Sunteti geloase? (voi sau partenerul?)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Eu sunt foarte geloasa. Iubi stie asta si uneori cauta sa ma necajeasca. Dar niciodata nu mi-a dat motive sa-l banuiesc de infidelitate. El in schimb nu recunoaste nici in ruptul capului ca e gelos, dar cand imi suna telefonul ma intreaba cine e, daca ma saluta cineva pe strada vine aceeasi intrebare. Am fost nevoita sa-i fac cunostinta cu colegii de facultate cu care ma inteleg foarte bine, ca sa pot merge cu ei la un suc dupa cursuri/examene. Dar el nu recunoaste ca e gelos.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Eu da ,sunt geloasa.Nu mi-a dat niciodata motive,dar acum are un serviciu cu program mai mult decat flexibil,nu-l pot controla deloc.Ma abtin cu greu sa nu-l iau la intrebari,imi reuseste doar uneori.
In schimb el nu e gelos deloc si asta ma scoate din sarite,am senzatia ca nici nu-i pasa.Bineinteles stiu ca nu e asa ,dar...
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

putin nu strica, dar sa nu se exagereze.
boala grea, gelozia.
in "tineretile mele eram si eu geloasa, acum fff rar.
vad altfel viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

quote:
Originally posted by Nane

quote:
Originally posted by boeru

Eu nu pot sa cred ca cineva nu a fost macar o data, intr-o circumstanta gelos. Daca esti la o petrecere si sotul tau este in mijlocul atentiei si vine o demoazela, etalandu-si nurii prin fata lui, oricat de linistita ai fi ca nu se "uita " la ea tot ai asa o strangere in stomac si-ti vine sa....mai ales daca duduia se mai si converseaza cu el si ii face ochi dulci, ii spune cat e de haios, etc...
Eu nu vorbeam de gelozie ca o boala ( ca asta nu e buna!)ci de gelozia de circumstanta (ca in cazul de mai sus sau de plecari in delegatii cu 1 tipa, sau 2 -dupa caz!), in aceste situatii nu are cum sa nu-ti pese!
Oricum felicitari celor care spun ca la ei in cuplu nu exista asa ceva. O fi bine, o fi rau?!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Boeru, dupa cum ziceam mai dvrm iti dau dreptate in anumite situatii. Mi s-a-ntamplat si mie sa am anumite "strangeri de stomac" atunci cand al meu a fost plecat in delegatie. Dar nu e vb de gelozie aici ci de... nu stiu ce exact, pt ca nu pot numi starea respectiva. Poate imaginatie prea bogata sa zicem... Oricum sunt constienta de faptul ca in nici o situatie nu poti face nimic pt a preintampina o sa zicem "inselaciune" si daca omul vrea s-o faca o face oricum, chiar si cu tine de mana (si aici vb din proprie experienta). Asa ca, de obicei cand apare strangerea de stomac cu pricina o alung pe motiv ca oricum nu am ce face.

Cat despre partea cu dra plina de nuri la o petrecere... nu mi s-a-ntamplat, asa ca nu ma pot pronunta. De obicei am grija sa arat suficient de bine la petreceri incat sa nu-mi pun vreo clipa problema ca ar fi alta "cu nuri mai multi" decat mine. Hahahaha! Glumesc, partial (la faza cu nurii).

Nane

Nane, sa stii mama ca si io arat bine si daca el este in centru atentiei sunt si io dar ti-am zis vine cate una de-asta care se da pe langa el iar lui nu pot sa zic ca-i displace desi n-o prea baga in seama si atunci ma enervez....

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by a.cicel
El in schimb nu recunoaste nici in ruptul capului ca e gelos, dar cand imi suna telefonul ma intreaba cine e, daca ma saluta cineva pe strada vine aceeasi intrebare.

POZE

Si noi ne-am obisnuit sa ne dam unul altuia toate informatiile de care avem nevoie. De ex. daca ma suna cineva nu astept sa ma intrebe el, ii spun eu prima. La fel facem amandoi si cu salutatul pe strada.

Dar asta nu mi se pare gelozie, ci curiozitate. Si mi se pare normal ca eu sa ii cunosc prietenii, si el pe ai mei. Ca sa am cu cine sta la o "barfa" cand am chef, nu sa trebuiasca sa pun mana pe telefon sa imi caut o persoana disponibila, cand el pentru mine are timp oricand

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BadKarma spune:

Fetelor, eu si al meu de obicei n-avem probleme d'astea. Doar glumim si ne tachinam dar nu e nimic serios si nu se pune problema de incredere. Mi-a spus ca daca e sa il insel, il voi insela oricum, ca el tot nu se prinde la cit de distrat si cu capul in nori e. Ma rog, pe undeva are dreptate: daca n-ai incredere absoluta in celalalt n-are sens sa continui o relatie.

Pe de alta parte avem o problema cu un exercitiu de imaginatie. Avem amindoi fantezia sa o facem in doi cu inca o tipa. Ma rog, nu ca am face asta vreodata, dar ne jucam cu imaginatia. Pe mine ma excita mult gindul de a o face o cu o femeie, dar cred ca as fi geloasa sa il vad pe el cu alta. El zice ca n-ar fi absolut deloc gelos sa ma vada cu o tipa, insa imi vine greu sa cred.

Voi ati avut discutii d'astea sau noi sintem singurii freaks of nature de pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lapinou spune:

quote:
Originally posted by BadKarma

El zice ca n-ar fi absolut deloc gelos sa ma vada cu o tipa, insa imi vine greu sa cred.

Pai daca te-ar vedea cu o tipa, normal ca nu ar fi gelos......dar daca te-ar vedea cu un barbat??? (adica tu cu el si un alt tip)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiskas spune:

Intrebarea mea este: Cum sa scap de gelozie??

Eu sunt aia geloasa non stop...si in general fara motive sau caut motive. La inceput faceam glume pe seama geloziei, mai apoi am inceput sa le iau in serios, desi stiam ca nu aveam motive, iar mai tarziu au inceput sa se transforme in certuri...nu mari..dar neplacute. Imi dau seama ca exagerez...dar nu stiu cum sa ma opresc...
Mi-e teama ca urmatorul acces de gelozie sa puna capac si sa il pierd.

care poate fi cauza geloziei mele si cum sa scap de ea?? Sa fie oare faptul ca el e cu un an mai mic decat mine? El anul asta termina liceul si de la anul vine sa studieze in acelsi oras cu mine. Suntem de mai bine de 2 ani impreuna si abia de curand mi s-a urcat la cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da, sintem, sintem....
eu inca ma mai enervez la ideea ca l-au cunoscut fostele lui inaintea mea.... !!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

ELISE

Mergi la inceput