Sunteti geloase? (voi sau partenerul?)
Raspunsuri - Pagina 6
Crisutza spune:
Buna fetelor.Am si eu o problema.Desi iubitul meu nu-mi da nici un motiv sa fiu geloasa d la o vreme am inceput s-o iau razna...ma gandesc aiurea k se intalneste cu nush cine...desi ma suna meru sa-mi spuna k ma iubeste si ma ia cu el peste tot...ma rasfata,imi zice in fiekre zi kt ma iubeste si k vrea sa fie toata viata cu mine,ma saruta din 5 in 5 min knd mergem p strada....ce sa mai..kiar nu-mi da motive...kiar a plans knd i-am povestit la ce ma gandesc si a incercat sa-mi explice k sunt singura p kre o doreste ,p kre o iubeste si la kre se gandeste.Si in pat ne intelegem super super bine...Adik in concluzie...el saracul n'are nici o vina si nici nu e genul d fustangiu...probl e k ma consum degeaba si fara motive....cum as putea sa scap de gandurile astea negre...pls ajutati-ma!!!(ps: si el e gelos si posesiv dar cu limite :)
danavasile spune:
nici unul din noi nu sufera de ...gelozie
si ma bucur ca nu avem asemenea sentimente negative
Andra M spune:
Si eu sunt geloasa si vreau sa scap de asta!
Va rog, daca cineva stie cum, sa spuna!!!!!
Eu am fost inselata de un fost prieten cu care eram logodita si increderea mea in barbati a scazut dramatic. Acum cu sotul, chiar daca stiu ca ma iubeste (tot asa plange cand ii spun ca il banuiesc si se supara urat), eu tot zic eu ca imi da motive sa fiu geloasa.
Judecati si voi:
1.Am o vecina blonda, care tot vine la noi cu copiii sa se joace copii impreuna si cand vine doamna sotul meu lasa tot (lucru, joaca pe calculator, pe parintii lui in vizita la noi, orice) si face pe gazda si taticul perfect
2. Intr-o zi cand am sunat ca vin cu fetita sa-l iau de unde manca, la Mall, imi spune sa vin mai tarziu, apoi ca sa ma duc cu copilul la joaca ca vine acolo, ca nu vrea sa se grabeasca. Normal ca m-am dus ata unde manca si l-am gasit la masa cu o colega de servici.
Evident ca la ambele faze am facut circ, nu in public, ci acasa! El a zis ca exagerez, eu nu cred ca exagerez. In fine tot il cred ca numai pe mine ma iubeste si ca au fost 2 iesiri pe aratura....
Da cum scap eu de gelozie? Ca acum il urmaresc ca un vultur!
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
Crisutza spune:
mi-am km rezolvat problema asta cu gelozia... :)de fiekre data knd am avut nevoie d el in cel mult 10 min a fost langa mn si m-a ajutat...niciodata nu l-am vazut intre femei si toate femeile in lasa rece...adk se poarta normal si dp trecutul lui eu zic k 'si-a trait viata"(asa zice si el) si k nu mai are nevoie d nici o tarfa si atata timp kt ne vom intelege si in pat si k prieteni eu zic k n'are dc sa ma insele...e bn sa ne autosugestionam k nu e bn sa fim geloase dar e normal sa facem crize dk il gasim in compania unei femei si mai ales sa nu ne zik...pt k dk va ascunde vreodata cva si il descoperiti n-o sa fie ultima oara ;)oricum,aveti grija d voi si incercati sa comunicati kt mai mult cu partenerul dar nu apeland la crize...ci vb calm.Va doresc sa fiti iubite si fericite si nu va mai faceti sange rau din orice tampenie!!!va pup :*
Lorenza spune:
Eu si sotul nu suntem deloc gelosi,nici nu ne dam motive unul la altul,dar cred totusi ca gelozia este o boala care trebuie tratata la psiholog.Cunosc un caz de sot gelos si posesiv care pur si smplu a distrus-o psihic pe sotia lui,ea fiind si mai ,,slaba'' si neputandu-i opune prea multa rezistenta,a ajuns acum aproape o leguma stafidita si el tot nu se lasa!
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"