Mamici de ianuarie-februarie 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am uitat sa va povestesc si voua despre Oana.
Ieri a rupt dintr-o revista MAMI o pagina si a venit foarte fericita spre mine si Cosmin, aratandu-ne o poza mica intr-un colt de pagina. In poza era capul unei mamici si al unei bebeline mici-mici, cu o caciulitza roz.
Oana lipea poza de obraz si ne spunea: SANSANA DUUUUULCEEEE ! (in traducere: Roxana dulce !).
Vreau sa va spun ca ne-a topit.
Mai am ceva sperante .

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,burticute,
Daca tot stam acasica..uite ca suntem si mai scriitoare...
Voiam sa cititi si voi despre noua lege cu indemnizatia de maternitate...mi se pare cel mai explicit articol pe tema asta din cite am tot vazut....si am sa pun un link...
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_3750/avocatnet.html

CATA,tot T mi-a facut cerclajul...Eu am si IR-urile marite..si mi-a recomandat aer curat...deci plimbari in parc muuulteee...si ca sa fim siguri ca totul va fi ok...am decis impreuna pro cerclaj...Apropo..tu cum te simteai dupa?Si ce tratament ti-a dat?Mie mi-a dat No-Spa,Gynipral,Amoxiciclina(???)l-am intrebat de 1000 de ori daca tre sa iau asta..si mi-a zis ca nu afecteaza bebelul...Si mai iau Magne B6,BioMarinPlus si Pregnyl..1 fiola la 4 zile...
BEE..iti multumim pentru cuvintele frumoase...
GIOVA...iti multumim pentru incurajari...ca de obicei esti o dulcica...
MONICA...te pupam dulce..si aveti grija de voi....
Nu stiu ce m-as face fara voi..pe bune...Cit de suparata as fi..aici am gasit tot timpul o vorba care m-a facut pozitiva...si luptatoare....
A,sa nu uit..Giova..te rog frumos..pune si la noi in listuta...
UM 18.05.2005,numele....DARIA..iar data mea de nastere..10.02.1974
Saru"mina...
Va pupam pe toate burticutelor...
Nicole si Daria ei...
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Multumim,Daniela...ca de obicei...inimoasa familiei...ai o vorba buna pentru toate fetele...Sa aveti grija de voi....
Va pupam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Cred ca esti o fericita cu bucuriile pe care ti le produce Oana, Dana.

Voiam sa te rog frumos sa-mi dai si mie adresa ta de e-mail ( ca nu stiu de ce nu pot sa-ti vad profilul tau)pentru ca vreau sa-ti mai trimit si eu date despre greutatea lu' bebe la dif. sapt si poze cu noi, pentru a completa site-ul la care muncesti tu cu atata drag si care e super..super...super frumos. Felicitari inca odata pentru grija cu care il administrezi.

Teolinda 31 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata burtici!
Ce ma bucur cand mai trece cate o zi fara evenimente!
Maraki aseara am descoperit si eu ce inseamna arsuri! Doamne sunt groaznice, din cauza lor am si vomat, zici ca aveam glaspapir pe gat nu altceva, bleah, cred ca mi s-a tras de la stafide in ciocolata, nu mai mananc!!!
Cata, bine ca poti manca fara probleme! Eu nu am nici un chef de mancat, ieri au facut gratar de ceafa si pui cu piure iar eu mai mult de vreo 3-4 inghitituri n-am putut lua! Ma satur extraordinar de repede.
Dana, se pare ca Oana isi revine, nu trebuie sa-ti faci griji, eu sunt sigura ca doar trebuie s-o vada asa mica, frumoasa si neajutorata si sa vezi cum pune monopol pe ea! O sa intre cumva in grija ei, n-o sa vrea s-o atinga nici un strain!

daniela 26+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Dana, esti o draguta ca de obicei si atat de atenta. Uite o floricica de la mine si una de la Anastasia .
Ce ne facem dupa ce intri in prenatal? Cine ne mai da noua sfaturile ata de utile? Sper sa intri in continuare pe forum si dupa ce ramai acasa, sa stii ca nu nse suparam daca ne scrie si Oana cate un mesaj pe limba ei.
Ma bucur tare mult ca Oana incepe sa se bucure de Sansana si sa perceapa tot mai mult venirea ei, ai sa vezi ca pana la sfarsit o sa o astepte cu drag si nerabdare.

Ralu 31+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Teolinda ma bucur ca te-ai intors acasa. sper sa nu-ti lipseasca prea mult casutza de la tara.
Bee eu nici acasa in Alba Iulia la ai mei nu mai merg, numai cu bebele. Mi-e frica de cele 4 ore pe drum si sa nu nasc pe acolo, ca-s groaznici medicii. nTe-as sfatui sa renunti la drumurile cu gropi sa nu te trezesti cu surprize.
Neatza Dana!!
Ai vazut ca totusi o iubeste Oana pe Roxana? si o va iubi de cum o va vedea, va crede ca e o papusa cu care se va putea juca. lasa ca vezi tu!!!!
Nicoleta acusi rectific pe listuta!!!

poze 1,poze 2
gio si bb Marco 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor eu combat arsurile cu laptic.

Practic eu simt arsuri pe gat dar galgai lapte si trece.

Teolinda 31sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor astept sa se faca o data ora 14 sa ma duc dupa rezultat...Bee eu sper sa fie vorba de o candidoza...momentan nu stiu decit ca s-a lucrat si antibiograma, deci este infectie, dar nu stiu de care.....Giova si Marchplayer si eu ma satur repede cu mincarea, dar la mama am facut abuz...desigur ca nu am mai mincat de ieri de la 15:00 pina azi la 8:00 nimik, decit o portocala...simteam ca fac poc...Daniela mercic de informatii...dar ia zi-mi, sutien de alaptat ai avut la spital?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta29+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Hai, mai, ca sunteti asa de dragutze ca n-am cum sa nu va iubesc pe toate.
Va multumesc pentru gandurile voastre bune !

Raluca, SIGUR o sa intru si de acasa pe forum dupa ce intru in prenatal. Acum e usor sa stau 2 zile fara net, fiindca la birou toata ziua sunt cu ochii pe voi.
Dar cum sa rezist cand o sa fiu numai acasa fara sa stiu ce faceti ?
No way !

Teolinda, adresa mea de mail este daniela.ene@gmail.com
Astept mesajele tale.

Si, desigur, pe ale oricareia dintre voi, daca vreti sa-mi trimiteti poze sau orice altceva.

Pe mine m-a cuprins in weekendul asta alta panica .
Daca nasc mai devreme ? Pai... casa mea nu e curata luna si nu o pot aduce pe Roxana in ea.
Asa ca l-am pus pe bietul Cosmin in priza.
A cumparat o multime de solutii de curatat si a inceput cu baia.
Azi are program de scos covoarele, toata saptamana o s-o dedic curateniei.
Vreau sa fac si modificari, Doamne, ce nebuna sunt. Dar nu ma pot abtine.
Trebuie sa vad casa ca straluceste, am facut deja planurile pentru cateva schimbari prin casa.
Singura problema e ca eu obosesc repede, asa ca tot greul cade pe Cosmin , eu o sa fiu cu indicatiile .

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput