Sunteti geloase? (voi sau partenerul?)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Eu nu! El Da! Ce mi se pare absolut amuzant este ca in marea majoritate a cuplurilor pe care le cunosc exista unul gelos si unul "gelozat" ca sa fortez lingvistic. Si in absolut toate cazurile cel gelos nu recunoaste... mai mult rade daca aude de altii sau daca ii observa. Nu generalizez, fereasca Dumnezeu, vorbesc fix de cele 4 cupluri pe care le cunosc si de al meu de acasa (asta pentru ca si sunt alergica la generalizari). In celelalte 4 cazuri, geloase sunt fetele si eu de fiecare data cand ma vad cu ele ma straduiesc sa le scot rahaturile din cap... in speranta ca si baietii il prelucreaza pe al meu... sa ne ajutam intre noi! Acum fara gluma, eu chiar ma straduiesc sa detensionez relatiile acolo unde recunosc acest comportament, mai ales cand ii stiu pe oameni. Pentru ca si eu am nenumarate certuri imbecile din cauza geloziei.
Si asta pentru ca o jumatate din cuplu este mai sociala si mai comunicativa si cealalta jumatate putin mai ursuza. Nu zic ca uneori e flatant ca tot universul sotului meu este construit in jurul meu, dar... nu suntem singuri pe lume. Ok, accept sa vorbim la telefon de 5 ori pe zi, accept sa informez unde plec si cand revin, sunt unele lucruri pe care le accept pentru a minimiza tensiunea. Dar in mod periodic aceste rabufniri ma toaca psihic. Acum nu ma mai consum, dar nu cred ca e ok nici asa... nu de alta dar incepe sa mi se rupa.
Pfuuu, ce m-am racorit la subiectul asta!
Nu-l tratati in gluma ca nu e... din punctul meu de vedere e o boala care in loc sa regreseze, avanseaza.

Va salut cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nitelus, cat da bine in peisaj...

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Eu sunt...nu fac crize, nu tip, nu intreb...dar ma supar in sinea mea...pentru ca ma cred prea de neinlocuit...si sunt obsedata de 'unicitate'...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu nu sunt geloasa din fire.....mai ma supar cateodata dar nu prea spun in schimb iubi al meu e cam gelos...sau era...nu stiu ce sa spun si sa cred.Cand eram langa el in tara era mai gelos decat acum cand sunt departe...zice ca distanta la schimbat si cand o sa fim din nou impreuna o sa vad ca chiar sa schimbat.Sa de-a Dumnezeu pentru ca e cam greu sa fii cu un barbat gelos.Il iubesc si nu o sa-l las oricum pentru ca daca ma suporta e tare deci..........Sa schimbat si cine zice ca omul nu se schimba greseste...omul se schimba daca iubeste destul de mult ...poate nu la 360 de grade dar totusi orice schimbare e buna venita.
Dupa mine gelozia nu aduce nimic bun dupa ea.Nu zic ca nici ca mine care am prea multa incredere nu o fi bine dar.........decat sa sufoci omul cu geloziile mai bine il lasi in pace.Si va rog sa nu veniti sa spuneti ca nu mai e gelos pentru ca are pe altcineva pentru ca nu e cazul.(oi fi eu increzatoare da nu si proasta).Va pup.(uitasem suntem impreuna de 5 ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Gresisi am vrut sa zic 180 de grade si zisei 360.Scuze.Noroc ca ma corectase Ana..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetkarina spune:

N`oi fi eu casatorita dar nah si eu sunt putin geloasa! Ca si el de altfel.Adevarul e ca imi place mai mereu sa stea in preajma fetelor si normal ca si ele umbla dupa el ....dar desi nu s-a intamplat nimik pana acum exista aceea urma de gelozie moderata doar dragoste fara scantei nu este

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Pe mine ma apuca crizele de gelozie aproape saptamanal . Sotzul meu lucreaza pana seara si ma tot gandesc daca nu cumva mai are si alte " treburi " de intarzie tot timpul . Motive nu am , dar gandurile ma chiunie . Dar si daca , Doamne fereste , as afla ceva , nu stiu daca as mai putea rezista o singura zi cu el ...

El nu s-a aratat a fi gelos , dar nu poti sti ce e in mintea fiecarui om , chair daca esti de 1 , 2 , 10 sau 20 de ani cu el ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, pe mine sa ma fereasca Dumnezeu de motive de gelozie!
Dar, in principiu, nu cred ca as simti gelozie, ci tristete si dezamagire. Normal ca te superi, dar nu cred ca asta s-ar numi gelozie.
In schimb, sotul meu este paranoic si extrem de posesiv.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

In schimb, sotul meu este paranoic si extrem de posesiv.

Cristina, join the club... eu chiar am nevoie sa vorbesc cu femei aflate in situatia asta, pentru ca uneori sunt la un pas de a face ceva drastic, in ciuda iubirii.... uneori ma intreb daca mai exista, ca prea mi-a mancat sufletul cu paranoia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ELENI - Pai, hai sa initiem un club!

Ca eu, una, indiferent cant de calma si pacifista as fi ma trezesc ca fac circ din cauza unor temeri nefondate si pe care nici el nu cred ca le crede!
Doar ca-i place sa ma pistoneze la cap cu tampenii!

Mergi la inceput