las ca si el si l-a ratat ca numa lectii de viata ia de la mine
"kenneth + mihaela = 45%
Desi nu aveti prea multe in comun, va tolerati. Pe kenneth il atrage maturitatea si intelepciunea lui mihaela de la care are multe lectii de viata de invatat. Puteti avea o relatie de convenienta in care fiecare face ceea ce vrea si eforturile de cuplu se indreapta mai mult in directie profesionala. Divergentele, atunci cand apar au cel mai adesea motivatii financiare sau profesionale si foarte rar sexuale. Alaturi de mihaela, kenneth ar putea afla ce anume isi doreste de la viata: dragoste sau bani. Cert este ca sansele de compatibilitate sexuala sunt mici, desi mihaela la randul ei nu duce lipsa de libidou, dar vibrati pe frecvente diferite. Puteti totusi sa incercati - dati-va o sansa reciproc, la urma urmei nici un om nu este identic celuilalt si uneori, extremele se mai si atrag. ..... trimite rezultatul prin email!"
Liliana,multumesc si ma bucur sa te vad ca mai dai si tu cu creionul pe aici.
Gabbi,nu poci mah ca beletele sunt bargin fare si ma taxeaza astia cu 250$/bilet.
Laura, juniorului si petrecere frumoasa!
Elena,drum bun siaveti grija de voi!
Oana_B spune:
Am mai auzit plangeri despre Alitalia da' io n-am. Am zburat cu ei in interiorul Americii din Detroit la Tampa, FL si a fost singura oara cand nu mi-a fost frica de zborul cu avionul ca altfel io sunt speriata de bombe:))). Mi-a placut ca aveau un avion din ala mare cu mai multe randuri de scaune si nu se hurducaia ca alelalte si aveau niste monitoare pe care vedeam traseul avionului si aveam un pilot glumet, mereu venea cu cate o poanta. Si pentru mine asta a fost criteriu important, putea sa si intarzie numa' sa nu ma hurducaie
M-am prins acu' cum e cu cuplumetru' ala:))) La barbatii care nu-i au in baza de date zic si ei acolo niste chestii generale ca la toti barbatii le-or place averile, ambitia si ce mai zic ei acolo, e ca atunci cand te duci la ghicit cu ghiocu', zice tiganca acolosha niste ghestii jenerale pe care oricum toata lumea le are si se ia dupa mutra pe care o faci daca esti mirat ca a ghicit o tine mai departe si daca ai mutra sceptica e semn ca a zbarcit-o si incearca altfel
Oana_B
polux spune:
Laura imi pare rau ptr ai tai. Stiu cum este sa astepti prin aeroporturi. Luna trecuta cand am fost in Romania, cu KLM, am asteptat 17 ore pana ne-am imbarcat(din Amsterdam spre BUcuresti). Ajunsa de la 7 dimineata am plecat la 12.30 noaptea. Si au mai si ramas vreo 20 de persoane pe dinafara. Nu mai spun ca erau cu copii micuti, chiar sub un an , si nu au asigurat NIMIC, un loc macar unde sa stea. Pardon, doar cate o sticla de apa chioara.
Hai bafta, sa speram ca sunt in cel de-al doilea avion.
Liliana